hits

I helgen var jeg i konfirmasjon til mitt søskenbarn. Vi var først i Avaldsnes Kirke hvor seremonien holdt sted, så var det videre til Visnes hvor vi fikk spise god mat og kaker. Dessverre var det regn og surt vær den dagen, så bildene vi ville ta måtte vi ta inne. Og med kvaliteten på mobilkamera så ble ikke bildene super bra, men jeg gjorde mitt beste. Selv om været var dårlig var det god stemning inne. Morsomme bilder ble tatt og så sjeldent som familie og søskenbarn treffes så var det kjekt å ta opp kontakten igjen. 

Vi fikk servert koltbord bestående av brød og forskjellige skinke og kjøttpålegg, og taco - faktisk! Det var veldig godt. Som vanlig spiser jeg så mye at jeg føler beltet på bunaden skal sprette ut! Til dessert var det Dronning Maud og så selvfølgelig kaker! Veldig gode kaker! Jeg er spesielt glad i Vann-i-munn-kaken og marsipan! 

Familien min. Tro det eller ei, men de to som står ved siden av meg er lillebrødrene mine.  Han til høyre er yngst! 

Dette er første gang på nesten to år jeg har på meg bunad igjen. I fjor droppet jeg bunaden på 17.mai, men i år skal den på igjen! Jeg liker godt bunad, og det er spesielt fint på gutter. Jeg prøver å overbevise Andreas om det, men han er ikke like enig. Jeg har selv Rogalandsbunaden, og syns selv den er en av de fineste bunaden vi har. Det finnes flere varianter av den, og jeg skulle ønske jeg hadde den som er helt isblå! Isblå vest og isblå skjørt. Den er nydelig! Jeg har selv svart skjørt og grønn vest. Jeg har arvet bunaden av min mormor, så jeg ville aldri skiftet den ut uansett! Den betyr for mye for meg, så jeg får heller nyte synet av de andre bunadene på avstand. Hva synes dere om bunad?

Nå er det 3 år til neste konfirmasjon. Og tenk, det er nesten 10 år siden jeg selv var konfirmant. Det er så merkelig å tenke på! 
Hei kjære lesere! Nå kommer alt jeg har på hjertet til dere i dag på ett og samme innlegg, siden det er sannsynligvis bare nå jeg får tid til å skrive til dere. I går hadde jeg og Andreas en opprydning i hagen. Han hjalp meg med å handle inn planter, jord og dekkbark til å ha ute i beddene. Beddene var ganske så inngrodde til å begynne med. Man kunne ikke se at det var ett bedd der tidligere en gang. Nå er de helt klare for å sette planter i. Plantene har jeg inne til mai måned kommer og det blir varmere i lufta. Det kommer til å bli så fint ute! Bilder kommer når jeg er helt ferdig.. 

I dag bestemte jeg meg for å være supersunn! Jeg vet ikke hvor supersunt hvitt rundstykke er men, det må da være måte på hvor sunn man skal være. Egg, banan, druer og mandarin får være godt nok <3 

I går kveld fikk jeg frisket opp mine frisør egenskaper. Jeg fikk klippe en kompis som hadde spart så mye hår at han så ut som en hjemløs hippie.. no fence! 

Se så fin han ble!

 

Forhåpentligvis får jeg lov til å klippe Andreas nå. Jeg har spurt ham flere ganger men av en eller merkelig grunn sier han konstant nei. Skjønner ikke hvorfor....

På planen idag står det at jeg skal gjøre ferdig beddene ute i hagen, rydde kjøkkenet og brette sammen ferdig vasket klær. Jeg må også ut på noen ærender litt senere. I morgen skal jeg i konfirmasjon, så da gjelder det å gjøre alt klart dagen før, så jeg slipper å stresse i morgen tidlig. Men nå må jeg komme i gang med dagen! Vi blogges <3  
Jeg føler jeg har vært over gjennomsnittet sunn i dag. Ihvertfall over gjennomsnittet i forhold til hva jeg pleier. Jeg hadde noen ærender i byen i dag, og kjøpte meg en salat til frokost og koste meg med den mens jeg satt og blogget dagens første innlegg. 

De siste dagene skal jeg ærlig innrømme har vært veldig late. Latskapen har erobret kroppen min den siste tiden, rett og slett. Det gjelder å tvinge seg avgårde, så går resten som en lek! Det er bare det første skrittet til å bestemme seg som kan bli litt vanskelig, for man har sikkert mye annet man heller ville hatt gjort. Men jeg bestemte meg i dag og kom meg på trening. MRL, altså styrketrening for mage, rumpe og lår!Etter trening er det selvfølgelig viktig å få i seg mat. Og ja, jeg kan være flink til å trene og stå på, men kostholdet har jeg aldri helt taket på. Det sto, ikke særlig overraskende, hjemmelaget pizza på dagens meny. Normalt tar jeg både ett og to store glass cola til maten, men i dag fikk jeg nøye meg med saft. Andreas prøver alltid å lokke meg til å drikke brus, for han vet hvor svak jeg er for cola! Men i dag klarte jeg faktisk å stå imot! Men når det er opp til meg så er det det samme hva jeg spiser, så lenge jeg ikke stapper i meg snop og drittmat hele tiden! Jeg vet jeg er flink til å trene regelmessig, og det holder egentlig for meg. For jeg vet det funker for meg og min kropp. Jeg kan unne meg en sjokolade i ukedagen, eller pizza to dager i uka, noen glass med cola og ha chillinøtter stående på stuebordet. Jeg går tur hver dag med hunden og trener 3-4 ganger i uka (stort sett!). Dette var bare eksempler da, jeg spiser ikke dette hver uke! Nå er det jo tross alt snart sommer! Men man må få kose seg litt <3 

Er noen av dere opptatt av både trening og kosthold? 

 

 
Nå klarer jeg ikke holde meg lenger. Jeg skulle jo gjøre alt helt "klart" før jeg ville avsløre hva jeg har kjøpt meg, men jeg innså at det kunne ta litt tid. Så derfor kommer det bare nå! Det jeg gikk å ventet på i flere uker var den nye sofaen min! Jeg var så lei av slitne skinnsofa, og syntes det var på tide med stoffsofa. Stua fikk jo ett helt nytt preg og jeg føler det virker mer "voksent" å ha en fin sofa i skikkelig stoff fremfor standard skinnsofa som mange har med en gang de flytter ut av redet. Så... Bedre skal det bli når jeg får opp bildeprosjektet mitt og litt mer ting på hyllene. Jeg ser fortsatt etter en hvit skjenk til å ha ved den ene veggen, og ett stort speil til å ha over.

Jeg er super fornøyd med sofaen min! Egentlig var det ett ganske spontant kjøp. Jeg har kjøpt en helt ny sofa fra Skeidar, enkelt og greit fordi jeg fikk denne til en super pris! Jeg kikket litt på brukte sofaer på tilsalgs gruppene på facebook men de skal jo ha så sinnsykt mye for en 2-3 år gammel sofa. Så da kjøpte jeg likegreit en ny til samme pris! Og det er ikke så lett å se på bildene, men denne er kjempesvær! Eller så er det bare stua mi som er bitteliten. Er veldig fornøyd med fargevalget mitt også. Svart blir litt for skarpt, men grå passer til det meste. Jeg har kjøpt nye grå gardiner i tillegg så alt kommer til å matche superbra! Det er så gøy å fornye!! Hva syns dere om sofa-valget mitt?Dette har vært en veldig fin helg! Utenom jobb har jeg hatt besøk av Tina på fredag, jeg var ute med Andreas i går og våkner opp til sol og varme i dag. Nå gjenstår kun en liten kveldsvakt på sykehjemmet så er denne helgen over. Men så er det ekstra godt å vite at jeg har fri i morgen og skal få unna masse ærender slik at jeg kan slappe litt av resten av uken. Når jeg har hatt en så fin helg er det så lett å gå den nye uken i møte med ett smil, for å si det på den måten. Men nå - jobben venter!

Ha en fin dag alle sammen ♡
Yes, det er helg! Selv om jeg er sliten etter en travel dag på jobb er jeg gira på å finne på noe gøy i kveld! Jeg skulle egentlig ryddet litt her i heimen, men jeg tror jeg drøyer det til i morgen. Andreas var så snill og kom innom til meg med McDonalds mat i dag. Så lat er jeg i dag. Så nå er jeg stappmett, dusjen venter og klokka er snart 18 selv om man ikke skulle tro det. Sola skinner som bare det her! Jeg har ikke planene helt for meg enda, men det er jo greit å få gjort alt inntil jeg har bestemt meg for hva jeg vil. Kjenner jeg meg selv skjer alt helt spontant, så plutselig springer jeg ut døren! Vi blogges kanskje litt senere da <3 Hva skal dere i kveld? 

Så slik ser middagen min ut i dag

Titteiii! 
God morgen dere! Klokken 06.20 var jeg faktisk på plass på jobb og klar for dagvakt. Jeg begynner egentlig ikke før halv 8, men jeg var så tidlig våken, og orket ikke å sykle slik som var planen.. det var frost ute, slik som i går, og skulle nesten tro vinteren er i ferd med å komme tilbake!? I går hadde jeg en litt merkelig dag, men det kommer jeg tilbake til. Skulle bare innom for å ønske dere en fin dag ♡
God kveld! Jeg vet ikke engang hvorfor jeg skriver dette innlegget. Det har vært en helt vanlig dag. Jeg har hatt besøk av Tina og vi har kost oss med venninneprat og Bloggerne på tv. Klokka har gått utrolig fort og jeg har helt glemt ut å spise middag, så jeg er faktisk i gang med å lage meg pasta og kyllingkjøttdeig nå av alle tider på døgnet.. Med andre ord, ikke noe spesielt interessant lesning for dere i kveld dessverre..

Det eneste spesielle i kveld er at jeg oppdaget en stor bul på kinnet til Playboy, ene kaninen min. Jeg tror det er en hevelse, eller jeg krysser fingrene for at det er en hevelse og ikke en skade han har pådratt seg på en eller annen merkelig måte. Så jeg har tatt ham med meg inn for natten slik at han får stell og varme og forhåpentligvis går hevelsen ned ganske snart. Hvis ikke er jeg nødt til å gå til dyrlegen. Jeg ble ganske skremt da jeg så det med det første. Jeg la merke til at han ikke oppførte seg som normalt og han så ganske pjusk ut der han satt. Normalt reagerer han med en gang jeg kommer med mat, hopper bort og begynner å klatre på meg. Men i dag var det såvidt han luktet på maten. Stakkars gutten min.. Playboy begynner å bli gammel. Jeg hadde selv moren hans så jeg har hatt ham i hele sitt liv, så han betyr ganske masse for meg! Han er en spesiell kanin. Jeg pleide å ha ham mye oftere inne før, hvor han fikk klatre på sofaen og hoppe rundt i leiligheten sånn som han selv ville, og han kommer godt overens med hunden min. Han var den ene i kullet sitt som skilte seg spesielt ut, og han ble fot favoritten min! Jepp, den kaninen betyr utrolig mye for meg, og tror ikke kaninholdet mitt blir det samme den dagen han drar til Den Trygge Havn. Hei kjære lesere! Dagen i dag har vært helt perfekt til nå. Jeg har fri, jeg fikk sove til kl.10, og jeg lagde meg en god frokost bestående av rundstykke med egg og O'boy. Og siden det er strålende sol i dag, tok jeg med meg Kira og Cindy, hunden til morfar, med på tur i en times tid. Vi gikk den vanlige stien som jeg og Kira oftest tar. Det er lite folk og jeg kan slippe hundene litt løs sånn at de får leke og springe og kose seg! Og siden jeg nå har gått tur, gjort morfar en tjeneste, og huset er sånn passe ryddet, kan jeg gi en liten applaus til meg selv og sette meg ned i benken og kose meg en liten time med Sims! Ja, jeg har dilla på Sims igjen. Det går veldig opp og ned med dette spillet. Av og til kan jeg sitte i flere timer og bare spille og spille, mens en periode kan det gå flere uker eller måneder før jeg starter det igjen. 

Litt bilder fra dagen så langt

Det er ikke alltid like enkelt å ta Selfie med en hund som bare vil tulle og leke! <3Jeg var flink og kom meg på trening i går. Først en time spinning med intervaller, så en time med Hip Hop dansetrening med stilig koreografi. Jeg kan jo ikke danse, men er utrolig kjekt for det om! Løsne litt på kroppen og få litt rytme er ikke så verst. Forhåpentligvis blir jeg bedre etter ett par ganger til! Det var meningen jeg skulle på spinning i kveld igjen, men etter turen idag fikk jeg så vondt i korsryggen, så jeg må nesten se det an. En ekkel følelse som om det er noe der som ikke er helt på plass. Haha, ja så var det forklaringene mine da som ikke er helt overkommelige.

frokosten min.. jeppJeg er veldig rystet over nyheten som går for tiden. Politiet i hele Norge har nå advart mot personer som kjører en hvit varebil som prøver å kidnappe folk sine hunder. De har vært observert i blant annet Aurskog, Larvik og generelt på Østlandet. De har forsøkt å bortføre hunder, slå ned eierne og slenge hunden inn i bilen. Skummelt! At ikke folk skal kunne la andre få være i fred. Dette var folk med utenlandsk opprinnelse. Jeg må få si at jeg ikke er sjokkert over det, dessverre. 

Jeg blir dårlig av å tenke på hva de gjør med hundene de kidnapper. Trener dem opp til å bli kamphunder, avler på dem i hytt og pine og ødelegger dyret, selger dem videre for å tjene grove penger på andre sine elskede familiemedlemmer. Jeg begriper ikke at folk kan være så grusomt onde! Alt folk gjør for penger. 

Så vær obs! Dette er en hvit Mercedes varebil med grønne skilter.

Ikke bind hunden din ute uten tilsyn. 

Har du valper / hund for salg, sørg for ikke vær alene når det kommer potensiell kjøper (eller forsikre deg om at det er skikkelige folk som vil kjøpe)

Om du bor veldig utsatt, pass godt på hunden selv om den er i din egen hage. 

Hold dørene låst. 

Meld fra til politiet om du opplever eller ser noe mistenkelig! 

Del budskapet! Det burde være unødvendig å være redd for å lufte hunden sin eller sette den utforbi butikken i 5 min.  Håper inderlig disse gjerningsmennene blir tatt - fortere enn svint! 
Hei alle sammen! Nå har jeg endelig tid til å sette meg ned og skrive til dere igjen. De siste dagene har gått superfort, og jeg har hatt det ganske så travelt med litt av hvert. En ting jeg har gått og gledet meg over i flere uker har endelig kommet på plass! Jeg gleder meg til å vise dere den, men ikke alt er helt på plass enda og jeg vil at det skal bli 100% komplett når jeg først skal vise det frem. 

Når man jobber merker man fort at det begynner å nærme seg sommer. Sommeravtale på jobb er levert inn og ferieukene er i boks. Imens springer sjefene rundt oss for å sette sammen sommerturnusen og oppfylle hver og en kollega sitt ønske om ferieuker. Jeg har faktisk to sommerjobber denne sommeren. Både i hjemmetjenesten og på sykehjem. Jeg gleder meg sykt til sommer, selv om jeg ikke har anelse om hva jeg skal foreta meg. Det er ikke slik som i fjor da jeg gjorde litt av hvert. Jeg hadde mye ferie og fri ellers, så jeg kunne reise mye og gjøre egentlig akkurat det jeg ville. I år blir det nok kun de 3 ukene, vi får se.

Men.. til noe helt annet!  Vet dere hva jeg har fått dilla på? Undulater! Jeg møtte denne lille tassen i forrige uke, og er blitt helt frelst. Jeg vet det er like krevende med små dyr som med store, er det noe jeg har lært etter perioden med hamstere og ørkenrotter så vet jeg det.. Men jeg har aldri hatt fugl da.. Tidligere ville jeg ha papegøye som jeg kunne snakke med, men den sorten jeg vil ha er ganske dyre og trenger stor plass. Det har ikke jeg..

Dette ble bare ett lite oppdateringsinnlegg. Jeg har ikke tatt så voldsomt mye bilder i det siste heller, siden jeg ikke har tenkt så mye på å blogge men heller fokusert på ting som jeg måtte få unna som har pirret meg på hjernen en god stund nå. Dessuten har det ikke skjedd så voldsomt mye spesielt heller, bortsett fra det daglige, så det er kanskje likegreit. Den andre grunnen til at jeg ikke har giddet å ta så mye bilder ser dere under her. Jeg kjenner jeg er så lei av kvaliteten på mobilkamera, så jeg holder på å spare til ett skikkelig kamera med en sånn selvutløser-knapp. 

I går hadde jeg og Andreas en herlig middag! Faktisk har vi vært veldig flinke med matretter lenge nå. Tidligere spiste jeg gjerne bare pizza, taco og potetstappe. Nå er det litt mer variert og faktisk spiser jeg veldig mye salat! Jeg kjøper nok ny salat hver 3.dag. I går var det pommes frites og koteletter! 

Jeg vil bare avslutte dette innlegget med ett nydelig syn av kveldssolen i går. Jeg bor så greit til at hver kveld får jeg en fantastisk fin solnedgang over sjøen. 

Det jeg ikke liker med slike innlegg som dette er at jeg får følelsen av at det er veldig rotete for dere å lese. Jeg peiser jo bare på med alt som har skjedd den siste tiden fra forrige gang jeg blogget. Og selv om det ikke er interessant uansett, så presser jeg plass til det likevel. Arh, jeg prøver hvertfall å gjøre det beste ut av det. Det er en av bakdelene når man ikke får tid til å blogge hver dag. Men vi blogges mer i kveld! Jeg la meg klokka 9 i går kveld så jeg regner med jeg er lenger våken i dag og kan gi dere ett skikkelig innlegg før jeg legger meg. Mulig dere ikke bryr dere så mye som meg, men da får jeg bare gjøre det for min egen del også da! <3

 
God dagen! Da var det fredag igjen, bare noen timer igjen på jobb så er det helg. Jeg satt og tenkte på ett spørsmål jeg leste i en test for noen dager siden. Hva er drømmejobben din? Hm, ja hva er drømmejobben min? Så falt det meg.. jeg visste ikke. Jeg var helt tom. Men etter å ha tenkt litt på det, så fant jeg ut hva som kunne passet meg midt i blinken. Hva jeg hadde elsket å gjøre i livet! Om det bare hadde vært mulig. Jeg ville tegnet og animert tegnefilmer for Disney! Jeg vil jobbe for Disney! Ja, høres ikke det spennende ut? Jeg elsker Disney og jeg liker å tegne. Jeg kan sitte i timesvis og se Disneyfilmer, ja gjerne se samme filmen både en og to og tre ganger om dagen. 

Tidligere satte jeg meg ned med en Disney tegnefilm og tegnet karakterene mens filmen rullet på skjermen. Jeg samler på Disney Klassikere og har kanskje litt over halvparten. Det er jo over 50 filmer! Målet mitt er selvfølgelig å få alle sammen, men slikt tar tydeligvis tid! Men tenk deg. En mann har skapt en hel verden som har så og si blitt en stor del av vår egen. En parallell verden hvor fantasi møter det virkelige. Hvor voksne kan være barn.  Tenk å få være en del av det! Jeg har lenge vurdert å kjøpe ett slikt tegnebrett mange har nå for tiden, og prøve det ut. Som om noen har noen tips til hvilket merke og vare som er best og "best", så gi en lyd i kommentarfeltet! Jeg har alltid likt å skape noe. Fra jeg var liten har jeg alltid hatt en lidenskap av å tegne fantasidyr. Og etter jeg tegnet dem, lekte jeg at jeg var en av mine egne skapninger! Jeg levde i en fantasiverden kan man si. Bokstavlig talt. Jeg føler jeg hører til den verdenen, og hva hadde ikke vært bedre enn å jobbe med det du føler er livet ditt? 

Å jobbe som animatør handler ikke bare om å tegne! Du skal faktisk sette alt sammen til en hel film. Bakgrunn skal males og skapes, figurer skal gjerne lages i skulpturer, og musikk skal komponeres. Alt i alt er det å skape film ett stort samarbeid av flere yrker. Egentlig trenger det ikke være for Disney heller. En hvilken som helst film hvor det innebærer animasjon og fantasy. Slike filmer som Harry Potter eller Ringenes Herre! Dessverre er jeg grønn på dette feltet og vet ikke engang hva dette yrket kalles. Filmskaper? Animerer? Animasjonsskaper? Animatør? Uansett så må det være en utrolig kjekk jobb å skape en film! Å se dine egne tegninger komme til live. 

Så.. da vet dere hva min drømmejobb består av! Kjenner jeg meg selv rett så er det nok masse av yrker der ute som jeg kunne passet lett inn i, og som jeg ville trives med. Men akkurat nå, akkurat her i dag er det Disney, Animasjon og tegning som står på øverste hylle.

Noen andre som deler samme drømmejobben?
God morgen! Dette blir bare ett kjapt "hei og hade" innlegg. Jeg er nemlig på vei ut dørene for å få unnagjort en masse ærender! Jeg hadde ett forferdelig mareritt i natt, så jeg var oppe flere ganger. Sist jeg så på klokka var den 3. Jeg var helt skjelven og kjente jeg ikke klarte å puste normalt. Kan jo være fordi jeg var tett i nesen, men UANSETT da.. Jeg tror på spøkelser, og de som kommer til meg og sier de ikke finnes får til svar ett stort "HAH" fra meg. Til slutt måtte jeg hente Kira for å ha henne på soverommet, da kunne jeg endelig føle meg trygg. Frokosten min i dag er en tallerken med deilige jordbær! Det var det jeg rakk før jeg må skynde meg avgårde. Jeg har en avtale kl.12, kl.13 og kl.14. Om jeg er stressa? 

Vi blogges senere <3
Hei igjen dere. Lenge siden sist! Blogg-motivasjonen min har vært ganske så langt nede de siste dagene, men sånt er det av og til. Vi mennesker er ganske vanlig opp og ned med følelser, oftere enn kanskje noen tror. Så jeg skal ikke komme med utsagn om at jeg skal skjerpe meg, NÅ skal jeg blogge hver dag, NÅ er jeg skjerpa igjen. Man vet aldri hva man føler i morgen eller om 3 dager. Men jeg har det fint, faktisk ganske bra! I dag føler jeg meg full av energi og ferdig ladet opp til å starte dagen! Men først frokost! 

Jeg er inni den 8'ende dagen av min 30 Days Challenge, treningsplanen min gjennom hele April. Jeg skal være ærlig med dere og si at jeg har tatt noen dager fri, men istedenfor trening har jeg kanskje gått en ekstra lang tur med Kira. Jeg er åpen for å endre planen litt underveis, for å følge en treningsplan 100% til punkt og prikke er ikke lett! Jeg har ikke tenkt å hate trening etter siste dagen i April. En ting til jeg ikke har fått gjort er å tatt mål av kroppen i begynnelsen av måneden. Men jeg ser det like enkelt på bilder at treningen har gitt resultater. Og det er mye kjekkere å se enn noen tall på ett ark. På planen min i dag står det støttekontakt, og Hip Hop dansetime senere på dagen. Så da har jeg noe å se frem til i dag også! Vi blogges senere <3

 

 
God kveld kjære lesere! Kan dere komme på noe bedre enn en varm dusj og ferdig middag etter en langtur på 1 mil ute i skauen i to-tre timer?Jeg og Trine var som sagt ute på tur i dag.  Vi gikk tur i Djupadalen hvor vi kan velge forskjellige stier man kan gå. Vi valgte å gå "Presten", som er ca.7 km. På den turen hadde vi all slags vær. Sol, regn, vind, ikke vind. Mens vi gikk nevnte vi at vi bare manglet hagl, så hadde vi hatt det meste av værfenomener. Jammen kom ikke hagl også! Men det var en fin tur, selv om den ble litt lengre enn vi hadde regnet med. Vi tullet oss litt fra stien, og havnet inni skauen bokstavelig talt. Hundene syntes jo dette bare var stas. De lekte og herjet rundt og har kommet veldig godt overens! Nå sitter jeg og koser meg i benken med tv på og pcen på fanget. Fint å prøve å glemme blemmene på beina! Akkurat nå ser jeg ikke frem til "8 min Buns" - treningen min i kveld. Men det skal nok gjennomføres i dag også! TAKK FOR TUREN TRINE! <3Hei og hopp! Det er farlig med fridager, man sover jo vekk hele morgenen. Jeg sitter akkurat nå og trykker i meg frokosten. Jeg skal ut på tur med Trine og hundene, og vi tenkte oss opp til Djupadalen for å ta oss en forfriskende fjelltur. På treningsplanen min står det joggetur, men den blir da altså byttet ut med fjelltur. Og foressten så gikk styrketreningen i går veldig bra. Men jeg merket at jeg ikke hadde varmet opp, for musklene begynte å svi ganske så kjapt etter at jeg var kommet i gang. Så neste gang tror jeg at jeg må gjøre dem rett etter at jeg har vært i aktivitet. Ellers går det ikke. 

Hjemme i Haugesund er det strålende sol, men KALDT. Og siden vi skal opp i høyden, blåser det nok ekstra mye! Så i dag blir det flere lag med klær, hansker og lue. Noe jeg har tenkt på i forhold til fjellturene våre er å kjøpe en kløv til Kira. Rett og slett en ryggsekk for hunder. Så får hun litt styrketrening i samme sleng. Det må jo være genialt! Tenker bare å ha med niste, mobil eller ekstra par sokker eller noe. Ikke noe tungt. Må være en fin måte å trene styrken i ryggen på hunden. Og i tillegg får hunden følelsen av å være til nytte! Ja, jeg liker å tro at hunden faktisk kan skjønne hva vi tenker av og til. Gjør ikke du? Noen av mine lesere som bruker kløv på hunden sin av og til?

Nå er det bare å hive på seg treningsklær og komme seg ut i sola! Ser Kira tripper foran døra allerede.

PS: Bildet er fra i går.. Så nei, jeg doller meg ikke opp når jeg skal ut og gå i skog og mark :)
Ah,nå er jeg akkurat ferdig med middagen. Koteletter med potetmos og fløtesaus. Og selvfølgelig salat. For det er jo det viktigste! Nei, egentlig ikke. Jeg må nå være ærlig og si jeg trykket i meg en sjokoladebit og to etterpå. Men når man kaller det for dessert så blir det liksom greit likevel. Selv om jeg min 30 Days of Challenge egentlig har begynt! Jeg syter med å komme meg ut for å ta meg en joggetur med hunden, men jeg SKAL ut altså! Det er dag 1 på utfordringen og jeg har ikke tenkt å få en dårlig start. 

Middagen min i dag. Det var vel helst Andreas som stod for matlagingen i dag. Jeg tror ikke han har noen tro på matlagingen min. Men jeg fikk lage potetstappen da, sånn halveis. 


Hei dere! Nå er jeg tilbake igjen etter en bitteliten bloggpause. Tenk at det er 1 april i dag! Jeg har aldri vært noen fan av å lure noen, for når det kommer til rampestreker er jeg ikke særlig oppfinnsom. Selv om jeg kunne være ganske rampete i mine yngre dager. Har dere lurt noen i dag? Vel, dagen er jo fortsatt ung.

Mens jeg har hatt en bloggpause har jeg sittet og laget meg en plan som jeg kaller "30 Days Challenge"! Det er rett og slett en treningsplan og en treningsutfordring til meg selv. De som vil henge seg på er hjertelig velkommen til å bli med! Denne planen går ut på å fokusere på trening og kosthold i 30 dager. Jeg måler, veier meg og tar "før-bilder" i dag, noterer det ned, og jobber meg mot nye mål i løpet av 30 dager. April er kanskje ikke den beste måneden å gjøre det på, siden det er påske, ferie, sjokolade og marsipan i fleng! Men det er ikke lenge til sommer og jeg begynner å få dårlig tid, så da er det bare å hoppe i det! Mine mål er å ta av noen cm på midjen og lårene, bli sterkere i armene og få en bedre "sprettrumpe" som de fleste jenter ønsker. 

Slik ser treningsplanen min ut for den kommende måneden:

APRIL

30 Days Challeng

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

 

 

 

1.

8 min Abs

8 min Buns

 

Joggetur

2.

8 min Abs

8 min Buns

 

Joggetur

3.

8 min Abs

8 min Buns

4.

8 min Abs

8 min Buns

 

Spinnintervall

Step/styrke

5.

8 min Abs

8 min Buns

 

Joggetur

6.

8 min Abs

8 min Buns

 

Spinn 30

Core 30

7.

8 min Abs

8 min Buns

 

MRL

 

8.

8 min Abs

8 min Buns

 

Hip Hop

9.

8 min Abs

8 min Buns

 

JazzNjoy

10.

8 min Abs

8 min Buns

 

Joggetur

11.

8 min Abs

8 min Buns

 

 

12.

8 min Abs

8 min Buns

 

Spinn 30

Core 30

13.

8 min Abs

8 min Buns

 

Zumba

Pilates

14.

8 min Abs

8 min Buns

 

Dancestep

15.

8 min Abs

8 min Buns

 

Hip Hop

16.

8 min Abs

8 min Buns

17.

8 min Abs

8 min Buns

 

Joggetur

18.

8 min Abs

8 min Buns

 

 

19.

8 min Abs

8 min Buns

 

Joggetur

20.

8 min Abs

8 min Buns

 

ShapeStep

21.

8 min Abs

8 min Buns

 

22.

8 min Abs

8 min Buns

 

Hip Hop

23.

8 min Abs

8 min Buns

 

JazzNjoy

24.

8 min Abs

8 min Buns

 

MRL

25.

8 min Abs

8 min Buns

 

 

26.

8 min Abs

8 min Buns

27.

8 min Abs

8 min Buns

28.

8 min Abs

8 min Buns

 

MRL

29.

8 min Abs

8 min Buns

30.

8 min Abs

8 min Buns

 

Joggetur

 

 

 

 

 

 

 

Som dere ser, har jeg skrevet "8 min Abs" og 8 min Buns" hver dag fremover. Dette er styrketrening jeg skal gjøre hjemme minst en gang til dagen. Helst to - morgen og kveld. Og som tittelen sier, tar det kun 16 minutter av dagen din! Den første er styrketrening på magen. Den andre er styrke på lår og rumpe. Jeg har to youtube filmer jeg skal følge med på mens jeg gjør dette. Og jeg VET at om man følger disse to enkle videoene hver dag fremover - får man resultater! For det var slik jeg begynte å få antydninger til muskler da jeg gikk på ungdomsskolen. Jeg fulgte disse to videoene (+ noen andre), og merket stor fremgang på meg selv. Dessverre sluttet jeg med treningen med en gang jeg fikk resultater, for jeg tenkte at nå har jeg oppnådd mye så da kan jeg bare slakke av resten av veien. Dumme meg. Den feilen gjør jeg ikke igjen. Man må fortsette selv om man ser kroppen bygger muskler og former seg. Den vedlikeholder seg ikke selv! Videoen er litt gammeldagse, men veldig enkle å følge. Du kan selvfølgelig velge en annen video for å hjelpe deg å utføre øvelsene, eller ikke bruke video i det hele tatt.

 Så de av dere som vil henge dere på: Skriv i kommentarfeltet at du vil være med på utfordringen, så klarer vi dette sammen!Ditt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Januar 2018 · Desember 2017 · November 2017 · Oktober 2017 · September 2017 · August 2017 · Juli 2017 · Juni 2017 · Mai 2017 · April 2017 · Mars 2017 · Februar 2017 · Januar 2017 · Desember 2016 · November 2016 · Oktober 2016 · September 2016 · August 2016 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015Kategorier


· BloggSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.