hits

Det er en trist dag som preger Norge i dag. Selv om det gjerne ikke angår oss, så treffer det oss likevel. En klump i halsen. Tankene spinner. Spørsmålene dukker opp. Svarene kommer. Men hva sitter vi igjen med? Enda flere spørsmål.

En veldig trist dag for oljeindustrien, pårørende, og egentlig hele Norge. 13 personer har i dag mistet livet. En tragedie hele Norge fikk se direkte på nyhetene klokken 12 i dag formiddag. 

Jeg kjenner ekstra på den følelsen hvordan man tenker når man ser slikt. Er min kjære ombord? Er min sønn ombord? Er min far ombord? Jeg tør ikke tenke på hvor fælt det må være. Ventetiden. Vente på å få vite om man får se dem igjen. Vente på å få vite om sine kjære ikke får komme hjem. Jeg har selv en pappa som jobber i nordsjøen. Det første jeg tenkte da jeg så på nyhetene var.. tenk om min pappa hadde vært ombord!? Tenk om dette skjer neste gang han skal reise med helikopter til eller fra jobb!? Klarer ikke tenke på det. Tårene presser på bare når disse ordene blir trykket ned på tastaturet. Jeg er en følsom person, jeg gråter lett, og inntrykket som kommer innpå meg når nyhetene ruller over skjermen er for sterk. Jeg klarer ikke holde tårene tilbake. Tør ikke tenke på hva familiene deres går gjennom nå i denne stund. 

Mine tanker går til alle pårørende. Familier. Venner. Vi må ta vare på dem nå. La dem gråte. La dem snakke. La dem bli sett. Jeg ville gitt dem en god klem, grått med dem, vært stille, bare vært tilstede, være ett medmenneske. 

Kondolerer. 

♥     ♥     ♥     ♥     ♥

Liver er ikke alltid rettferdig.

Sorg og smerter er ulikt fordelt.

Vi som står litt på utsiden

føler oss fattige og hjelpeløse,

når vi skal prøve å finne ord som kan trøste.

For akkurat nå finnes ingen slike ord.

Det eneste vi kan gi er varme og deltakelse,

kjærlige tanker og håp,

om at sorgen vil vike 

for gode minner
Hei på dere! Jeg er faktisk kommet HJEM fra trening nå. Har vært en god stund hjemme nå da, vært på butikken og kost med hunden og litt sånt. Og klokka er ikke 11 engang, hvertfall ikke i skrivende stund. Jeg kjørte samme treningsett i dag som i går. Istedenfor å forbrenne 100 kcal som oppvarming, har jeg nå heller valgt å varme opp i 15 min og heller se hvor mye jeg forbrenner i løpet av denne tiden. Deretter litt styrketrening. Disse to dagene føler jeg at jeg har fått en god treningsøkt, med tanke på hvor mye jeg gir på og hvor mye jeg..svetter. Jeg svetter så og si aldri på magen eller armene. Men når magen blir våt og armene røde og klamme, da vet jeg at jeg har gjort en god jobb! Jeg kjenner også nå at jeg har fått mye bedre kondisjon! Før løp jeg i 8.0 km/t i gjerne 7-8 minutter i strekk. Nå klarer jeg å presse meg opp i 9.5 km/t i gjennomsnittlig 9 min. Og det er ikke slik at jeg peser som en hund, men klarer å holde ett jevnt tempo. Det er så kjekt å vite at det går oppover! 

Og som vanlig avslutter jeg økten med litt påfyll av energi. Da er det disse barene fra NOKA som gjelder. Det hender jeg heller tar meg en shake når jeg kommer hjem, men disse er så enkle å ta med seg slik at kroppen kan lett restituere kort tid etter trening. Smaken "Strawberry" er min favoritt ♥ 
Nå nærmer 17. mai seg, og man kan stadig se flere og flere russ ute og lufter seg nå. Enten det er å kjøre rundt i store russebusser, eller gå flere i samlet flokk. Jeg husker godt hvordan det var da jeg var russ. Russeknuter, arrangementer, små rampestreker. Små, uskyldige rampestreker. Som at vi skulle sitte i en rundkjøring og spise lunsj. Ha to tamponger i munnen mens vi høljer ned på med øl, saft, vann eller hva vi nå fant på. Eller sitte i skoletimen, lenket fast til en medruss i håndjern. Vi feiret at vi var ferdig med eksamen. I dag ser det ut til at folk har glemt hvorfor man er russ. Det vil jeg nemlig minne dere på nå, dere som er russ i år!

I de siste dagene har jeg sett en god del saker hvor russen har vært innblandet. Såkalte russeknuter er ikke så gjennomtenkte lenger. Det spiller ingen rolle om noens eiendom blir ødelagt, eller personer kommer til skade. Så lenge du får samlet opp småting i lua di så er du fornøyd. I dag leste jeg om ei dame som hadde gått med en trillevogn hvor den lille babyen hennes lå og sov. Forbi henne sprang flere russ som kastet småstein oppi vogna hennes hvor babyen hennes lå. Heldigvis gikk det bra med babyen, og hun slapp unna med ett skrubbsår ved øyet. For ett par dager siden så jeg en artikkel hvor en russeflokk hadde bundet en 13 år gammel gutt til ett tre og dynket ham i sprit. Han var redd og gråt. Heldigvis ble han reddet av en politipatrulje som tilfeldigvis kjørte forbi. Jeg blir kvalm. Ett annet tilfelle i kategorien hærverk har jeg sett en artikkel hvor en mann fikk bilen sin skrapet opp. På bilen hadde de da risset inn "Rødruss ruler". Hvor ligger det i ordet "russ" som forteller deg at du kan oppføre deg som en drittsekk? Du skal feire at du er ferdig med eksamen, ikke barnehagen! Om du så har på deg ei bukse som er rød eller blå med masse skrift gir det deg ikke rett til å stampe ned på andre folk og drive hærverk. Det er lov å bruke hue!

Slik vi kan forstå det skal russen år etter år, prøve å alltid være bedre enn forrige russekull, og komme på enda villere og vulgære utfordringer. Antall voldtekter har økt i forhold til tidligere, gjerne da på reiser og store fester som arrangeres av russen. Folk mister helt evnen til å bruke hodet med en gang denne buksa kommer på. Noen tror de regjerer verden og tror de kan gjøre alt de vil uten å bli straffet for det. Nå skal ikke jeg gre alle under en kam, for det er ikke slik at absolutt alle russ er slik, langt ifra. Men noen bør kanskje tenke seg om en eller flere ganger på hva de gjør og hva de egentlig vil få ut av russetiden sin. Russetiden bør ikke fokuseres på å ha den villeste festen, ha mest mulig sex med mest mulig forskjellige folk, eller plage andre individer som ikke selv er med på det. Russetiden bør bety å være sosial, feire og være glade for å være ferdig med skole uten at noen skal få svi for det. Russetiden skal være en fin tid - for alle russ - ikke bare for noen. Ja, for det hender de går løs på sine egne også. Har dere hørt om "terrorlisten"? En liste over spesifikke personer, ofte elever, som skal bli russens "ofre". Ofre som blir hengt ut, trakassert og plaget i løpet av denne tiden. Eller "svartelisten" som inneholder personer som "bryter" såkalte regler russen selv har laget. Bryter du disse reglene, havner du på Svartelisten og du kan forvente deg en straff når som helst. Disse listene er bannlyst i mange byer og på forskjellige skoler. 

Når det kommer til russeknuter, så synes jeg personlig man kunne funnet opp russeknuter som er mer i den vennlige sjangeren. Hjelpe en eldre dame over veien, plukke blomster og henge dem utenpå døra til naboen. En lapp hvor det står "hilsen russen" ville vært en hyggelig beskjed å få. Eller arrangere gratis bilvask? Da tror jeg folk hadde satt mer pris på russen og gjerne fått ett litt annerledes syn på ungdommen. Hører noen ordet "russ" i dag vet du, da er det ord som "ufordragelige", "sexgalne", ""voldtekt" og "fyll" som kommer ut av folks meninger. Selvfølgelig skal man kunne gjøre litt sprø ting og slå seg litt løs. Men ikke på andre folks bekostning, og hvertfall ikke om de ikke er med på det. Det gjelder bare å bruke sunn fornuft. 

Så til alle dere som feirer russetiden deres i år. Ikke glem hvorfor dere er russ, ikke glem hva russetiden innebærer og hva som forventes av dere som russ. Dere er voksne folk, men også ungdommer. Det er lov å ha det gøy, det er lov å tulle litt. Bare husk å bruk fornuft og ha respekt ovenfor andre i samfunnet. Når det er sagt, håper jeg dere får en fantastisk kjekk feiring og en gøyal tid nå frem mot 17. mai!
God morgen! Jeg føler med helt ut av takt de siste dagene når det kommer til blogging. Innlegg jeg hadde tenkt å skrive på søndag har jeg ikke fått tenkt på en gang, og nå kommer dagene på løpende bånd. Ja, selv om det gjerne ikke betyr så all verdens for dere, men for meg er det som at lørdag og søndag kommer på samme dag, og jeg hopper over mandag og rett på tirsdag. Jeg klarer ikke å henge med. Det er frustrerende som blogger. 

Nå venter jeg på Tina, slik at vi kan gå en morgentur med hundene. Så skal jeg på ett møte, og så kan jeg faktisk sette meg ned og skrive innleggene jeg har hatt lyst til å skrive siden søndag! Så imens, kos dere! Håper dere har like fint vær som vi i Haugesund har i dag. Fantastisk deilig! Knebuksene på, slipp leggene fri! 
Trøtte og slitne. Men gud for en dag det har vært. Første gang jeg har vært på ett trial arrangement! Kjenner det godt i beina nå, siden vi har traska opp og ned gjennom skauen hele dagen. Vi reiste til Stavanger tidlig i dag for å se på sønnene til ett vennepar som kjører trial. For noen flinke gutter! Hopper over steiner og opp bratte fjellsider.. på to hjul! Var ganske inspirerende å se på. Jeg har faktisk lenge ønsket å prøve dette selv. Men så klart, på en ganske lav nybegynnerklasse. Kjøre over noen små dekk kanskje? Men disse gutta. Wow! Jeg fikk lære meg ganske mye om hvordan konkurransen virker og hvordan løypene er lagt opp. Nå vet jeg for eksempel at det fremste hjulet på en trial er litt mindre enn det andre. Og det bakerste hjulet skal aldri være helt fult med luft, dette fordi det skal gi bedre grep i terrenget. Og det regnes som feil når du trår nedi bakken med foten, detter av eller ruller bakover med sykkelen. Får du 5 feil er du ute. Så vet dere det :)

Aldesgruppen er helt ned i 5 års alderen (faktisk) og oppover! I dag var det helst ungdom fra 16 år og nedover som kjørte. Vi så ikke så mange voksne i kjøredrakt. Det var til og med noen jenter som deltok også. I rosa drakt. Ble litt misunnelig jeg. 

Når det kommer til været, så tror jeg vi har hatt det meste av værfenomener i dag. Alt fra strålende sol, til sludd, snø og hagl. Og så sol igjen. Kuldegrader, varmegrader. Men alt i alt, en fin dag ute i skogen!  

Skal tidlig krøkes! Har du sett noe så skjønt? 

 

Oddvar kjører stil, med Angry Birds!

 

Gutta som kjørte Eliteklassen hadde en del mer utfordringer. Som for eksempel dette stuntet her.
Skulle jo egentlig poste dette innlegget i går kveld, men.. 

Jeg fikk en skikkelig trang for å bake noe i går. Slik føler jeg det ofte nå som jeg prøver å spise sunt. Typisk. Men det behøver ikke bety noe negativt. Nei, man kan jo bake selv om man har endret livsstil vel? Det eneste som gjelder er hvor mye man putter i munnen, ikke sant. Jeg lagde noen deilige vaffler i går kveld. En deilig stabel med nystekte vaffler. Var nok til både kvelds i går og frokost i dag! Namm! Egentlig mest på grunn av jeg ville overraske gubben med en god kveldsmat til han kom hjem fra skytetrening. Han er jeger altså, ikke noe farlig! Han er så glad i alt som er søtt. Kaker, muffins, vaffler. Så han ble jo så glad da han fikk snap om hva som ventet ham hjemme. Og snill som en pusekatt resten av kvelden. Om man skal vinne en manns hjerte... start med magen. Bare ett tips. 

Grunnen til at jeg kun har dekket på til en person her, er fordi jeg tyvstartet litt med kveldsmaten siden jeg visste ikke når han kom hjem! Bare derfor. Så vet vi det :) 
Fy søren. Det kan bare ikke beskrives. DEN følelsen når dagens trening er unnagjort før klokka har rukket å bli halv 12 på dagen! 12 minutters oppvarming på tredemølla, deretter 45 minutter med styrketrening. Jeg er fornøyd med meg selv! Nå kan jeg slappe av resten av dagen. "J" kunne ikke komme til meg i dag pga noe kom i veien for henne i dag, derfor skal jeg ikke være støttekontakt i dag. Det vil si at jeg har helt fri, og kan tenke på å få unnagjort noe annet som står på planen. Men først skal jeg nyte en god lunsj! Eller påfyll av energi, som vi sier etter trening. Så får vi se hva dagen bringer. Forresten, god morgen til dere alle! 
God dag alle sammen! Det er mandag, ny uke, nye muligheter! Jeg skal benytte denne mandagen på å fornye litt på badet i dag, av alle ting. Jepp! Nye håndklær, friske opp med blomster, rent overalt. På badet. Det er planen min i dag. Det er så mye som står på ønskelisten min, men jeg må lære meg å ta litt om gangen. Hvis ikke er jeg blakk før måneden er over, og det er jo ikke noe gøy. Så, denne måneden tar jeg for meg badet. Neste måned, kanskje soverommet? Her er noen av tingene som står på ønskelisten min for tiden: 

 

  
 


  
Jeg har bare hatt en helt fantastisk helg! Jeg var ute i går med kjæresten og bestevenninna mi Lisa. Vi koste oss og sang for full hals hele kvelden, slik vi alltid pleier. Byn, dansing, kebabrull. Lørdagen med 3 ord altså! Ellers har jeg generelt tilbrakt mye av helgen sammen med Lisa, da vi har gått mye tur med hundene og hatt vår venninnetid med jenteprat, updates og gossip slik vi alle jenter trenger. Eller? Nå sitter jeg og venter på Andreas skal komme hjem med pizza fra pizzabakeren. Regner med det blir film og sofasliting resten av kvelden. I morgen begynner en ny uke med nye planer og nye utfordringer. Så. Ikke lange oppdateringen fra meg i kveld. Jeg ville bare at dere skulle vite at jeg har kost med de siste dagene og håper selvfølgelig dere også har hatt en fin helg! Nå må jeg rydde vekk fra bordet og lage plass for stor pizza med kjøttdeig, skinke og bacon fra pizzabakeren! HOHO, PIZZATID!! hmm, ja.

Ha en nydelig søndag da folkens!  
Jeg får stadig flere og flere ideer til min lille hobbyshop. I de siste dagene har jeg holdt på med å lage søte manstrikker til hest. Det tar jammen tid å lage alle disse, spesielt siden de er så små og man skal ha mange i en pakke. Jeg selger disse for 59,- for 10pk. Det er 5.9 kr for en strikk, noe jeg synes er helt rimelig. Siden det skal være kvalitet kan jeg sitte i nærmest 1 time med kun en pakke strikker på 10 stk! Det skal være gjennomført, skikkelig og det skal tåle en del. Vi snakker hester liksom. Men jeg koser meg mens jeg gjør det, så det er jo verdt det. Nå har jeg nettopp sett en film på netflix mens jeg lagde en pakke med rosa sløyfer. Og det tok like lang tid som filmen. Vurderer om jeg skal lage enda en pakke med røde sløyfer. Jeg har fri i dag, så jeg stresser ikke med noe. Det er så deilig innimellom! Hva synes dere om sløyfene da?  
I går hadde jeg og "J" en liten photoshoot rett utenfor døra vår. Det var fint vær og varmt i lufta, så da gjelder det å benytte det mens det holder seg slik. Jeg fikk lære "J" litt om hvordan man tar best mulig bilder. Ved å bevege seg som en fotograf, sette seg ned på huk, holde motivet i midten av bildet, og få med hele figuren. Så fikk hun lære litt om redigering i ettertid. Kontraster, farger, lysstyrke etc. Bildene av meg og Kira har hun tatt selv, og jeg synes de ble veldig bra! Bildene nedenfor har vi tatt med selvutløser. Det nederste bildet kunne blitt veldig bra, men siden vi sitter i en bakke, så ble det jo litt skjevt og feil. Men det har sin sjarm det også!
//Sponset

Som dere vet så mottok jeg en pakke fra NOKA i helgen, og jeg har nå gått gjennom alt som var oppi og plassert dem fint på plassen sin. Jeg har nemlig en egen Noka-hylle på kjøkkenet! Så, allerede i går visste jeg hva jeg skulle ha til frokost i dag. Nemlig musliblandingen Chocolate Caramel Musli! Med en gang du åpner pakken så lukter det herlig karamell! Den er så god, så derfor har jeg litt lyst til å gi dere en skikkelig presentasjon av denne nå. 

I en pakke får du 7 komplette måltider av denne blandingen. Og som sagt tidligere, denne passer utrolig bra som en kjapp frokost, lunsj eller som ett lite kveldsmåltid. 1 måltid er ca. 224 kcal og inneholder alle vesentlige vitaminer vi trenger (23). Blandingen er veldig proteinrik, og vi vet jo at vi trenger proteiner for å bygge muskelmasse. Så enten ditt mål er å gå ned i vekt eller øke muskelmassen, så passer den til enhver som sitter med ett mål om å endre på livsstilen. Min egen erfaring er at den metter utrolig bra. Jeg er mett lenge etterpå og tenker ikke så mye på mat som jeg gjorde før. Jeg var fæl med å småspise hele tiden, for jeg følte meg konstant sulten. I dag gjør jeg ikke det, noe som er en fantastisk følelse. På lik linje med annen mat, legger jeg også inn Noka på appen jeg bruker for å følge med på matinntaket mitt og energibehovet mitt. Har du smakt Nokas Caramel Musli?
//Sponset

Som dere vet, så har NOKA blitt en del av min hverdag. Alt blir en vane sier nå jeg. Og nå er det så naturlig at jeg helt automatisk tar med meg en deilig caramel bar eller strawberry crisp bar når jeg skal på trening, eller nyter en milkshake til frokost. Og se, Noka har faktisk "overtatt" hyllen jeg har over spisebordet vårt på kjøkkenet. Synes egentlig pakkene gjorde seg bra til utstilling. Så freshe farger! I helgen fikk jeg tilsendt en pakke fra NOKA med alle mine favoritter! Jeg liker egentlig det meste de har, men selvfølgelig, noe mer enn andre. Mine absolutte favoritter blant milkshakene og måltidene må være Strawberry Milkshake og Chocolate Caramel Musli. Disse to passer perfekt til frokost, lunsj og gjerne kvelds. Jeg er mer ett frokost menneske enn middag, så derfor passet disse to perfekt for meg! Mitt viktigste måltid gjennom dagen er frokosten, og får jeg i meg en god frokost har jeg som regel en veldig god dag resten av dagen! 

Nå skal jeg straks hive meg i treningsklærne og komme meg på spinningtime, og tar like greit med med en Strawberry Crisp Bar jeg kan spise like etterpå!
Javel, så ble det en ganske spontan bakedag for meg i dag. "J" ville så gjerne bake muffins i dag, så hun fikk lov til det. Så da ble det film og sjokolademuffins på oss. Godt jeg klarer å beherske meg litt bedre nå enn jeg klarte før! For hvem kan egentlig motstå disse søtsakene? Helt ærlig? Vi brukte ferdig pose for å spare tid, men smeltet litt kokesjokolade for å få en slags glasur for å gjøre det litt mer spennende. Vi har bare 2.5 timer i uka sammen, så det gjelder å være effektiv. Synes de ble utrolig gode! Selv midt i uka. Man kan vel kalle det minilørdag?  
Etter treningen i dag lagde jeg meg en herlig salat til lunsj! Og jeg er glad jeg lagde mye, slik at jeg kan ha denne til kvelds også, for den var fantastisk god! Er det lov å si det om sin egen mat? Det er lov å skryte? Ja, det er det. 

Lunsjsalaten min består av blant annet isbergsalat, revet gulrot, agurk, kokte egg og stekt kylingfilet. Til topping brukte jeg revet ost, små tortilla chips (som faktisk fulgte med i isberg salaten jeg kjøpte), og litt dressing. Frisk og god til lunsj. Og en veldig enkel rett etter trening. Tenk at jeg tenkte før at salat er en kjedelig rett. Men den er jo slett ikke kjedelig!
God morgen alle sammen! Og i dag er det en skikkelig god morgen. Selv om været ikke er helt med oss her i Haugesund i dag. Men litt regn stopper ikke meg. Jeg har brukt denne morgenen på treningssenteret. Startet dagen med 45 minutter styrketrening, etterfulgt av 30 minutter spinning. Så nei, litt regn stopper ikke meg. Ingen unnskyldninger, er det ikke noe som heter det?

Kjenner jeg har fått tatt meg skikkelig ut i dag, og det er så deilig! Jeg kjenner meg full av energi, og jeg føler meg så motivert! Og det beste av alt er at jeg ikke har følt meg noe mindre motivert over flere dager. Jeg har hatt samme motivasjon og viljestyrke over lengre tid og jeg føler jeg er kommet over den "kneiken" hvor man går inn i en ny hverdag med trening til å faktisk ha trening og sunnhet som sin livsstil, og ikke bare en fase. I tillegg bruker jeg appen Lifesum hver eneste dag og dokumenterer alt jeg spiser og trener. Denne har hjulpet meg voldsomt og er en av mange ting som motiverer meg. Jeg har i tillegg gått ned i vekt og midjen min er nå smalere. Ikke mye, faktisk bare ett par cm, men jeg er hvertfall på rett vei. Jeg har kommet under en viss vekt, som var mitt første delmål. Nå er jeg igang med mitt andre delmål, og jeg tar det step by step, stresser ikke med noe. Det er en annen ting som har hjulpet meg til motivasjon. Stress. Null stress! Legger ved noen bilder av hvordan dagen min har vært i dag på Lifesum! 

 

Lifesum er jo ikke alltid helt presist, men så skal det jo litt til for å få det helt likt som i virkeligheten. Jeg tror nok jeg har forbrent litt mer enn 806 kcal, og det er nok andre ting på listen som hadde passet bedre til å beskrive hva jeg har spist og når det kommer til treningen min. Men så er dette kun en veiledning og ikke noe man trenger å ta 100% seriøst. Selv om jeg prøver å gjøre det så riktig som mulig, og føler jeg selv at jeg har trent og gjort en god jobb, så er det bra nok for meg. Heldigvis! 
God morgen alle sammen! 

Jeg klarte ikke våkne så tidlig som jeg ønsket i dag. Jeg ba typen ringe meg i 07.30 tiden i dag morges, men jeg stod ikke opp før klokka bikket 08.30. Nå er klokka allerede 10.00 og jeg har enda ikke begynt med det jeg skal gjøre. Ble litt opptatt av han Dr.Phil på tv! 

Så nå skal jeg sette igang med det jeg egentlig skulle gjøre. Begynner på badet og jobber meg utover. Er hovedsakelig det fridagene mine består av, rydding. Jepp! Rydding, vaske klær, lufte sengetøy, vaske gulvet, rydde kjøkkenet, sette på oppvaskmaskin, vaske teppene til Kira og rydde i stua. Så må jeg til butikken og gjøre noen ærender. Senere skal jeg på trening og spinne litt. Forhåpentligvis får jeg med meg Andreas også. Han er ferdig med prøveuken sin på treningssenteret. I løpet av den uken trente han - en dag. Men han har sagt at han vil melde seg inn, så da stoler jeg på det. Dere får ha en fin dag folkens! Jeg må sette igang om jeg noen gang skal bli ferdig! Heijdå! 

Frokost i dag, bestående av baguett med egg. Kun 384 kcal inkludert lettmelk!


Hei på dere! 

Jeg misunner ingen av dere som ligger dårlige på sofaen i dag etter lørdagens sprell. Det ble en tidlig kveld for oss i går, vi var ekstremt trøtte begge to. Klokken 23.00 gikk vi og la oss, klokken 11.30 våknet jeg. Tenk å sove over 12 timer og likevel være trøtt? Det første jeg gjorde da jeg våknet var å ta meg en joggetur med hunden min. Og det før frokost! Nå er det snart kveldsvakten som kaller, noen må nemlig jobbe i helgene også mens andre har fri. Ville egentlig bare innom for å ønske dere en fin søndag!  

   

I dag har jeg en såkalt Cheatday. Det er det vi kaller det, vi som bare har trening og sunnhet i tankene. Har jeg hvertfall hørt. Når vi unner oss noe mer enn proteinshaker og knekkebrød til frokost, da er det en cheatday. Så i dag skal jeg unne meg både hjemmelaget pizza, cheese tortilla chips med dip og litt sjokolade. Og selvfølgelig cola! Det blir filmkveld her hjemme denne lørdagen, så da hører det med å snyte litt på diettplanen. I kveld ser vi Hancock, med Will Smith. Mon tro hva neste film blir. Ønsker dere en fin lørdagskveld! 

 
Dere vet jo nå hva mye av dagene mine inneholder. Jeg har en hobby som tar veldig mye tid, men som gir meg mye i gjengjeld. Jeg stortrives med det, og angrer ikke ett sekund på at jeg har investert så mye i det, og lærte meg å sy med symaskin helt av meg selv! Jeg dekorerer pannereimer og syr kalvekryss og mye annet til hest og hestesporten generelt, så dette er noe jeg virkelig har satt av mye tid til. Nå har jeg "utvidet" hobbyen min og har fått inn hundehalsbånd også! Både hest og hund har alltid vært i livet mitt, så det å legge til litt hund i hobbyen var absolutt ikke feil. Og det går ut på det samme, dekorere halsbånd. Kira fikk æren av å bære mitt første pyntede hundehalsbånd. Ble superfornøyd med det, og fargene passet henne perfekt. Halsbåndene kommer i 5 forskjellige størrelser, og du kan velge mellom svart og brunt lær. Ønsker du ett unikt halsbånd til hunden din, send meg gjerne en melding her på bloggen så ordner vi det!Størrelser og priser på halsbåndene ser slik ut: 

XLarge, L68cm B2.5cm : Kr.449,-
Large, L58cm B2.5cm : Kr.399,-
Medium, L48cm B2.5cm: Kr.349,-
Small, L38cm B2cm : Kr.299,-
XSmall, L28cm B1.5cm : Kr.249,-
God morgen! 

Jeg har akkurat hatt meg en lang dusj etter morgenturen jeg hadde med Kira. Eller rettere sagt joggetur. Jeg har funnet en perfekt løype som tar akkurat 30 min når jeg løper intervaller. Denne tar jeg minimum en gang om dagen, enten på morgenen eller på kvelden. Alt ettersom hvordan jeg jobber. Bortsett fra i helgene. Lørdag og søndag tar jeg pause. Og da får Kira også en litt annerledes luftetur. Siden hun er en Border Collie, trenger hun en aktiv hverdag for å få ut all energien. Jeg begynte bare for to dager siden, samme dag som jeg fant den geniale appen Lifesum. Du kan lese om den HER, hvis du ble litt nysgjerrig på hva det er. I dag jogget jeg før frokost, noe jeg aldri pleier! Men det var helt greit, for nå kan jeg slappe av resten av formiddagen til jeg skal på jobb, og gjøre alt annet enn å tenke på at jeg må ut og være aktiv. Kjæresten ligger og sover etter å ha vært på nattevakt, så jeg skal bare slappe godt av i sofaen til kveldsvakten kaller. Så har jeg også endelig helg igjen! Så da snakkes vi da ♥
 


 


Ditt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Januar 2018 · Desember 2017 · November 2017 · Oktober 2017 · September 2017 · August 2017 · Juli 2017 · Juni 2017 · Mai 2017 · April 2017 · Mars 2017 · Februar 2017 · Januar 2017 · Desember 2016 · November 2016 · Oktober 2016 · September 2016 · August 2016 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015Kategorier


· BloggSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.