hits

Jeg har prøvd å hatt en fast dag i uken hvor jeg handler inn alt av mat og husholdningsartikler som jeg tenker jeg trenger de kommende 7 dagene. Som regel handler jeg på mandager, og prøver å planlegge uken så godt jeg kan slik at jeg slipper å kjøre innom butikken flere ganger i uka. Jeg liker at det er stappfullt i hyllene, at man ikke kan se veggen på kjøleskapet og at skuffene er fylt til randen. Om jeg handler en dag i uka er det også lettere å holde orden på hvor mye penger jeg faktisk bruker på mat. En kvittering per uke, supert! Såklart om man har glemt noe, eller virkelig fikk lyst på nystekt kylling på torsdag er jo ikke det krise. Men kjøper jeg brød og smør en dag, middag en annen, og noe pålegg den neste. Da kjenner jeg at jeg faktisk blir litt stresset. For da har jeg ikke kontroll lenger. 

Det oppstod en litt morsom situasjon på butikken i dag. Jeg stod og pakket varene oppi posene mens kassedama printet inn kodene. Så spør hun meg plutselig om jeg vil ha byttelapp. Byttelapp? Tenker jeg. Kan man få byttelapp på mat? Da jeg løfter blikket opp fra posen og skal til å svare. ser jeg hun holder opp Disneyfilmene jeg hadde lagt frem. "Er det presang?" spør hun. Jeg vurderte faktisk å svare at ja, jeg kan godt få byttelapp på dem, jeg vet ikke om lillesøstera mi har dem fra før. Men de var jo selvsagt til meg selv. Jeg samler jo! Så isteden svarte jeg, neida det trengs ikke, de er til meg! Tror ikke hun hadde forventet å høre det akkurat i følge blikket hun ga meg. Men så flirte vi litt begge to. Jeg blir heldigvis ikke flau av å innrømme å se på Disney, men tror mange folk faktisk blir det og holder det heller skjult enn å innrømme det. Eller komme opp med en dum unnskyldning, som for eskempel at det er til en annen person. En lillesøster kanskje? Jeg har ikke en gang en lillesøster...
Vil starte helgens første innlegg med ett viktig tema som gjelder så og si hele Norges befolkning. Det gjelder ett økende problem som vi mennesker lett kunne ordne opp i, men likevel ikke har gjort det. Det gjelder dyreliv som lider på grunn av valgene vi tar. Valgene vi tar for å spare penger. Eller vi tror vi sparer penger. Egentlig bare øker vi utgiftene uten at vi er klar over det. Men heldigvis er det noen som tar de utgiftene for oss, så da bryr vi oss liksom ikke. Organisasjoner som Dyrebeskyttelsen er en av dem. 

Så.

Valget er ditt! 

Ett innlegg fra Dyrebeskyttelsen Norge Nordtrøndelag i dag:

Til deg som mistet disse 3 på en grusvei på Okkenhaug på Levanger. De har det bra nå. Vi ordnet med veterinærtime så de behandles både for lus, mark og øyeinfeksjon. Vi skal nok få alle friske. I tilfelle du lurte på hvordan det gikk med dem. 

Vet du hva som er det tristeste? Mor er sikkert drektig med ett nytt kull, og du kommer aldri til å kastrere henne så hun slipper flere fødsler. Hun kommer til å føde inntil 2 ganger i året til hun ikke klarer flere fødsler. Det er ikke sikkert noen finner de kattungene. De kommer nok til å sulte ihjel fulle av mark og lus de også. På en grusvei ett eller annet sted. 

Til dere som tar imot kattunger som er gratis, til dere som gir bort kattunger gratis, og til dere som ikke kastrerer kattene deres; Dette er resultatet! Tro hva du vil, men så lenge de er billigere enn en tom plastpose fra matbutikken vil ikke dette endre seg.

Støtt dyrebeskyttelsen ved å tilby en eierløs og forlatt katt ett hjem i stedet for å bygge opp under produksjon av disse som slenges i veikanten og i søpla. 

Det er kun egne handlinger som utgjør en forskjell, ikke om du synes synd på dem. Det er fortsatt 60 000 der ute som ikke får ett hjem i år heller. Det samme i fjor, og det vil sannsynligvis bli det samme neste år også. 

______________________________________________________________________________________________________________________________

Jeg vet ikke hva som foregår oppi hodene til de som klarer å pakke inn søte små, uskyldige kattunger inn i en søppelsekk og bare kaste dem ut av bilvinduet. Det er rett og slett barbarisk! Jeg håper, inderlig håper, at jeg ikke kjenner en eneste sjel som kunne funnet på å gjort noe slikt. I såfall vil jeg ikke ha noenting med dem å gjøre. For til dette finnes ingen unnskyldning. 
Nå som jeg er skikkelig i gang med trening og gå ned i vekt, prøver jeg så ofte jeg kan å erstatte minst ett måltid til dagen med en shake eller en proteinbar. Jeg har brukt Womens Best Shake veldig lenge. Eller rettere sagt, jeg har hatt Womens Best Shake i skapet veldig lenge, og tatt meg en shake her og en shake der i over lengre tid.

Nå begynner det å minke veldig på boksen, og med akkurat Womens Best er det ikke bare bare å bestille nytt påfyll. Liten historie: Du skjønner, i shaken er det såkalte ulovlige ingredienser som man ikke får ta med inn i Norge. Men det gjelder bare av og til da! For du skjønner, første gang jeg bestilte fikk jeg melding fra tollvesenet at jeg måtte dokumentere hva som var i pakken til meg. Jeg sendte med dokumenter, , de undersøkte saken, dokumentene ble godkjente, og pakken kom noen dager senere. Så bra da! 

Neste gang jeg skulle bestille igjen, samme produkt som sist altså, var det samme greia. Fikk melding fra tollvesenet, jeg sendte med dokumenter - de samme dokumentene som sist - de undersøkte saken, men denne gang ble de ikke godkjente, og pakken ble sendt i retur. Kjipe greier, men sånn skal det være visst. 

Så for å erstatte Womens Best har jeg nå gått til innkjøp av Whey Strawberry Milkshake. Den smaker fantastisk, jeg lover deg! Frisk jordbærsmak, perfekt som en måltidserstatter. Womens Best smaker også godt, deilig sjokolade. Så hvis du vil gamble med tollvesenet er det jo verdt å prøve.
Hei folkens! 

Hvem skulle tro voksenlivet var så travelt! Jeg har rett og slett ikke hatt tid til å blogge de siste dagene. Jeg har hatt ett tonn med ærender, en hel haug med gjøremål, og en masse avtaler som jeg har måttet sjonglert rundt for å få tid til alt. Dere kjenner dere sikkert igjen. Håper jeg! Men nå sitter jeg her da, og endelig kan nyte frokosten som jeg nå har lengtet etter i mange timer. Jeg har nemlig vært ute og gjort de siste ærendene som stod på planen - foreløpig - og det før klokka var 12. Men har alltid tid til frokost! Vi snakkes litt senere da, nå vil jeg spise. 

Jeg elsker frokost! Jeg bruker gjerne god tid på å lage den perfekte frokosten.
Endelig er det min tur til å se den populære fantasiserien Game of Thrones! 

Jeg har snakket om det så lenge, helt siden den ene gangen jeg fikk se en episode og jeg var fast bestemt på at jeg skulle begynne å se serien jeg også. Fantasy er min favoritt sjanger og med drager og ulver kan det ikke bli bedre! Siden jeg ikke har HBO eller noe sånt har det bare gått i glemmeboka, helt til jeg var i butikken i dag for å handle mat. Alle sesongene stod linet på hylla. Jeg vurderte å kjøpe alle med en gang, men endte opp med kun sesong 1. Kan ikke bli for ivrig heller! Er det noen av dere som er Game of Thrones fan? 

Føler det nesten er fredag i dag jeg altså. Her ligger jeg slengt på benken, i pyjamas under teppe, med Game of Thrones på tv. Mangler bare tacoen jeg egentlig skulle lage men orker ikke. For lat. Nei, sofaen er veldig god akkurat nå. Og her blir jeg nok liggende i noen timer til. Ha en fin kveld alle sammen ♥
Ikke særlig sunn denne uken min, hehe! Satser på en litt mer strukturert uke til neste mandag. Akkurat i dag følte jeg bare for å kose meg og lage akkurat det jeg hadde lyst på. Så i dag, onsdag, lille lørdag, ble det vafler til middag. Skal ha taco litt senere, så vi kan heller kalle det lunsj da. Og ja, jeg jukser. Toro vafler er kjempegode! Og du trenger ikke bruke tid på å lage røren, spesielt ikke når du er skrubbsulten og kjenner du blir litt gretten om du ikke får mat kjapt. Sånn som meg i dag. Whaat? A girl's gotta eat. 
Okei, jeg måå bare få gi dere ett supert middagstips i dag, for nå tror jeg at jeg har overgått meg selv! Jeg har alltid tenkt at jeg skal bli bedre på å utforske når det kommer til matlaging. I dag tenkte jeg å utforske med litt smakstilsetninger, om man kan kalle det for det. Jeg fikk så lyst på biff og potetstappe i dag. Det har vi hatt mange ganger før, men i dag ville jeg gjøre en liten vri. Jeg stekte biffen i sweet & sour saus for å gi den en ekstra piff. Og til salaten kjøpte jeg en dressing jeg aldri har smakt før; Mango dressing! Som btw er helt fri for fett. Og vet dere hva? Alt dette sammen, smakte helt fantastisk! Nei, jeg overdriver ikke! Og jeg håper dere føler engasjementet mitt når dere leser dette! Jeg ble så overrasket selv og satt og skrøt av maten jeg selv hadde laget mens jeg rett og slett koooste meg med middagen (Okei, akkurat det hørtes litt rart ut når jeg leste det høyt, skal innrømme det). Mango dressingen var ufattelig god, overraskende nok, for lukten var litt kvass til å begynne med. Hele måltidet smakte..jeg vet ikke hva jeg skal si.. SOMMER!? Det smakte sommer! Jeg gleder meg til å se det neste jeg skal prøve ut.
Uken min kunne ikke startet bedre! Jeg har fri fra jobb til i morgen, men har likevel vært tidlig oppe både mandag og i dag for å starte dagen med en frisk ridetur sammen med ei venninne. Og tenk, i dag har vi faktisk SOL!! Ellers har jeg fått brukt fridagene mine på å rydde, vaske klær og styre på i huset. Det er når jeg har fri jeg føler jeg får gjort alt av husvask i fred og ro. Jeg har hele dagen og kan jobbe i mitt tempo. 

Og ja, forresten! I går hadde jeg den gode pastagratengen jeg lager av og til. Den er bare så syykt god. Ikke særlig sunn men.. men god! Jeg har delt oppskriften på bloggen min tidligere, men det er helt tilbake i fjor. Så jeg kan vel dele den igjen her og nå, for denne må dere bare prøve! 

INGREDIENSER:

♥ 3 dl makaroni

♥ 3 ss hvetemel

♥ 5 dl lettmelk

♥ 1 stk egg

♥ 2 dl revet ost

♥ 400 g kjøttdeig

♥ salt og pepper

En pakke med skinke strimler

SLIK GJØR DU:

Kok makaronien etter anvisning på pakken. Hell av vannet.

Ha 5 dl lettmelk i en kasserolle og rør ut 3 ss hvetemel. Kok opp og la sausen småkoke i 3 minutter, til den tykner og trekk av varmen. Smak til med salt og pepper.

Sett ovnen på 220 grader. 

Rør inn 1 lettpisket egg i den hvite sausen og vend inn 1 dl revet ost og kokt makaroni.

Stek 400 g kjøttdeig og tilsett litt salt og pepper. Tilsett også skinkestrimlene til kjøttdeigen, så de får stekt seg litt før de skal oppi blandingen.

Hell kjøttdeigen og den hvite sausen oppi til makaronien og rør alt godt sammen. Fordel så blandingen oppi en ildfast form. Topp med revet ost. 

Stek i ca. 10 minutter, til osten er smeltet og gyllen. 

Server ♥ ♥ ♥
Her kommer litt bildedryss fra skogsturen jeg og Tina hadde i går sammen med hundene. Turen gikk rundt Fotvatnet på Karmøy som er ca. 1-2 timers tur. Vi møtte ikke på en eneste sjel, så hundene fikk kose seg og løpe fritt rundt for å utforske. Fikk virkelig følelsen av høst her! Bladene faller av allerede og det ligger flere brune løv på bakken. Høsten kan like gjerne komme nå for min del. Ferien er over, og det regner hele tiden likevel. Jeg går rundt i strikkegenser og fleecejakker, og i går vurderte jeg til og med å hive på meg skibuksa for ikke å risikere å fryse på turen! 

På slutten av turen fikk hundene øye på en liten stakkars fugl som såvidt kunne lette på vingene. Jeg mener, den fløy, men ikke høyere enn en halv meter over bakken. Kira virker som hun har god forståelse og empati for andre individer. Da hun fikk øye på fuglen.. istedenfor å jage den, la hun seg ned foran den og bare beholdt roen. Hun er så god ♥
Denne uken er vi barnepassere på Leo, hunden til ett vennepar av oss. De er reist til syden, heldiggriser, så Leo skal få være hos oss imens. Det er alltid spennende når det kommer dyr på besøk, spesielt siden vi har en hund fra før av. Spørsmålet alle hundeeiere stiller seg før en slik situasjon; hvordan går de sammen? Vel, inne i hus er de veldig avslappet og bryr seg fint lite om hva den andre gjør. Men de er veldig sjalu på hverandre og kan bli klengete på oss som går på to bein om det viser seg at den ene får litt mer kos og oppmerksomhet enn den andre. Som barn flest.

Ute leker de veldig bra sammen, og Leo er bare en drøm å gå tur med! Kira har en tendens til å dra avgårde, mens Leo går rolig og fint ved siden av oss. Slipper vi dem løs er det full fart med begge to! Leo elsker tydeligvis å leke, for inne har han allerede funnet ut hvor vi oppbevarer lekene til Kira. Han går og finner frem freesbee, baller og tau og nærmest slenger dem i fanget på oss, moroklumpen  ♥ Vi skal nok få det kjekt i uken som kommer!
For tiden synes jeg at jeg er blitt mye flinkere med tanke på kostholdet! Jeg handler sunt, spiser sunt og leker meg på kjøkkenet ved å skape attraktive måltider, lage nye matretter og utforske det som før var farlig og skummelt. Brokkoli for eksempel. Selvfølgelig blir det til at jeg av og til koser meg med snop og sjokolade. Og i helgen koste vi oss med pizzabakeren! Men det var kun ett nødstilfelle. Andreas skulle egentlig lage hjemmelaget pizza, men oppdaget da han kom hjem fra butikken at han hadde kjøpt kjøttdeig med grønnsaker i! Det ble litt sutring og sturing først, men vi bestemte oss for å prøve. Det smakte helt J*****.

Meeen, over til poenget mitt. En fin vane jeg har begynt med er å passe på at jeg spiser nok... egg! Egg er bra, det er sunt, og det er så lett å tilberede. I tillegg til at jeg nå for tiden prøver å ta av noen kilo er egg helt perfekt for meg. Jeg har alltid vært glad i egg, men etter at jeg leste alle de positive sidene med egg, har jeg prøvd å få i meg hvertfall ett egg om dagen. Vet du hvor positivt egg kan påvirke kroppen din? Vel, her har du hvertfall noen punkter som kan gi deg nok motivasjon til å invitere egget inn i ditt daglige kosthold: 

Egg er perfekt om du ønsker å gå ned i vekt - Egg inneholder proteiner og fett som gjør at å spise egg gir deg en langvarig metthetsfølelse. Det fører igjen til at du spiser mindre, men får likevel i deg masse av vitaminer og mineraler som kroppen din trenger. Tidligere spiste jeg en liten baguett, gjerne to til frokost! Ved å legge til egg, klarer jeg nå kun en halv baguett med egg som pålegg. Da har jeg også ett egg utenom som jeg spiser rett fra skallet. 

Egg er så enkelt å tilberede - Man kan lage så mye godt ut av egg, og om man vil ha egg til frokost kan man gjøre dette både kjapt, godt og enkelt! Kokt egg, stekt egg, eggerøre, omelett. Det finnes så mange varianter at det aldri blir kjedelig!

Egg gjør så uendelig mye godt for kroppen - Egg inneholder en rekke viktige næringsstoffer som kroppen trenger i det daglige, bortsett fra vitamin C. Drikker du da ett glass appelsin- eller fruktjuice har du dekket dagsbehovet du trenger for en utfordrende hverdag. Egg inneholder også kolin som er viktig for læring og hukommelse. Spiser du produkter med mye jern, som egg, har dette også en påvirkning på øynene. Jernrike matvarer kan redusere risikoen for grå stær med opptil 20 prosent, og egg er også en viktig kilde til antioksidantene lutein og zeaxanthine, som er viktige for å opprettholde sunne øyne. Og ja, jeg holdt nesten på å glemme vitamin D! Egg er en av de få naturlige kildene til vitamin D, som er viktig for opptaket av kalsium og for at skjelettet skal holdes sterkt og intakt. Og jenter, egg er med på å holde hår og negler sterke. Mange opplever at håret vokser raskere om de spiser mer egg! 

Egg er billig - Egg er ett billig alternativ om du er ute etter en næringskilde som gir deg påfyll av alt det kroppen trenger. Glem dyre kosttilskudd som liksom skal løse alle problemer med en pille. Ta deg ett egg! Seriøst. 

Så, skal det være ett egg til frokost?
Det absolutte høydepunktet i ferien - for min del - var Djurs Sommarland! Jeg elsker karuseller, og berg og dalbaner er noe av det kjekkeste jeg vet! Jeg kunne tatt karuseller hele dagen, uten stopp! Så enten du har familie med barn eller kun deg og kjæresten, så vil jeg anbefale Djurs Sommarland på det sterkeste. Her har de mange attraksjoner for folk i alle aldre.

Vi hadde heldigvis været med oss. De andre dagene i Danmark regnet det og var stort sett overskyet. Denne dagen var det sol og varmt, og jeg fikk en deilig følelse av sommer, noe jeg kjenner jeg savner nå. Hjemme har det regnet siden.. ja, siden august meldte sin ankomst! Minuset var at det var minimum 40 minutters ventetid på alle de store attraksjonene, og det førte til at vi ikke nådde å ta alt vi ville ta. Jeg hadde såå lyst til å ta Tømmerstokkene og Safari Raftingen, men da var de andre så lei at det ble ingenting av. Jeg ville sette meg ned på bakken og sutre som en baby for å få viljen min. Greit nok jeg er sta, men jeg har en kjæreste som er minst like bestemt. Jeg tapte, for å si det sånn.

Det verste med turen var en stor, rosa is som skapte problemer for meg den ene dagen. Da vi skulle forlate Djurs fikk jeg så lyst på is! Så.. jeg kjøpte meg is, tre store kuler med tutti frutti. Dette tålte jo ikke jeg da tydeligvis, for magen min blåste seg opp og var steinhard resten av den dagen! Aner ikke hva som skjedde, jeg tåler jo da is! Dette har aldri skjedd med meg tidligere. Jeg hadde sterke smerter, og det eneste som hjalp for at magen ikke skulle vrenge seg var da jeg satt, helt i ro! Jeg klarte nesten ikke å gå, så gale var det! Jeg husker vi satt og spiste middag/kvelds på en restaurant, og jeg forsøkte alt jeg kunne å ikke vise noen grimaser av smertehelvette jeg gikk gjennom til servitørene. Vi skulle egentlig kose oss på bar etter maten, men jeg måtte bare be de andre om å gjøre som de ville, jeg for min del måtte tilbake til hotellet før jeg la meg ned for å dø. Jeg følte meg absolutt ikke bra. Jeg prøvde å fremkalle brekninger slik at jeg kunne få det ut, men ikke tale om! Til slutt fikk jeg det opp, og da ble jeg bedre med en gang. Hele opplevelsen var bare merkelig. Det var ingengting i veien med isen, isen var kjempegod. Litt for mye sukker kanskje? Blir uansett lenge til neste gang jeg skal nyte en is som er så farlig god. Og jeg skal holde meg langt unna tutti frutti.. Noen andre som har opplevd noe lignende??
Ante ikke at første uken tilbake på jobb skulle gå så fort! Helg allerede og jeg har fri - igjen. Kan ikke klage på det!

Etter flere uker med hotellmat, grillmat og restaurantmat så gleder jeg meg til å nyte en helt vanlig fredag med helt vanlig taco foran tven. Nå som vi endelig har fått spisebord så spiser vi oftere ved stuebordet nå enn tidligere. Vet det er en litt dum uvane, men det er så mye koseligere å se på Frustrerte Fruer samtidig som vi nyter en god middag og gjerne noe godt i glasset. Cola altså. 

Taco kan være så mangt. Jeg for min del liker min enkel. Ikke noe mais, ikke noe paprika, og i hvertfall ikke noe mais! Nevnte jeg mais? Nei, min taco består av lefse, enkel salat, agurk, kjøttdeig, rømme, revet ost og bittelitt tacosaus. Og så hender jeg strør over med litt tortilla chips. Joo, det er kjempegodt! Dere må prøve det! Hvordan taco liker du best? Hvem andre skal ha taco i dag???

Og ja, Andreas klarte å søle ut osten på gulvet så Kira måtte komme og ordne opp. Flink bisk.
Så hva har jeg gjort på imens jeg har vært vekke? Sist jeg fikk oppdatert dere var jeg på vei til Vikedal på konserthelg. Det var første uken av ferien min, faktisk den første dagen. Og jeg har vært på farten siden da! Det ble ingen sydentur på meg i år, men det går fint. Vi har planlagt at vi skal unne oss en sydentur til neste år heller! Så hva har jeg gjort i ferien? Ferien min kort fortalt:

KONSERTHELG I VIKEDAL

Jeg og Andreas var jo som sagt i Vikedal, hvor vi bodde i bobil og levde det glade campingliv! På dagen grillet vi og koste oss i godt samvær med noe godt i glasset og på kveldene var det konsert med forskjellige band og dansing natten gjennom. 

BØ SOMMARLAND

Jeg fikk en telefon fra Tina om vi ville bli med på en spontan tur til Bø. Det ville vi jo selvfølgelig! Vi reiste opp på lørdagen. Her sov vi i hytte og på søndagen var vi i Bø Sommarland. Noe overskyet, men heldigvis varmt nok til å sprade rundt i bikini. 

DANMARKSTUR

Vi var i Danmark en liten uke sammen med noen venner, hvor vi koste oss i Djurs Sommarland, kjørte go cart, drakk danskene under bordet og kjørte på med harryhandel på tyskegrensen! Selv om det ikke er syden, så er det godt å komme seg litt vekk i sommer. Selv om det bare er over grensen. Bilen fikk rulle noen mil på denne turen. Vi kjørte ned til Kristiansand for å ta hurtigbåten over til Danmark, og på hjemveien kjørte vi via Sverige. 

COUNTRYFESTIVALEN

Okei, bortsett fra Danmarksturen så var dette høydepunktet mitt i ferien! Å se Brad Paisley live har lenge stått på ønskelisten min, og nå er det ønsket oppfylt ♥ Her lå vi i campingvogn, grillet pølser til frokost, middag og kvelds, drakk hele dagen og koste oss med konserter på kvelden.
Herlighet, jeg er så glad! Eller lettet er vel ordet jeg leter etter. Vi har endelig fått internett i hus! 

Jeg har jammen fått kjent på hvor avhengig man er blitt av internett. Jeg har følt meg på en måte låst, begrenset og stresset de siste ukene. Spesielt siden jeg har blogging som hobby, og kommer liksom ingen vei uten nett. Jeg har sittet med så mange ideer, men ikke fått muligheten til å slippe dem løs. Og ja, vi har heller ikke hatt tv..

Heldigvis har vi hatt ferie nå og stort sett vært på farten hele tiden, så har ikke lagt merke til det på samme måte om vi hadde holdt oss hjemme. Men slik var det jo før i tiden, vi var ikke pålogget 24/7 da, så på en rar måte har det vært noe deilig også, samtidig. Sett bort ifra at jeg har måttet kjøpe mer data på mobilen hele 3 ganger de siste 5 ukene, og om jeg måtte jobbe med noe på nett måtte jeg kjøre til foreldrene mine for å sitte der. Og lite, om ikke ingen, mulighet for å blogge. Så ja, nå er jeg lettet. Og glad. For nå har jeg faktisk valget mellom å være online, eller logge av når det passer meg. 

Så fra nå av vil dere høre mye mer fra meg, det lover jeg! Jeg har fått flere spørsmål og kommentarer "in the real life"om jeg har sluttet å blogge, så nei, det har jeg ikke. Men nå vet dere hvertfall grunnen til at jeg har vært borte. Jeg er på plass i nytt hus, jeg har internett i orden, jeg har til og med fikset meg ett nytt bloggdesign for anledningen, min egen comeback! Som jeg forresten har sittet og jobbet med nå i flere timer for å få alt på plass på riktig sted, i riktig størrelse. (Credit til alle bloggdesignere der ute som sitter med dette dag ut og dag inn!) Ferien er over, hverdagen tar over, motivasjonen på topp og batteriet er ladet. Kan det bli bedre?

Så glad er jeg nå! 


Ditt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Januar 2018 · Desember 2017 · November 2017 · Oktober 2017 · September 2017 · August 2017 · Juli 2017 · Juni 2017 · Mai 2017 · April 2017 · Mars 2017 · Februar 2017 · Januar 2017 · Desember 2016 · November 2016 · Oktober 2016 · September 2016 · August 2016 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015Kategorier


· BloggSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.