hits

Fy så kaldt det er ute nå. Det er til og med kaldt inne i stuen her, så jeg sitter med både tykk genser og teppe for ikke å fryse. Varmepumpen er enda ikke kommet på plass, så frem til nå har vi varme kun fra en liten ovn inne i stuen.

Det var lenge siden Kira hadde fått en skikkelig langtur i skogen, så jeg inviterte med meg bestevenninnen min Tina for en tur rundt Tuastad i dag. Dagen har for det meste gått til tur, ellers har jeg spist en god middag og tatt meg en lang og deilig dusj! Nå er det serie tid og jeg har begynt på en ny serie - igjen; "Under The Dome". Har du sett den? Foreløpig synes jeg den er spennende og er kommet til episode 4.

Jeg er litt klossete der. Jeg begynner på flere serier på en gang, noe som også hender med bøker- jeg begynner på flere om ganger og klarer ikke fullføre noen av dem. Nå har jeg begynt på "The 100" igjen da ny sesong på Netflix er kommet ut, og "Game Of Thrones" sesong 2 har jeg nettopp kjøpt og klar for å fortsette der hvor jeg slapp. "The 100 klarer jeg ikke helt å følge 100% med på lenger, siden etter sesong 2 syntes jeg det er blitt vel innviklet og komplisert hele serien. Og nå "Under The Dome". Jeg trodde først det var en film, helt til episode 2 skulle begynne. Episode 1 var så spennende at nå er jeg hekta! 

Ønsker dere alle en fin kveld! Nå skal jeg kose meg under teppe med serie, noe varmt å drikke og kanskje en sjokolade. 
God morgen! Klokken 9 satt jeg klar med stallklær for å ta meg en ridetur denne morgenen, og i dag hadde jeg med meg... mamma!

Mamma er, som meg, oppvokst med hest i livet. Men nå er det jo en god del år siden hun hadde hest selv. Hun fikk hjelpe meg litt i stallen da jeg hadde hest selv men det også begynner å bli noen år siden nå. Så nå tenkte jeg det var på tide å få hu mor opp på hesteryggen igjen! Jeg inviterte henne med meg på en ridetur i dag, og til å være så mange år siden sist er jeg både meget imponert og stolt av mamma ♥

Det er så mange som har sagt til meg opp gjennom årene at å ri hest er da ingen sak!? Du sitter jo bare der. Men nei, det er absolutt ikke så lett som folk tror! Dette er nok noe de fleste hestefolk kan kjenne seg litt igjen i. Jeg har ofte utfordret folk til å prøve å ri for å vise dem hvordan det egentlig er, men da har de bakket vekk og kommet med en smålig unnskyldning. Tenk deg, du har ett halvt tonns (kommer selvfølgelig an på hesten, alle hester er forskjellige) dyr under deg, og dette dyret har en helt fri vilje, den kan tenke selv og kan reagere på ting du selv ikke er klar over. Jeg har ikke tall på hvor mange ulykker jeg har vært borti med hest, men det er ikke få. Jeg har falt av tusenvis av ganger! Jeg har blødd fra hodet, brukket håndleddet, forslått en tå og forslått rygg og korsrygg! Jeg har knust kneet inn i en fjellvegg, følt meg mørbanket, krasjet inn i trær, blitt kastet av for så å bli trampet på i magen, jeg har spydd etter en ridetur. Jeg kan fortsette slik i det uendelige. Men jeg har aldri, aldri gitt meg! Jeg fikk min første ponni til 2 årsdagen, så man kan si at jeg har vært hestejente fra jeg ble født, og kommer alltid til å være hestejente. Slik er det med mamma også tror jeg. Selv om det er år og dag siden hun drev på med hest, glemmer man aldri hvordan det gjøres. 

Man kan ikke bare ri på tur og ha det gøy. Man må gjøre drittarbeidet også. Men det ser ikke ut til å plage mamma noe særlig om man skal tolke smilet hennes som man kan se på lang avstand!
Det var så sykt kjekt i går, jeg hadde det så gøy! Som sagt skulle vi ha vors hjemme med en god gjeng før turen gikk videre til konsert med Plumbo og Staysman. Jeg skal være ærlig og si jeg ble ganske så full i løpet av kvelden. Men det var den type full hvor man bare har det sykt gøy og kan le og smile av alt, bare med en litt redusert balanseevne. Da konserten var over var jeg klar for narch, og det er noe jeg aldri er gira på ellers. Jeg ville rett og slett ikke ta kveld. Så det tar jeg som ett godt tegn! Tror jeg var i seng sånn halv 3 tiden, fordi jeg sovna.

Jeg gikk tom for strøm på konserten, så jeg har lite bilder derifra dessverre. Uansett brukte jeg mest energi på å holde ett plagsomt kvinnfolk unna meg. Hun stod ved siden av meg helt fremme ved scenen, og plagde livet av så og si alle rundt henne. Armen/albuen hennes var mer i siden på meg enn i lufta, og både hun og typen kunne man tro de hadde blitt leid inn for å irritere folk. Heldigvis, karma is a bitch, hørte jeg at noen hadde fått nok av oppførselen hennes og hun fikk smake sin egen medisin for å si det sånn. 

Denne kvelden bestemte jeg meg for at jeg skulle være flink til å ta bilder, siden jeg nesten aldri kan vise noen bilder frem på bloggen når søndagen kommer. Så her kommer litt bilder fra kvelden.

Meg, Augusta og Christine. Trioen♥

Snilleste Tor Inge!

Det kom enda flere folk etter hvert og plutselig var det faktisk ikke nok sitteplasser til alle engang. Men jo lenger ut på kvelden, jo mer mingler folk og det er ikke så mange som sitter i ro i sofaen lenger. 

Morten ;D Alltid ett smil på lur!

Akkurat på dette bildet, eller øyeblikket, ser det ut som han kjefter, hehe! Men neida, han vil bare bade naken.

Bussen til Plumbo!

Fineste Anne Berit♥

Sååå fornøyd var jeg morgenen etter. Med maskara nedforbi øyene og håret til værs, våknet jeg med ett smil og null fudleangst! 
NB! Warning Warning! Lettkledde bikinibilder lenger nede. 

PS! Det er egentlig undertøy. 

I helgen kjører brun og blid gratis soling i forbindelse med at vi nå går i mot vintertid med lite sol og lite produksjon av vitamin D. Selvfølgelig benyttet jeg meg av muligheten til gratis sol! Det er ikke ofte jeg tar sol, men av og til er det deilig å unne seg noen minutter i varmen og bare drømme om syden og paraplydrinker. Spesielt på denne tiden av året når det som oftest er surt og vått. Drømmen skulle bli kortvarig. 

Etter at jeg hadde vasket solsengen, smurt meg inn med grisete olje, slengt solbrillene på og lagt meg til rette i kjent sydenstil var jeg klar for 20 minutter med gratis sol og varme. Det var da rart, appen responderer ikke. Etter å ha ventet en stund på at appen skulle virke slengte jeg klærne på for å lete etter nett utenfor. Haha, "lete etter nett". Komme da nettet, pus pus. Kom da. 

Anyway, jeg møter resepsjonisten utenfor igjen og hun ser på meg som om hun lurer på hvem søren jeg er og hva jeg gjør her. "Du får ikke solt deg her i dag altså, nettet er nede". Nei, du kødder!? Det kunne du jo fortalt meg da du så meg komme inn for søren. Hun som jobbet der var forresten ganske brun, men ikke så blid. Høhø. 

Dette burde jeg egentlig ha regnet med. Brun og Blid serveren er selvfølgelig nede på grunn av stor pågang. Det vil si at hverken du eller jeg får nok gratis sol i dag nei. Jeg hadde planlagt denne lille utflukten til solsenteret flere dager i forveien. Jeg skulle gå tidlig for å slippe kø, men tydeligvis var jeg ikke alene om å tenke på det. Flere sure kunder stod der med mobilen i hånda og klagde på dårlig service og tiden de aldri får igjen. Jeg synes jo selv det var skikkelig surt. Nå har jeg kjørt rundt på to solsentre her i Haugesund bare for å møte ett helt tomt lokale og brukt mye tid og energi når jeg heller kunne gått på butikken og handlet alkohol og strømpebukse til i kveld! Har sjekket facebooksiden til Brun og Blid for å se om de tar opp problemet. Skal si de får så hatten passer i kommentarfeltet av sinte kunder som føler seg lurt. Det er bare å finne frem popcorn! Jeg for min del tar en "pose" der jeg ligger halvnaken, full i olje, uten sol...
God kveld folkens! Hadde ikke så mye å gjøre akk-u-rat nå så derfor tenkte jeg bare å stikke innom her for å ønske dere alle en fin fredagskveld og en god helg. Jeg har ligget på sofaen helt siden jeg kom hjem fra jobb, og skal ligge her i enda noen timer før jeg finner senga tenker jeg. Sovnet på sofaen gjorde jeg også, noe jeg aldri pleier å gjøre. Jeg har kjent meg ganske sliten denne uken, med mye jobbing og en tett nese som gir meg skallebank, så tydeligvis var kroppen trøtt og sliten. I kveld må jeg få med meg kveldens episode av The Voice, selv om jeg ikke har fulgt noe særlig med på det fra tidligere av. Men det er en del av den gode fredagsfølelsen, sitte å se på underholdningsprogram en etter en til man går til sengs. 

I morgen skal det være full fest her. Neida, kanskje ikke full fest, men oppladning til Plumbo konsert. Så skal gjøre litt ærender i morgen på dagtid og på kvelden blir det festligheter med kjekke folk! Skal prøve å få tatt litt bilder i morgen, siden vi er hjemme hos meg selv så er det lettere med tanke på det svære kameraet mitt som jeg stadig drasser rundt på. Jeg tror ikke jeg er så flink til å dele bilder med dere fra fester og andre anledninger jeg er på? Det er jo ikke kjekt å bare lese om den kjedelige hverdagen, men kanskje mer om det som skjer ellers også. Det er noe jeg skal bli flinkere på!
Nå er det slik at det ikke er sikkert jeg får feire halloween i år likevel. Plumbo kommer til bygda og da ble det prioritert å gå på konsert fremfor den planlagte halloween middagen/festen jeg skulle holde. Man må benytte sjansen når Plumbo spiller bare ett steinkast fra huset sitt. Så da holder jeg heller ett ordinært vors hjemme før turen går videre på konsert. 

Det er en ting. En annen ting er at kostymet mitt enda ikke er kommet. Jeg kunne nok funnet noe i skapet som jeg har brukt før, men alt ligger på forskjellige plasser og jeg orker ikke tanken på å grave frem ting nå i siste liten. For ikke å nevne det stygge kostymet som kom i posten fra ebay, det var skikkelig bomkjøp! Så kostymedelen i år har ikke vært noe vellykket for å si det sånn. Veldig synd, for jeg elsker alle anledninger hvor jeg får kle meg ut, og nå går jeg glipp av den største anledningen av dem alle. Venninnen min har lovet meg at vi skal ha en liten halloween photoshoot i neste uke, som plaster på såret. 

Som sagt hadde jeg planlagt en halloween middag til helgen, som det ikke blir noe av. Og til det hadde jeg sett for meg at jeg skulle lage litt forskjellig halloween-inspirert mat, og siden jeg nå ikke får gjennomført det så tenkte jeg å vise frem ideene til dere nå. Så om du skal holde en halloween middag eller fest, her har du noen gode ideer til mat du kan servere! Ikke mist matlysten da. 
Råder dere alle til å skru på God Morgen Norge i dag og se reprisen av dagens episode. Jeg sitter akkurat nå og ser på ett innslag om hatere på nett, og det er ganske interessant å se hvor mye hat og gørr folk klarer å lire fra seg til tider. Det har jeg aldri skjønt, hva som får folk til å legge igjen en helt meningsløs kommentar som går på personen som mottar dette, en person de ikke engang kjenner. Å skrive "hore", "drittkjerring" eller "landssviker", bare fordi man er uenig er bare barnslig! Det skal visstnok handle om intelligens. Jeg har lest i en undersøkelse at netthat kommer som oftest fra folk med lavere utdannelse... (oh yeah, jeg har kilden HER)

Ofte er det tv-kjente, komikere, bloggere etc. som opplever netthat. Heldigvis har ikke jeg fått noe særlig hat på min blogg og det er jeg svært lettet over. Men jeg forbereder meg hver gang jeg legger ut ett innlegg på om det kommer noe oppkast fra en stakkars sjel med lite livsinnhold. Jeg er en ganske følsom person, så mulig det hadde gått innpå meg noe av det om jeg hadde fått noe lignende kommentar, men så lar jeg heller ikke hateren få den gleden av å få kommentaren sin publisert på min blogg som handler om mitt liv. Jeg velger selv hva jeg slipper inn i livet mitt. Slike kommentarer er ikke velkomne. Det er bare å trykke slett.

Men kjære netthater, det skal du vite. Om du legger igjen en slik kommentar, så er det ikke personen du gir denne kommentaren til de ler av. Det er deg. For du er så latterlig tåpelig der du sitter bak tastaturet ditt og lirer fra deg små ord med lite mening, som ett barn som nettopp har lært seg ett nytt ord i barnehagen. Det er tydelig man ikke har ett liv om man skal bruke tid på slike handlinger. Som Vår sier fra God Morgen Norge; Bare slutt med det der, finn deg noe annet å gjøre. Det kommer ikke noe godt ut av det likevel. Om du ikke har sett det så går reprisen på tv2, kl.10.00. Og om du er en av dem som sprer hat på nett så bør du absolutt få med deg dette innslaget. Kanskje du får ett nytt syn på ting og har lyst til å finne deg en ny hobby fremfor å spre gift via nett. 
I år SKAL jeg være tidlig ute med julegaver. I år SKAL jeg klare det! Jeg sier det alltid hvert år, men hvert år skjer det samme. Jeg er flink i starten, og kjøper gjerne litt og litt til alle. Men det er en dårlig strategi, for det ender bare opp med at man til slutt ikke vet hva og hvor mye man har kjøpt til hver enkel. Og så angrer jeg på noen kjøp, leverer tilbake og styrer på. Nei, i år må jeg ha en bedre ordning på hvordan jeg skal gjøre julehandelen. 

I dag har jeg tatt med støttekontakt-brukeren min på litt juleshopping. Vi har for det første kjøpt inn litt julepapir og pynt til julegavene. Vi to er ganske like der. Vi liker begge å lage dekorative julegaver til å legge under juletreet. Så litt pynt og dill må til! Og så er det en del bursdager nå i november og desember. Jeg kjøpte ikke så veldig mye, men fikk unnagjort en julepresang. Og fikk gjort meg opp noen ideer til hva jeg kan kjøpe til folk. Så nå er jeg ihvertfall i gang! Når det gjelder innpakning tenkte jeg å gå for hvitt og gull i år :)

Det er jo faktisk ett lite, godt tips til dere. Om dere er av samme sorten som meg, som blir lett stresset og drøyer ofte ting til siste liten. Kjøp inn litt småting allerede nå som du vet du får bruk for når det nærmer seg juletid. Julepapir, sløyfer, bånd og til-og-fra lapper er jo noe de fleste trenger i hus på denne tiden av året. Da har du alt klart til du skal sette i gang og pakke inn alle gavene! Og vipps, så er du ferdig og kan kose deg resten av tiden mens alle andre haster rundt på den mest travle tiden av året. 
Det er faktisk veldig sjeldent jeg rir alene, så i dag tenkte jeg hesten skulle være roligere og mer avslappet på tur enn når det er andre hester med og konkurranseinstinktet slår til. Men neida! Hesten var faktisk helt på tuppa i dag, og ville springe hele tiden. Først ridde jeg ned mot vannet hvor det er en fin tursti, men dessverre var det en del folk og med en så gira hest måtte jeg bare snu og ri oppover mot marka istedenfor. Der fikk hun springe fra seg energi, og både jeg og hesten ble fornøyde med dagens tur. 

Jeg må jo bare nevne det igjen og igjen, for jeg kommer ikke over hvor heldig jeg er! For ei jente som er oppvokst med hest, men ikke har mulighet til å eie en selv akkurat nå, så har jeg virkelig fått toppen på kransekaka! At jeg bare kan kjøre 5 min fra hjemmet mitt, og låne en hest som jeg kan sale på og galoppere avgårde hvor enn jeg måtte dra. 

Det er lykke det! 
God morgen!

Nå ser jeg virkelig frem til to dager med fri. Jeg har ikke vært helt i form, på grunn av allergien. Jeg har gått flere dager i strekk nå med tett nese, såre øyne og noe vondt i hodet, men jeg har likevel gått på jobb. Nå kjennes det ut som at det gir seg litt, og det er godt nå som jeg skal ha litt fri. Det har lettet på trykket for å si det sånn! Om natten når jeg lukket munnen kjentes det ut som om hodet skulle eksplodere. Så det var ingenting annet å gjøre enn å sove med munnen vid åpen. Det resulterte i ett sår på innsiden av leppa som har det vanskelig med å gro. Ett problem fører til ett annet. Heldigvis er jeg snart ferdig med dette for denne gang, jeg kjenner det på meg. 

Dagen begynner i stallen, hvor jeg skal pusse litt utstyr og ri på tur denne fine morgenen. Ser sola såvidt gløtter frem bak i det fjerne, så krysser fingrene for en strålende fin dag! Ellers har jeg faktisk lite og ingen planer for dagen, noe som er ganske uvanlig for meg å være. 

Nei, jeg får skynde meg i stallen, hesten venter nok utålmodig på en saftig gulrot! 
Det ene punktet mitt på oktobers må-gjøre-listen bestod av å se "Snømannen" på kino. Det har jeg gjort, og tenkte jeg skulle komme med en anbefaling til dere. Men husk, det er kun min anbefaling. Du trenger ikke mene det samme. In fact, du kan faktisk være helt uenig i det jeg skriver, og likevel kan vi være venner :)

Min anbefaling til dere: Ikke gidd å bruk pengene deres på denne filmen. Men om du likevel ønsker det, så anbefaler jeg deg å stoppe å lese her nå, for det kommer noe spoilere om filmen nedover. 

Jeg hadde sykt store forventninger til denne filmen. Jo Nesbø er en fantastisk forfatter, og jeg har selv lest mange av bøkene hans. Jeg har faktisk tenkt at det er på tide noen lager film av bøkene hans, og endelig tok en svenske initiativet! Derfor syntes jeg det er virkelig synd at filmen ikke stod til forventningene. For selv om den hadde fått meget dårlige anmerkninger så hadde jeg likevel ett lite håp om at det kun var noen meget spesielle filmkritikere som stod i veien for at filmen kunne ta av på kinolerretet. 

Det er mye i filmen som kunne vært annerledes, og burde vært annerledes. Mulig det da hadde blitt en annen tone hos filmkritikerne. For eksempel; Handlingen foregår i Norge, Bergen og Oslo. Det blir da helt feil, i mitt hode, at rollene snakker engelsk!? Jeg irriterte meg over dette gjennom hele filmen. Jeg skjønner at filmen skulle bli en internasjonal krimfilm som skulle nå ut til verden og da er det som regel engelsk som gjelder. For akkurat denne filmen fungerte det bare ikke. Sorry not sorry. 

For det andre. I krimserier og filmer er det kjekkeste som filmseer å finne løse tråder og lete etter spor som kan avsløre hvem morderen er. Hele poenget med krimsjangeren er mysteriet om den ukjente morderen og dens taktikk på å sløye ofrene sine en etter en. Og man stiller seg spørsmålene; Hvem er morderen? Hvem er nestemann? Hvor skjer det? "Snømannen" gir meg ikke denne spenningen. Faktisk er det ganske få spenningstopper i denne filmen og til syvende og sist kan seeren føle at filmen er ganske langdryg. Laaangdryyyg. Høydepunktet, og det eneste grøssergyset i hele filmen, var da vi fikk se ett snart tilbakeblikk hvor morderen skyter hodet av offeret. Yeii..? Mer takk. 

Det ene er at man kan tenke seg kjapt til hvem morderen er, men så har vi alle de ubesvarte spørsmålene på; hvorfor? Åpningscenen er ett perfekt eksempel når det kommer til ubesvarte spørsmål. I ettertid når jeg tenker på det, var det hele bare helt merkelig og muligens lite gjennomtenkt. Mor, sønn og en mann sitter ved kjøkkenbordet. Mann stiller sønn spørsmål i norsk historie (se der, der har vi det igjen. Den norske tråden). Sønn svarer feil, mann slår mor. Sønn løper ut og bygger snømann. Mor har sex med mann. Sønn ser dem, og mann kjører avgårde. Mor kjører etter med sønnen i bilen. Velger å ta selvmord ved å kjøre ut på ett islagt vann. Sønn kommer seg bort og blir totalt skadet i hodet. Psykisk. Altså, jeg snakker jo bare for meg selv, men det her hang jo lite på greip, eller hva? bare en eneste løs tråd uten noen ende eller forklaring. 

Boka har altså alt en trenger for å lage den ypperlige thriller-krim-filmen, Jo Nesbø serverer handlingen på sølvfat. Regissøren er bare ikke sulten nok. Filmen kunne, og burde, vært mye mer spennende, skremmende og engasjerende. Mulig filmskaperen har tenkt seg ut sin egen lille historie? For jeg har lest Snømannen, ihvertfall de første kapitlene, og det var ikke slik jeg så det for meg i mitt hode. Ikke i nærheten engang. Filmen får terningkast 2 av meg. Så mitt tips til dere. Ikke bruk tid og penger på denne, men om du vil, vent til dvd'en kommer ut. Da har du ihvertfall mulighet til å se den flere ganger (om du virkelig gidder det) og kanskje du finner svaret på "hvorfor" som jeg aldri fant ut av? Noe annet jeg undrer veldig på er hvordan de har klart å lage en helsikkes spennende trailer ut av en film som mangler den store hovedingrediensen; nemlig spenning. Traileren kunne du sett nedforbi om youtube bare hadde holdt seg til de tidligere del-innbygg-lim-inn oppskriftene sine, men nei. Se traileren HER du og gjør opp din egen mening :)
God morgen! 

Klokken nærmer seg bryllup, og jeg sitter klar som ett egg! Dette er noe jeg aldri har gjort før, og det er jo en litt uvanlig situasjon. Jeg skal være bryllupsfotograf i ett bryllup, bryllupet til søsteren til venninnen min, som jeg ikke har møtt engang. Jeg er faktisk hyret til ett fotografoppdrag som en ekte fotograf! Mulig det går litt over hodet på meg, for jeg er sykt glad for at jeg fikk denne muligheten, samtidig som jeg er nervøs til tusen. 

Jeg tror nok jeg har forberedt meg godt. Jeg kikket litt på nettet i går etter bryllup og brudebilder for å få litt inspirasjon. I tillegg har jeg kjøpt en egen minnebrikke for denne anledningen, som jeg skal gi videre til brudeparet etter at jeg er ferdig med bildene. Og jeg har forhåpentligvis tatt på meg noe som er egnet til å gå i bryllup, som viser at jeg er her som en fotograf på oppdrag, men samtidig en gjest. Jeg er nemlig blitt invitert til å spise sammen med dem under maten, så antrekket måtte bli en lett blanding mellom det formelle og ett mer avslappet antrekk for å stå i smidige posisjoner for å ta de perfekte bildene!

Wow, klokken nærmer seg. Ønsk meg lykke til da! Dette kommer til å gå så bra. 
Jaa? Lurer dere på hva jeg skal gjøre på lørdag? Altså i morgen.. dagene går så fort! 

Jeg har ei venninne som har ei søster som skal gifte seg på lørdag. Og da har hun tilfeldigvis bedt meg om å være bryllupsfotograf! Ja, meg! Tenk det, å få ett slikt oppdrag selv om man har absolutt null erfaring. Jeg ble både opprørt, kjempeglad og veldig nervøs på en gang da jeg fikk spørsmålet. Hun hadde tilfeldigvis sett ett portrettbilde jeg har tatt tidligere og håpet på at jeg ville takke ja til oppdraget. Selvfølgelig takket jeg ja! 

Men - det er så sinnsykt skummelt med slike oppdrag. Folk har forventninger, og det er mange som kommer til å se disse bildene, bilder som jeg har tatt. Jeg har fått beskjed om at jeg ikke må bekymre meg om bildene, og at de såklart ikke forventer profesjonelle bilder. Men likevel! Jeg er ikke i nærheten av å være en profesjonell fotograf og jeg har heller aldri i mitt liv tatt på meg ett slikt oppdrag. Og så bryllup som er ett så stort kapittel i livet. Men jeg skal gjøre så godt jeg kan. Jeg har kikket litt på nettet på brudebilder og prøvd å få litt inspirasjon. Nå blir jo hovedoppgaven min å dokumentere bryllupet i bilder, men de vil helt sikkert ha noen brudebilder i tillegg, og da skal jeg være forberedt! Ønsk meg lykke til! ♥ ♥

Bilder fra google
Heisann! Denne uken føler jeg liksom er full av... ja, jeg vet ikke. Endringer? Planer? Oppdrag? Mye som skjer ihvertfall. Altså, for det første har jeg og venninnen min tatt opp syklingen igjen. Vi var jo så flinke en periode, men så datt det litt av. Nå er vi i gang igjen, og gjett om det var tungt! Men utrolig deilig å komme i gang igjen. Vi begynte på tirsdag og syklet også i dag før klokka var blitt 10:00! Herfra går det jo bare bedre og bedre for hver gang! Etter at jeg meldte meg ut av treningssenteret har jeg vært veldig sløv med treningen. Men så skal det jo sies at jeg har hatt litt av hvert å styre på med i mellomtiden også da. 

For det andre så holder vi på med litt ommøblering i huset. Ja, nå har vi ikke bodd her så veldig lenge, og allerede nå ommøblerer vi liksom. Men vi venter på to godstoler med krakker som vi skal ha i stua. Og for at det skal bli finest mulig, så må vi da flytte på litt ting og tang. Kommer eget innlegg om dette når vi har fått stolene på plass. Forhåpentligvis i neste uke! Jeg merker at jo mer jeg får inn i huset, jo mer vil jeg ha. Så snart vi har fått stolene på plass så kommer vi til å trenge ett lite bord som kan stå mellom disse stolene. Så må vi ha ett teppe av ett eller annet slag, slik at det blir en lunere tilværelse i rommet. Så ønsker jeg meg så sårt ett vitrineskap. Eller latrineskap som jeg pleide å si! *F-L-A-U-T*. Og en skjenk! Alle hus må ha en skjenk. IKEA next?

For det tredje skal jeg gjøre noe på lørdag som jeg aldri har gjort før! Og jeg vet jeg ikke trenger å være det, men jeg er drit nervøs! Denne uken har tankene vært mye på dette, og det er litt forberedelser jeg må gjøre før lørdag inntreffer. Hva det er skal jeg fortelle litt mer om senere. Det blir nok både kjekt og litt skummelt. Men mest kjekt! På kvelden skal jeg i bursdagsfest, enten den ene eller den andre. Jeg er blitt invitert til to bursdagsfester, og jeg vil jo ikke gå glipp av noen av dem. Så kanskje jeg stikker innom begge i løpet av kvelden, vi får se. 

Snart er det også jul og jeg kom i gang med planleggingen denne uken av julepresanger, julehandel og arrangementer jeg vil holde for venner og familie. Jeg skriver faktisk ned slike notater, da holder jeg mye bedre styr på hva jeg skal kjøpe til hvem, hva jeg mangler, hva jeg trenger osv.

Så ja, man kan si at livet mitt farer forbi og jeg klarer så vidt å henge med. Kontoret mitt nede begynner også å bli klart, bare litt listing og styr igjen så kan jeg flytte kontorsakene mine ned. Hadde håpet på å få gjort dette denne uken, men vet ikke om timeplanen min har så mange ledige timer igjen til det. Og ja, må jo ikke glemme halloween! Jeg vet endelig hva jeg vil kle meg ut som, så jeg satt og bestilte kostymet mitt i går. Håper og krysser fingrene for at kostymet mitt rekker frem innen slutten av måneden. 

Så ja, det skjer litt forskjellig i løpet av denne uken. Travelt, travelt, travelt. Men så elsker jeg travle dager og fullstappet timeplan. Det er slik jeg foretrekker å leve livet, alltid ha noe å gjøre. Men oppi alt dette klarer jeg heldigvis å nyte dagene som går. Jeg rakk å ta noen bilder i dag før jeg gikk på jobb. Så koselig med høst, så mange fine farger! Nå kan jeg endelig kle meg i luer og skjerf ♥ Er ikke luen min bare såå søt ♥ (fra ebay).
Før jobb i dag rakk jeg å komme i den rette stemningen til å bake pizzasnurrer og kanel i svingene! Jeg synes det er så koselig å stå på kjøkkenet og bake mens musikken og dempet belysning sørger for den rette "tidlig-før-jul-følelsen". Ja, for nå er tiden faktisk kommet til at det snart bare er 2 måneder til jul! Og slike morgener som i dag skal jeg gjøre masse av i desember. 

Oppskriften er langt ifra vanskelig. Bare en helt vanlig søt grunndeig, kjevle ut deigen og spre på med det fyllet du vi. Når det gjelder pizzasnurrene ruller du deigen sammen på samme måte som kanelsvingene. 

PS! Jeg byttet ut noen skjeer med sukker med sukrin istedenfor, bare for å dempe den dårlige samvittigheten jeg burde ha når jeg hiver i meg både litt usunne pizzasnurrer og litt usunne kanel i svingene på kveldsvakt i dag, som jeg forresten ikke har. 
God morgen!

Til tross for at jeg hadde en liten ulykke i går, klarte jeg å sovne med en gang jeg la hodet på puta. Jeg og venninnen min red på tur veldig sent i går, og da rir vi på en sti nede ved vannet som er veldig svingete og uoversiktlig. Anyway, det er spesielt en sving jeg alltid har tenkt at "en dag går denne svingen til helvette". I går var den dagen. Hesten ble ivrig, og før jeg skjønte hva som skjedde la hun seg i innersvingen i full galopp.

Resultatet? Kneet mitt ble klemt mellom hesten og fjellveggen i fart, og det endte da med ett forslått kne, skrubbsår, en revnet regnbukse og ett hull i ridebuksa. Jeg klarer heller ikke såvidt å bøye foten, så jeg går nå rundt her hjemme som en stiv tredukke. Det første jeg tenkte etter det skjedde var om kneet mitt var knust!! Men så gale virker det ikke ut som nå. Har selvfølgelig ikke vært hos legen, noe jeg kanskje burde. Jeg kan jo gå på den? Lar det gå ett par dager for å se om det blir bedre. Det er ihvertfall ikke lenge til jeg er oppi salen igjen! Det er slike ting man nesten må regne med om man skal drive med hest. Det er ikke noe lett-sport dette som mange mener!
Jeg snakker alltid om at jeg skal være tidlig ute med ting, men ender som oftest med å være ute i siste liten. Men i år skal jeg klare å planlegge bedre, både når det gjelder jul og julegaver, bursdag og fest, og halloween. Det er disse tre tingene jeg ser frem til resten av året. Først halloween. 

Jeg elsker halloween! Jeg elsker å kle meg ut, jeg elsker å lage i stand til temafester og jeg elsker å kle meg ut! Har jeg allerede nevnt det? I år er jeg så usikker på hva jeg vil kle meg ut som. Som nevnt tidligere var planen min å være lille rødhette, men kjolen jeg bestilte var bare en stor skuffelse. Ikke i nærheten av hva bildet i annonsen viste. Kjolen bestilte jeg fra ebay foressten, ikke anbefalt å kjøpe kostymer fra ebay... Om noen har en link til en god selger på ebay innen kostymer må dere bare hyle ut altså! Jeg kikker litt på nettet etter norske nettbutikker som har noe lignende, men de norske prisene er bare til å få hakeslepp av. 1000 spenn for ett enkelt kostyme!? Og da tenker jeg, hva er det som gjør at kostymer er så mye dyrere enn vanlige klær? Jeg så ett helt enkelt sykepleierkostyme med en kort kjole og en liten hatt til kr.998,- ! Skal ikke få ha det gøy liksom. 

Jeg har gjort meg opp noen tanker om hva jeg skal være, jeg må bare finne rett kostyme til rett pris. Ellers setter jeg nok sammen noe jeg har liggende hjemme. Her er hvertfall litt inspo jeg bruker på å finne rett look for mitt kostyme. 
Hei alle sammen! 

Er ikke høsten bare herlig? I dag er det kveldsvakt for min del, men før jobb var jeg en tur innom stallen sammen med venninnen min. Vi tok hestene med på en oppfriskende tur i regnet, og nå sitter jeg og bare nyter restene av sola som skinner inn vinduet. Lurer på om jeg kan tyde en regnbue lenger borte? 

Jeg hadde lyst til å skrive en liste over ting jeg skal gjøre i oktober, for jeg skal faktisk få gjort en god del denne måneden! Alt i fra sosialt samvær til oppgradering i huset. Kanskje dere også får litt inspirasjon?

Invitere mine beste venninner på en middag hjemme hos meg - Det er så lenge siden jeg har samlet venninnene mine på en ordentlig sammenkomst! Nå som jeg har nytt hus og er kommet meg ordentlig i orden er det på tide å samle mine gode venninner på en herlig middag og noe godt i glasset!

Kle meg ut i forbindelse med halloween - Jeg elsker å kle meg ut! Så gjett om jeg kommer til å kle meg ut til halloween. 

Ha photoshoot ute i nydelige høstfarger - Høsten er helt nydelig. Ville vært synd å ikke benytte det fine høstværet til å knipse noen fine bilder før vinteren slår til. 

Gi garderoben en real oppgradering - Jeg har fått shoppet litt nye klær i det siste, så jeg vil rydde skikkelig ut av garderoben og gi plass til alle de nye klærne og ut med de gamle som jeg aldri bruker uansett. 

Kvitte meg med ting - Etter at jeg kjøpte hus og flyttet har det hopet seg opp så mye ting, ting som jeg ikke visste jeg hadde. Det er klart jeg må kvitte meg med en hel masse! Og dette er noe jeg skal fokusere på nå i oktober.

Begynne på julegaver - Jeg liker å være tidlig ute med julegaver, da slipper jeg å stresse og havne midt oppi rushet som utspiller seg på kjøpesentrene i desember. 

Pusse og sortere skoene mine - Jeg har enda ikke klart å finne frem alle skoene mine, men de jeg har funnet frem er full av støv og skitt at de alle trenger en oppgradering. Derfor har jeg kjøpt impregneringspray som står klart til bruk.

Vaske bilen innvendig - Jeg har vært flink å vaske bilen den siste tiden, fordi jeg flyr rundt på photoshoot med den hele tiden. Men innvendig ser den ikke så innbydende ut lenger. Så der trengs det en real omgang med filla! Det skal skje denne måneden! 

Få kontoret nede ferdig og flytte sakene ned - Det gjenstår kun ett par malingstrøk og gulvet må legges ferdig. Og lister. Så er det klart for å flytte kontorutstyr ned, og det vil bli såå mye ryddigere og lettere oppe i hovedetasjen. Kontoret jeg har nå skal foressten bli ett sminkerom/walk-in-cloest ♥

Se sesong 2 av Game of Thrones - Jeg har endelig kjøpt meg sesong 2 av Game of Thrones. Så denne måneden skal jeg krype under teppe med en kopp kakao og koooose meg med serie! 

Se "snømannen" på kino - Jo Nesbø sin krimroman er blitt film, og den skal jeg se på kino! Jeg har faktisk boka hjemme når jeg tenker meg om. Denne har jeg begynt på flere ganger men aldri fått til å fullføre. Skjønner ikke hvorfor, for den var sykt spennende. 

Har du noen punkter du skal gjøre i oktober?
For noen år tilbake fantes det ett ordentlig bilmiljø her i Haugesund. Streetmeet førte bilentusiaster og interesserte sammen for å dele samme hobby, nemlig bil. I tillegg var det sosialt og hyggelig. Men slik er det ikke nå lenger, ikke i samme grad. Vi møttes på parkeringsplasser og parkeringshus, og på det aller aller meste var vi bortimot hundre biler! Vi kjørte rundt i byen for å vise folk at det fantes ett bilmiljø i byen med engasjerte ungdommer med sunne hobbyer. 

Helt siden jeg fylte 18 har jeg deltatt i rånemiljøet. Jeg var ute til langt på kveld, hang på ekspressen, spiste kebab, kjørte rundt på festglade venner, hørte på høy musikk, kjørte rundt og bare tullet. Kjørte selvfølgelig i en shabby rånevogn, en hjemmelakkert rosa og svart mitsubishi carisma, med terninger og wunderbaum i vinduet. Det er selvfølgelig noen år siden nå. 

Men over til poenget. Jeg nevnte så vidt i går at jeg og ei venninne hadde planer for lørdags kveld. Vi har lyst til å arrangere en liten photoshoot for bil-interesserte som har en bil de vil vise frem. Vi har allerede funnet location, og vil stille med kamera, engasjement og ideer! Planen er å samle flest mulig folk som vil ha bilder av bilen sin. Men om det ikke kommer noen? Javel. Da lager vi bare vår egen photoshoot! Bilder blir det uansett!
Hei på dere! 

Hvordan har dere det? Jeg har det egentlig veldig bra, begynner å bli helt frisk fra den lille episoden min med tørr og sår hals og vondt i hodet. Sikkert fordi helgen nærmer seg! I dag er jeg på jobb til halv 3, og etter det har jeg litt ærender jeg skal gjøre. Må kjøpe ny xenonpære til bmw'en, slik at den er klar til lørdag. Jeg og ei venninne har nemlig planlagt noe sinnsykt gøy på lørdags kveld. Eller vi håper det blir sinnsykt gøy! Skal skrive litt mer i morgen om hva vi skal gjøre. Og så skal jeg innom plantasjen for å se om jeg finner noen fine planter til å friske opp i hjemmet. Jeg har fått helt dilla på planter! Deretter må jeg lage middag, vaske gulv og rydde huset. Ting står litt på hodet her. Igjen! Jeg holder jo på med å flytte ting ned i kjelleretasjen, siden det er der det nye kontoret mitt kommer. Men i og med at rommet ikke er helt ferdig enda, så står ting litt hulter til bulter. Nåværende kontoret mitt ble jo for lite, jeg har litt mye ting fant jeg ut *kremt*. Og ja, så gå en tur med hunden.

Jepp, det var det. Dagen min oppsummert i noen få setninger. Denne uken har bare humpet avgårde føler jeg. Plutselig er det snart helg igjen! Vi snakkes senere da!
God morgen!

I skrivende stund sitter jeg og koser meg med frokost. Jeg har faktisk nettopp stått opp og klokken er snart halv 12. Jeg følte for å sove litt frempå i dag da jeg i går kveld begynte å føle at formen ikke var helt på topp. 

Uansett, jeg tenkte jeg skulle gi dere ett lite tips denne morgenen! Jeg var på obs i går og storhandlet mat for uka, slik jeg alltid gjør på mandager. Der kom jeg over disse matboksene som jeg har sett annonser for på facebook. Jeg har ofte vært nær ved å kjøpe en, men har alltid syntes de var litt dyre. Og så liker jeg ikke å handle slike ting på nett. Men nå har altså obs fått disse på lager, og til en mye rimeligere pris! De har tre forskjellige farger, etter hva jeg så, og jeg gikk selvfølgelig for... ROSA! 

Disse boksene er jo bare helt geniale. Boksen har flere rom, eller flere små bokser da, innvendig. Her kan du lagre pålegg som er tatt ut av sine originale pakninger, som da holder seg mye lenger enn om de hadde ligget upakket i kjøleskapet. Pluss, det ser jo så mye ryddigere ut med en boks som oppbevarer alt av pålegg familien skulle ha. Nå er ikke vi så mange i dette huset som spiser frokost, eller generelt pålegg. Det er bare meg. Så nå får vi se da, om påleggene holder seg bedre i lengre tid! 

Bare se så mye ryddigere og bedre det ser ut i kjøleskapet! 

FØR

ETTER


Ditt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mars 2018 · Februar 2018 · Januar 2018 · Desember 2017 · November 2017 · Oktober 2017 · September 2017 · August 2017 · Juli 2017 · Juni 2017 · Mai 2017 · April 2017 · Mars 2017 · Februar 2017 · Januar 2017 · Desember 2016 · November 2016 · Oktober 2016 · September 2016 · August 2016 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015Kategorier


· BloggSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.