Julefilmer jeg skal se

Juletid betyr familietid. Men det betyr også mye kjekt på tv! Men foruten det som skjer på tv, så har jeg ramset opp diverse filmer jeg vil se i løpet av julen i år. 

 

LAST HOLIDAY

Denne har jeg sett før, men blir seriøs aldri lei av den! Georgia Byrd får beskjed om at hun ikke har lenge igjen å leve, og bestemmer seg derfor om å ta ut alt hun har av penger, reiser til Europa og skjemmer seg bort på luksus hotell, festmåltider og dyre aktivitet. Anbefaler alle å se denne!

 

HOLIDAY IN HANDCUFFS

Jeg er ikke sikker, men tror jeg har sett denne før. Leste hvertfall om den, og derfor er den på lista mi! 

 

JACK FROST 

En varmere snømann skal man lete lenge etter. Historien om en far som dør, og kommer tilbake til familien i form av en snømann hører julen til! 

 

REISEN TIL JULESTJERNEN

Denne har jeg aldri sett, men så traileren først i dag. Den virket grei, og siden den er norsk bør jeg vel få den med meg. Har ikke hørt noe særlig om den før, men jeg liker jo fantasi og julefortellinger!

 

NARNIA

Jeg vet ikke hva det er, men denne filmen får meg alltid i julestemning. Kanksje det er skogen som ligger begravd i snø, eller fabeldyrene som snakker, eller heksa som kommer kjørende i sleden sin. Jeg vet ikke, men jeg vet jeg skal se den! 

 

HJEMME ALENE

I tradisjonens tro har nok alle og enhver sett Hjemme Alene filmene med Kevin som blir etterlatt hjemme mens resten av familien reiser på ferie. Ikke med vilje, selvfølgelig! Dette er en av filmene som gir meg mest julestemning, og såklart skal jeg se denne i julen! 

 

EDWARD SCISSORHANDS

Ah, historien om hvorfor det snør! Jeg er ikke sikker, men tror ikke det er så mange som er klar over at denne filmen eksisterer. Bortsett fra de som er skikkelig Johnny Depp fan da! Vel, jeg anbefaler dere å se den hvertfall. En koselig film, men med ett budskap som gir selv den kaldeste person ett varmt hjerte. 

 

HISTORIEN OM JULENISSEN

Denne dukket opp da jeg søkte gjennom filmer i dag. Jeg har aldri sett den, men syntes den så koselig ut, og vil gi den en sjanse! 

 

Dette er jo bare ett utvalg av filmer jeg vil se! Har du noen på listen din? 

1 kommentar
    1. Et er par av disse som er obligatoriske å se i julen 🙂 Kikk gjerne innom bloggen min, der har jeg et innlegg om mine favoritt julefilmer 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg