hits

Joho!! Har dere hatt en kjekk halloween helg!? 

Dette er sjeldent, men jeg havnet på fest både fredag og lørdag denne helgen, noe jeg faktisk ikke angrer på i det hele tatt, for det var så GØY!! På fredag var jeg hos ei gammel barndomsvenninne som jeg er altfor sjeldent med. Og jeg koste meg såå mye, og fikk møte nye mennesker som vet hvordan man har det kjekt. Vi spilte drikkeleken Pandoras som førte til mye latter og god stemning. Folk ble så revet med og det var hæla i taket hele kvelden! Utrolig kjekt! På lørdag feiret vi bestevenninnen min Lisa som fylte 23 år, med hjemmelaget pizza, godt i glasset og en liten tur på byen. 


 

 

I dag er jeg faktisk ikke dårlig, men heller ikke helt oppegående. Kjenner det blir en sløv søndag i dag, med litt husarbeid som må gjøres. Henge opp klær og litt sånn. Nå venter jeg på at min kjære skal komme med pizzabakeren til oss. Så skal vi kose oss masse i sofaen med film og godteri, hele dagen! Har hvertfall jeg bestemt. Kjærestestund ♥

Om dere lurer på hvorfor det ikke er noen bilder av Andreas her, så er det fordi han var på hellbillies konsert og koste seg der, mens jeg prioriterte andre ting. Men vi møttes på byn og fikk vekslet litt kyss og klem før vi ble trøtte og gikk hjem. 
Johoo! Nå er jeg i gang med å se den nye serien Vikingane, som er spilt inn her jeg bor; på Karmøy! Eller nærmere sagt, Vikinggården på Bukkøy. Og.... jeg er faktisk med i serien! Jaaa, hvor kult er ikke det!? Min første skuespillerjobb. Haha, neida. Joda. Satse på statist skal jeg!

Ja, jeg var jo "bare" statist på settet, men hvaaa skulle skuespillerne gjort uten oss statister? Hadde blitt veldig rart uten oss, eller hva? Nå er det jo en stund siden vi var på vikinggården og spilte dette inn. Jeg husker bare hvor utrolig kaldt det var, til tross for at jeg hadde både en og to stilongs, ullklær, jakker og tykke sokker under det klamme vikingkostymet. Og så husker jeg at vi satt lenge, og da mener jeg lenge, og bare ventet mellom hver scene som skulle spilles inn. Og en scene måtte spilles inn flere ganger, fra flere vinkler, og deles opp og det var ikke måte på. Men, utrolig gøy da, uansett! 

Vi fikk dessverre ikke lov til å ta noe særlig med bilder bak settet, så jeg lot heller være enn å risikere å ødelegge for noen. Men det finnes mange bilder på nettet, for de spesielt interesserte! Noen som har sett Vikingane foressten? Prøv å finn ut hvor jeg er med da!?

Det var litt stilig å gå rundt der sammen med alle skuespillerne, kamerafolkene og regissøren som roper "KUUUTT, ACTION"!! Fikk liksom ett helt annet inntrykk av skuespilleryrket enn hva man forestiller seg når man ikke har sett hvordan ting skjer bak settet. Håper virkelig jeg får en slik sjanse igjen! 

Nå skal jeg se episode 3. Snakkes!
Gooood mooorgen! 

Jeg er i ett veldig godt humør i dag, og da VET jeg at dette kommer til å bli en veldig fin dag! Nå har jeg langfri og det skal nytes til det fulle. Jeg har allerede vært ute på en morgentur med Kira, og nå sitter jeg med en herlig frokost i fanget. I dag ble det eggerøre og bacon, litt utenom det vanlige. Litt kos nå før jeg går løs på dagens gjøremål. Senere må vi ut og handle middager og diverse, vi skal ha pannekaker senere tenkte jeg. 

Se denne flotte utsikten vi har! Det er bare å gå ut stuedøra og ut på terrassen, så har du karmøys fineste utsikt! Hvertfall fra fastlandet..


Bladene faller og kulden kommer

jeg minner tilbake den tid det var sommer

Nå går vi mot vinter og jul, men først

er det nå tid for å ønske, velkommen høst!

Regnet plasker og vannet fryser

man vil tro at høsten er kald

men ikke glem å se etter 

de gyldne løvenes fall.

Å sitte i stuen med ullsokkene på

er det sikre tegn på at høsten er her nå

Det knitrer fra ovnen og du kjenner varmen

det var vel ikke så gale å ønske høsten velkommen?

- Dikt av meg
Mandag! Og mandag betyr som regel vaskedag. Det gjør det denne mandagen også, og vi har allerede tatt oppvasken på kjøkkenet og gjort rent vasken på badet. Mannen skal snart på kveldsvakt, så da blir jeg sittende igjen med resten av arbeidet. Men i dag har jeg fri fra jobb, så det passer meg egentlig veldig bra. 

Jeg vil presentere ett supert produkt for dere i dag! "Forever MPD 2X ultra" fra Forever Living. Ett lite husmortips fra meg. Syntes den passet så bra i dag, siden jeg skal bruke denne dagen på å gjøre rent. Vi bruker så mange forskjellige rengjøringsmidler i huset når vi vasker. Hadde det ikke vært fint om det fantes ett produkt som tar hele huset!? Men det finnes jo!

Jeg kan faktisk erstatte alt dette.. Med denne!

For dette produkter tar ikke bare vask av gulv til ett annet nivå. Den kan også brukes til klesvask, vask av fliser, bad, oppvask for hånd. Du kan til og med bruke den på bilvasken! Forever Aloe MPD 2x Ultra er uten fosfor og ingen optiske blekemidler. Den inneholder derimot mild aloe vera som virker mykgjørende for hender og klær og den rengjør effektivt opp smuss, løser opp fett og fjerner flekker uten å ripe eller ødelegge overflater.

Nå skal det vaskes!

Følg gjerne facebooksiden min for Forever Living HER. Ta gjerne kontakt for spørsmål :)
Endelig fant jeg noe nytt å prøve til middag uten å lete i over en time etter noe som ser noenlunde godt ut og faktisk mulig å lage! Det finnes så mye som skal være så avansert. De sier at det ikke er det, men så er det det likevel! Denne makaroni gratengen dukket ganske kjapt opp etter jeg hadde søkt "middagstips" på google, og den hadde en veldig fin og oversiktlig oppskrift.  Gjett om dette var godt da!?

Jeg tipper dere vil ha oppskriften, så her får dere en fin og enkel oppskrift på en middag jeg er sikker på hele familien kommer til å elske! 

INGREDIENSER:

♥ 3 dl makaroni

♥ 3 ss hvetemel

♥ 5 dl lettmelk

♥ 1 stk egg

♥ 2 dl revet ost

♥ 400 g kjøttdeig

♥ salt og pepper

♥ Jeg brukte også biter av skinke på boks

SLIK GJØR DU:

Kok makaronien etter anvisning på pakken. Hell av vannet.

Ha 5 dl lettmelk i en kasserolle og rør ut 3 ss hvetemel. Kok opp og la sausen småkoke i 3 minutter, til den tykner og trekk av varmen. Smak til med salt og pepper.

Sett ovnen på 220 grader. 

Rør inn 1 lettpisket egg i den hvite sausen og vend inn 1 dl revet ost og kokt makaroni.

Stek 400 g kjøttdeig og tilsett litt salt og pepper. Tilsett også skinketerningene til kjøttdeigen, så de får stekt seg litt før de skal oppi blandingen.

Fordel halvparten av makaroniblandingen i en ildfast form. Legg kjøttdeigen over makaronien, og avslutt med resten av makaroniblandingen. Topp med 1 dl revet ost. Man kan også blande alt sammen i kasserollen før du fordeler blandingen i den ildfaste formen. 

Stek i 10 minutter, til osten er smeltet og gyllen. 

Server ♥ ♥ 
//Rekame

Her om dagen fikk jeg denne stilige selfieringen i posten! Den er fra iMobilrep og kom i en fancy pose man lett kan ta med seg overalt. Den er veldig enkel å ha med å gjøre, og ikke minst ser den skikkelig classy ut! Den går på to enkle batterier som kan fås tak i overalt, og den kan stilles på 3 forskjellige lysstyrker. Nå som vi sakte men sikkert går mot mørkere måneder, er denne genial å ha! Vi trenger ikke nekte for at vi elsker å ta selfies, alle sammen, og da vi jeg anbefale denne. Jeg har prøvd den ut på kvelden når jeg går tur med hunden, på fest når lyset som regel er slukket, alltid. Her kan dere selv se forskjellen: 

Den har 3 lysstyrker, og her kan dere se hvordan de virker fra 1,2,3

  
 

Du får tak i selfieringen HER hos iMobilrep! Og hvis dere lett vil få med dere tilbud, evt. konkurranser og andre kjekke ting så har de også en facebookside som du kan sjekke ut :)

Følg gjerne facebooksiden deres for å få med dere alle tilbudene deres!


 
I dag skal dere få en lett oppskrift på en deilig middagsrett, nemlig lapsskaus! Eller betasuppe som jeg heller ville kalt den. I morgen er det lapsskaus. Hvorfor? Jo, fordi når du lager den er suppen tynn og dermed en betasuppe, men i morgen har den tyknet til og gir en utrolig god smak, så da er den blitt lapsskaus. Jeg har hvertfall vokset opp med den konklusjonen :)

Det første jeg gjør er å skrelle noen poteter, skjærer dem opp i biter og "koker dem ihjel", unnskyld ordspråket. Jeg koker dem altså slik at de til slutt smuldrer opp i gryta (Dette vil dere skjønne når dere smaker lapsskausen i morgen). Så hiver jeg oppi pølser, lapsskaus blanding og kjøtt. Fyller opp vann til toppen og blander alt godt sammen. Hiver også oppi 2 klosser med grønnsaksbuljong for ekstra smak. La den stå og koke i ca.10-15 min. Det er ikke så nøye hvor lenge. Smak på den så vet du når den er ferdig. 


 

 

 

I dag ble den litt mørkere enn vanlig. Kjøttet lå oppi sin egen kraft og jeg brukte kraften oppi suppen, så det er den som lager denne fargen. Det skal uansett være godt gjort å få lapsskaus til å se bra ut, ikke sant?
Som alle andre over gjennomsnittet hønemor for sine firbeinte, så har også jeg opprettet en egen instagram konto for Kira. Jeg tar så sykt mye bilder av henne, og det er synd å ikke bruke dem til noe. Så, da samler jeg alle bildene i en og samme konto. Har tenkt å få noen av bildene på lerret og henge dem opp på veggen. Så hvilke synes du jeg skal ta?

Følg henne på @bordercollienkira på instagram 
Dagens gode råd fra meg: Om du vet noe som skjer bak en annens rygg.. så hold det for deg selv. Ikke, og da mener jeg, ikke si det til den uvitende vedkommende for å være snill. Du ender bare opp som "synderen" selv og blir sett på som en tyster :) Det er ikke verdt bryet. Nå skal jeg gå tur. 

 
I går skrev vi historie.

I dag vier jeg dagens første innlegg til ei helt rå dame! Gratulerer så mye Cecilia Brækhus med seier i går! Tenk, denne dama, ene og alene, har kjempa for å få boksing lovlig i Norge. Og i går klarte hun det! Med seier! Vi satt på fest i går under kampen, og hele gjengen var klistret til skjermen. Det var noen intense 3 minutter kan man si! Men fy søren, jeg kommer ikke over hvor RÅ hun her her! Fra nå av kommer jeg til å følge med på boksing, jeg ante ikke at det kunne være så spennende! Fotball kan gå å legge seg. 

Som sangen OnklP har laget spesielt for henne sier, hun er hjemme. Endelig hjemme. 

Bilder fra VG
Jeg har gått rundt meg selv og trodd det var søndag i hele dag! Jeg var skikkelig klar for partyyy i går, men da var det jo ingen som var gira på noen ting. Kjedet meg noe ekstremt. Heldigvis kom Lisa innom på kvelden, men vi kjedet oss like mye. Vi fant på unnskyldninger bare for å kjøre ut en tur og sjekke livet i byen. "Vi skal ikke bare fylle bensin da?" Liksom. 

Føler meg litt craaazyy i dag

I dag håper jeg det skjer noe mer spennende! Jeg er så rastløs. Har hørt på høy musikk mens jeg har ryddet og danset for meg selv. Jeg har fått dilla på to nye sanger jeg kom over i dag! Nå er jeg i festhumør og vil egentlig bare ut og danse! Nå, med en gang! 


 
Flere som er i fest mode i dag?

Ditt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Januar 2018 · Desember 2017 · November 2017 · Oktober 2017 · September 2017 · August 2017 · Juli 2017 · Juni 2017 · Mai 2017 · April 2017 · Mars 2017 · Februar 2017 · Januar 2017 · Desember 2016 · November 2016 · Oktober 2016 · September 2016 · August 2016 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015Kategorier


· BloggSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.