Dagen min

God morgen! Jeg har enda ikke tatt imot krefter til å stå opp, så jeg ligger fortsatt som ett slakt i sengen. Jeg tenker på den gode dagen jeg hadde i går. På bilen som står klar ute i gården, agility treningen hvor Kira overrasket tok slalomen med storm, og ikke minst den gode følelsen av å våkne til ryddig hjem! Det høres ut som jeg normalt bor i en svinesti. Men kanskje det er litt sant. Jeg er ikke noe særlig ryddig av meg. Jeg legger ikke klær inn i skapet igjen etter å ha prøvd dem. Hvor havner de? På gulvet. Jeg pakker ikke ut av kofferten med en gang jeg kommer hjem fra tur. Jeg drar alt ut over gulvet og legger litt og litt på plass – over flere dager. Jeg setter ikke tallerkener i oppvaskmaskinen med en gang, men lar det stå på kjøkkenbenken en og to dager før jeg i det hele tatt gidder å tenke på å rydde det på plass. Jeg vasker ikke klær før det tyter ut av skittentøyskurven, og det ligger klær rundt den istedenfor oppi. Ja, jeg er en rotekopp! Derfor setter jeg utrolig pris på de gangene mamma kommer og tar i ett tak. Jeg tenker ikke noe over det der og da. Jeg tar det nesten som en selvfølge. Men det kommer smygende på meg etterpå. For det er ikke slik det foregår. Jeg bor ikke hjemme lenger. Jeg var voksen nok til å flytte ut, da må jeg være voksen nok til å bo alene også! Derfor, de siste dagene, har det gått mye i rydding og vasking.

Julen kom litt tidlig til meg i år. Jeg kjøpte en stor stjerne på Ikea for å ha i vinduet. Synes den gjorde stuen mye koseligere, så jeg lot den henge i fred. Har alltid ønsket meg en slik stjerne! Kun 69,- (tror jeg) på Ikea! Må kjøpe pæren utenom.

Som sagt tok jeg turen på agilitybanen i Haugesund i går. Kan nesten ikke huske sist vi trente agility, men Kira hadde ikke glemt det ut. Faktisk, så klarte hun det bedre denne gangen! Vi har tidligere strevd med ett hinder som kalles slalomen. Hun overrasket meg skikkelig og gjennomførte hinderet uten problem. Så stolt over jenta mi! Med bilen i orden blir det enklere å komme oss på trening, så nå kan vi sikte litt mot konkurranser!
Beklager dårlig kvalitet på bildene..

2 kommentarer
    1. Hehe… Kjennte meg godt igjen i det opperste som du skreiv xD uff… Det e slitsomt å ha det sånt.. :/ hehe

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg