hits

God morgen kjære lesere! Jeg har ikke fått sovet i natt, i det hele tatt! Forhåpentligvis har alle fått med seg at man måtte skru klokka en time frem i natt? For meg har dette bare vært forvirrende og utrolig stressende! Jeg skal på jobb i dag, og er livredd for å forsove meg. I teorien skal man vel skru klokka rundt 2-3 på natten. Det som bekymret meg da var om mobilen min skrudde klokken frem selv eller om jeg fysisk måtte gå inn på innstillinger og gjøre det selv. Det var en ting. Det andre var om hvis jeg da gjorde dette, om det var mulig at den stilte seg selv etter at jeg også hadde stilt den. At klokken da ble stilt ikke bare en time frem, men to. Dette er så forvirrende, og kan tippe at å lese dette er like forvirrende for dere. Det er ikke alltid lett å få ned svart på hvitt det som skjer i den lille hjernen min av og til. Men nå er jeg hvertfall våken, har egentlig vært det i hele natt. Jeg har ikke fått ett minutt søvn i natt. Det endte opp med at jeg fysisk stilte klokka før jeg la meg, og så har jeg bare ligget våken siden, i bekymring for at den skulle stille seg enda en time frem. Så jeg har nok en tung arbeidsdag foran meg. Jeg vet hva jeg skal gjøre når jeg kommer hjem.. Sofaen!

Jeg har begynt å bli litt mer aktiv på Instagram for tiden. Jeg har endelig funnet ut hvordan det funker, så om dere vil følge meg der er dere hjertelig "velkomne", eller hva man nå sier. Jeg er en person som både gir og tar, så følger du meg så følger jeg deg! Lindalovise91 på Instagram 
Ja, her kommer egentlig bare en fortsettelse på forrige innlegg. Jeg tenkte kanskje at siden jeg skulle skrive ett matinnlegg og legge til bilder og oppskrift og hele pakken, var det like greit å dele innlegget litt opp for ordens skyld. Kanskje ikke? Nei? Jaja..

Jeg har vært på jobb i dag som dere vet.. Kjempe spennende, ikke sant? For å være ærlig har jeg ikke noe interessant å dele med dere akkurat i dag. Jeg har liksom ikke gjort så mye. Bortsett fra at jeg har hatt ett lite besøk av søte Tina, og vi satt i benken og bare småpratet om alt og ingenting. Det er utrolig godt å ha venninner som du bare kan sitte og prate ut om alt, kanskje bare sitte og se ut i rommet og nyte stillheten uten at det blir kleint. Slike venner skal du ta godt vare på! For det er ikke alle du kan gjøre det med uten at det blir merkelig. Tro meg! Kira var også glad for å se tante Tina igjen! <3

Kosejenta!

I kveld har jeg som dere nå vet, kost meg med både god mat og Disney's Biler på tv-skjermen. Kira sover på benken ved siden av meg, og så lenge jeg har disney så er jeg lykkelig! Natta!Hei dere! Håper dere koser dere i kveld. Det er jo lørdag! Jeg har bedrevet kvelden med matlaging, og overgått meg selv litt tror jeg. Jeg kom til å tenke på den gode pasta retten Lisa pleier å lage, og fikk lyst til å prøve å lage den selv. Pasta Bombay! Den ble faktisk veldig vellykket. Eneste som var litt komplisert var å vite hvor mye pasta jeg skulle ha i forhold til hvor mye saus jeg lagde. Meningen er å blande alt oppi en gryte, men jeg lagde altfor mye pasta og altfor lite saus, så det kunne jeg bare droppe. Men den ble veldig god! Dere som har fulgt bloggen min en stund vet nok godt at matlaging må være en av mine dårligste sider, og noe jeg ikke akkurat er super flink til! Men dette er en rett alle kan få til. Og da mener jeg alle. Til og med meg! Her har dere oppskriften jeg fulgte <3 

__Ingredienser:__

♡ 4 pack kyllingfilet

♡ 1 pk pasta / penne

♡ 1 boks kremfløte

♡ 1 boks matfløte

♡ Hvitløksbrød

♡ 2 pk kjøttbuljong

♡ 2 teskjeer Curry paste Chili

♡ Toppet med pepper og carry krydder

Kutt opp kyllingfilet i biter, og stek de på vanlig måte 

Kremfløten, matfløten og curry paste oppi en og samme gryte. Rør om til det koker opp og krydre det med litt pepper! Pastaen koker du opp i en egen gryte. Om du vil kan du blande sammen sausen og kyllingfileten sammen med pastaen. 

Og hvitløksbrød hører selvfølgelig med! 

Resultatet!


Hei og hopp! Fredag igjen, men denne fredagen skal jeg være på jobb frem til halv 10 i kveld. Jeg er ganske frustrert akkurat nå. Jeg har ryddet og vasket gangen i dag, alt på grunn av at jeg har rotet bort nøkkelen til låsen til sykkelen min! Jeg tenkte jeg skulle begynne å sykle på jobb nå, men jeg kan jo ikke det uten den hersens nøkkelen.. Så jeg har endevendt hele gangen, tatt i hver eneste lomme i hver eneste jakke uten tegn til den noen plass. Så er det det å huske hvor jeg hadde den sist..

Ute på tur med jenta mi i finværet

Utenom det er det ikke noe spesielt som har skjedd hos meg de siste dagene. Jeg har hatt en liten opprydning i klærne mine. Vet ikke om jeg har nevnt det? Fikk faktisk solgt (!) 3 bananesker med klær for en stund tilbake, og jeg har enda ikke gått gjennom alt jeg har. Og for ikke å snakke om sko! Jeg har jo tydeligvis altfor mye, og tror jeg kan tenke meg til at jeg ikke er den eneste jenta som kjenner seg litt igjen der! Se her da. Disse fant jeg inni kottet. Mine tidligere favorittsko.. De er utrolig gode å gå i, men som de ser ut. Jeg har likevel ikke hjerte til å hive de..enda..

Nei, nå må jeg begynne å jobbe! Vi blogges senere
Nå er jeg både sliten, trett og stappmett! Jeg har hatt meg en god kyllingmiddag og kjenner jeg er klar for sengen ganske snart - må bare se CSI først! Jammen kom jeg meg ikke på trening i dag også! Dancestep stod på planen i dag. Det er rett og slett en step time hvor man bruker en stepkasse og legger til trinn som om det skulle vært en dans. Kjempegøy! Men først noen minutter i solarium. Jeg pleier å ta solarium etter trening, men i dag ble det heller før. Og faktisk, en god avslapning i varmen var akkurat det jeg trengte før pulsen skulle opp. 

____________________________________________________________________________________________________

Men før trening var det litt kosetid med gojenta mi. Med en gang vi nærmer oss den åpne marka hvor vi pleier å leke og kose oss, plukker hun opp den første pinnen hun finner og kommer hoppende tilbake til meg! Det hender jeg setter meg rett ned på bakken, bare for å slappe av mens jeg har utkikk ut mot havet, og Kira som tygger pinner ved siden av meg. I dag var det en slik dag! 

Kira vet hvordan hun skal appelere til samvittigheten min når jeg skal ut dørene, og hun ikke kan være med. 

Nå er det slutt på hvetedagene med fri og friheten til å gjøre hva jeg vil. I morgen er det jobb og støttekontakt, og så er det videre jobb frem til helgen er over. Men det blir nok blogging for det om! Så vi snakkes snart igjen <3 
Hei dere! Dårlig blogging på meg i helgen frem til nå, men jeg har ikke hatt noe motivasjon til det før nå i dag. Jeg har hatt fri i noen dager, men fra og med i morgen skal jeg jobbe helt frem til søndag. Så denne fridagen tenkte jeg å nyte ute med min beste venn på fire bein. Tenker jeg skal få med meg Andreas på en tur også! Han ligger i skrivende stund og snorksover etter nattevakt. Jeg er ikke så mye bedre selv, våknet rundt 12 tiden og er akkurat ferdig med frokosten liksom. På tide og våkne! 

Se så fint vær vi har i dag! Det er en skam å holde seg inne i slikt vær! Ut med oss <3 

I dag er det joggebukse-dag. Beklager såå for dårlig kvalitet! Mobil.. Det var det speilreflekskamera da som jeg ønsker meg..

~ Ha en fin dag alle sammen ~

 
Hei dere! Jeg vet jeg klager ofte over hvor fort dagene går her, men idag var det jo ekstremt da! Jeg har akkurat kledd meg liksom, og føler jeg spiste frokost nå nettopp. Selv om jeg spiste for noen timer siden, og er litt sulten igjen (A). Så er klokka halv 5, og jeg må snart tenke på å lage noe middag og faktisk få gjort noe nyttig i dag også før denne dagen også forsvinner. I morgen skal jeg jobbe dagvakt på sykehjemmet, og så er det helg! 

Jeg har brukt denne dagen på tv, glodd pc, skrive dette innlegget, og brukt laaaang tid på å sminke meg. Så derfor skal jeg gjøre noe jeg aldri har gjort før (tror jeg!). Nemlig skrive ett lite amatørmessig blogginnlegg om sminke! Når jeg ikke har noen spesielle planer så liker jeg å dille og dalle på badet foran speilet. Bruke ekstra tid på sminke, bare fordi det er kjekt. Lage nye stiler og prøve ut nye metoder. Ikke det at sminken idag ble så veldig mer fasinerende enn jeg pleier å se ut da. 

Så.. ett lite tips: Jeg prøvde å bruke hvit eyeliner under selve våtlinja. Altså en linje på huden under de nederste øyevippene. Du får ganske markerte øyne på denne måten, sammen med svart eyeliner og dipliner. Mascaraen jeg bruker heter Miss Manga.  Den klumper seg lett, men det er det som er meningen med denne mascaraen. Markerte vipper <3 I tillegg bruker jeg en lys øyeskygge, type hudfarge, for å markere øynene enda mer! Det eneste som kan kalles vanskelig eller komplisert med denne "looken" er vel å få en fin bølge med diplineren over øyelokket. Jeg måtte selv vaske det bort flere ganger før jeg ble fornøyd. Jeg bruker pudder fra Sensai. For tiden bruker jeg den lyseste som heter Soft Ivory 102. Og med så markerte øyne er det lurt å holde alt annet lyst og nøytralt. Inkludert leppene.

Sminken jeg bruker er ikke av noen spesiell sort. Man kan få tak i det overalt! Altså, mascara fra L'oreal, eyeliner av merket Master Drama fra Maybellene og Dipliner og hvit eyeliner fra IsaDora. 


Hva syns dere?

 


Endelig sitter jeg godt plantet i sofaen igjen. Meeen... det er fortjent! Jeg har vært på trening helt siden klokken 5, og faktisk trent helt til nå. Ja, ikke akkurat nå som i "nå", men dere skjønner hva jeg mener. Jeg kom hvertfall akkurat inn døra! I dag var det egentrening, DanceAerobic og Yoga som stod på planen. Jeg jogget først litt på tredemølle for å nå mitt første mål av treningen som alltid er 100 kcal. Ikke spør meg hvorfor, men jeg har bare satt det som ett mål når jeg trener på tredemølle. Jeg vet ikke engang om det er "mye" eller "lite". Treningen gikk greit, men jeg kjente godt at jeg ikke hadde rett type sko til å trene dans i. Jeg fikk lett blemmer under foten, så slutten av timen var ganske smertefullt. Men jeg har fått svettet godt, så effektivt har det vært! Nå er det nok 1 uke til neste gang.. neida. Joda. Neida...

En tur i solariumet er en perfekt avslutning på en treningsdag!Men uansett, trening eller ikke trening, helg eller ukedag, så var DETTE utrolig godt i dag!!Hei og god morgen kjære lesere! Klokken er ikke mer enn halv 11 i skrivende stund, men jeg har faktisk vært våken siden klokken 8. I mellomtiden har jeg tatt meg en lang dusj, spist en god frokost og sett på Top Gear om og om igjen. Dagen i går gikk i ett, så jeg fikk rett og slett ikke tid til å blogge i går. Derfor kommer gårsdagens bilder nå. Jeg var først ute på tur med Trine og hundene. Altså hennes Lady, min Kira, morfar sin Cindy og tante sin Celina. Virkelige hundepassere! Vi gikk litt inn i norheimskogen og gjennom en sti som førte oss rundt til Vormedalsvannet, en typisk tursti jeg pleier å ta. Det jeg ikke visste denne gangen var at bonden var ute med kumøkka og sprøytet engene vi måtte forbi. Det var nok den største ulempen med hele turen. Hva er det med hunder og kumøkk!? Før vi visste ordet av det var alle hundene fulle i drit fra topp til tå. Bokstavelig talt! Godt vi skulle forbi Vormedalsvannet og kunne la hundene bade det av seg. Det finnes ikke vannskrekk i Kira lenger, og både hun og Lady koste seg med å svømmme etter pinner og leke seg.

Cindy og Celina 

Fine Trine! 

Lady som er ute og bader

___________________________________________________________________________________________

Lunds tivoli er i byen, og siden jeg var støttekontakt i går tok jeg med meg "brukeren" min på tivoli for å kose oss. Trine var også med! Vi tok selvfølgelig "koppene" hvor vi spinner rundt og blir snurret i en helsikkes fart. Jeg MÅ jo bare skrike fra meg. "Brukeren" min spurte om det var greit om hun skrek, men tror hun lo mer av meg enn hun skrek selv. Bare dumt det er så sinnsykt dyrt med tivoli, så det ble ikke mange rundene på karusellene. Den andre jeg tok var en slags slynge som slang oss høyt opp i luften, rundt og rundt, litt på hodet, litt baklengs. Den skumleste karusellen jeg noengang har tatt tror jeg!! Det var jeg og Trine som tok denne, mens "brukeren" min ikke var helt positiv til den. Det var for såvidt ikke Trine heller, men jeg klarte å lokke henne med meg. Jeg tror jeg kan huske å ha sagt til henne, mens karusellen slengte oss rundt i luften, at jeg Aldri skal overtale henne til noe sånt igjen! Jeg ser jo vettskremt her jo! 

"Slyngen"

 
God morgen! Eller god dag heter det vel nå. Dette føles ut som den lengste morgenen på lenge. Jeg våknet rundt 7 tiden, og gikk og la meg igjen, dumme meg. Da sover jeg jo selvfølgelig bort hele morgenen og dagen er "ødelagt". Jeg våknet igjen kl. 10.30 og gikk meg en tur ned til Kiwi sammen med Andreas og Kira for å handle frokost. På planen idag står det tur med Trine, som jeg faktisk må gjøre meg klar for ganske snart! Senere skal jeg være støttekontakt, og i dag skal vi gå på tivoli. Det blir nok kjekt! Men nå må jeg løpe! Jeg skal opp til morfar for å hente Celina og Cindy, hundene til morfar og tante før jeg skal møte Trine. I tillegg skal jeg ha med Kira, og Trine har med sin hund, så det blir mange poter på tur idag. Men det er bare gøy, og ikke minst kjekt for hundene! Vi blogges da <3Yes, jippi, hurra og alt det der! Jeg er så glad og fornøyd akkurat nå, men samtidig overrasket over meg selv. Jeg har jo hatt Haugaland Kraft på besøk i dag og de har ordnet internett tilgang til meg. Og jeg har sett sånn frem til dette i en evighet nå. Men så slo det meg... jubler jeg virkelig så høyt bare fordi jeg har fått tilgang til internett? Det er jo ikke det at internett er hele livet, men det blir så mye enklere å blogge igjen. Og med hånden på hjertet, så er det faktisk eneste grunn til at jeg er så glad for at jeg endelig har internett hjemme. Nå kan jeg sitte med pcen på fanget og skrive lange, uviktige og sikkert ganske uinteressante innlegg istedenfor å glo på den lille mobilskjermen og bruke opp all data som følger med en svær mobilregning. Prøv å blogge i flere måneder via blogg.no sin mobilapp! Jeg lover dere at dere blir drittlei. Ikke nok med at det er sykt slitsomt, men appen er ikke helt tilregnelig heller. Plutselig kan den finne på å stoppe opp og bare lukke seg selv, og du må skrive alt du har sittet og tastet ned i 2 timer om igjen! Nei, takk for pc, og takk for internett, Amen! 

Off, litt klaging må jo til. Egentlig skulle jeg bare gi dere ett skikkelig blogginnlegg, som var skrevet rett fra hjertet og ikke skrevet på ett notat på Samsung mobilen, for så å bli kopiert over til blogg.no appen, og så videre og så videre. Det er så lenge siden jeg har skrevet det slikt som dette, så jeg måtte jo bare finne på noe å skrive om. Kjapt! Det er som om jeg har fått noe nytt og man ikke klarer å vente med å prøve det ut. Som når du får en ny mobil og du nesten ikke klarer å vente med å lade den opp før du vil bruke den. Sånn føles det ut som. Nei, nå må jeg bare runde av dette innlegget tror jeg. Jeg innser selv at det begynner å virke teit. Tenk å skrive så mye, og likevel ikke få frem noe poeng, utenom at jeg er overbegeistret over noe som faktisk er ganske latterlig. Gud...
Hei og hopp! I dag har jeg hatt hele huset fullt med Haugaland Kraft mannfolk. De har fikset Internett til meg og om én times tid kan jeg sitte på pcen og blogge istedenfor å trykke på mobilen. Noe som blir hundre ganger lettere!
Det er kommet tivoli til Haugesund, og jeg skulle egentlig på tivoli i går. Men siden det blåste sånn og var veldig kaldt så droppet vi det. Derfor fikk jeg besøk av Lisa istedenfor. Og de som kjenner oss vet at vi blir tusen ganger teitere og tusen ganger barnsligere når vi er sammen. Vi bestilte oss pizza og Cola og så var det gjort! Vi er sånne venninner som kan sitte på hver sin mobil i hver sin ende av sofaen og sende snapper til hverandre i flere timer og sitte og le oss i hjel av hvor teite vi er! Jeg elsker det! Det er ikke rart at Lisa får meldinger om at Snapchatten til folk slutter å virke når hun er på besøk hos meg!

Bilder fra i går ♡
Hei dere! Dette har for såvidt vært en helt vanlig dag. Jeg stod opp, lagde meg frokost og så litt på tv. Det som er nytt er at jeg endelig fikk på meg joggeskoene og tvang meg selv ut i kulden for å jogge en tur med Kira. Det er sol og fint vær, men guri som det blåser! Og jeg kan ikke huske sist jeg tok meg en joggetur, så det var TUNGT å komme igang igjen. Jeg har vært altfor glad i godteri og brus den siste tiden og det merkes på kondisjonen. Jeg må minne meg selv på at sommeren ikke er altfor langt unna.. Nå koser jeg meg med en kopp kakao før jeg skal ta oppvasken. Pappa kommer bortom i kveld for å klargjøre noen ledninger og slikt, for i morgen er det gledens dag!! Jeg får endelig "vanlig" Internett i huset her! Da kan jeg endelig begynne å blogge slik jeg gjorde før. Med bildene midtstilt og ikke knødd inn i siden på innlegget. Jeg kan sette meg ned og lage skikkelig header på pcen og jeg slipper å gå til foreldrene mine hver gang jeg har tenkt til å skrive ett lengre innlegg om ett eller annet. Og mobilregningen blir muligens halvert! Jeg ser virkelig frem til det! Og håper jeg blir en bedre blogger for mine lesere fremover. Jeg elsker å skrive blogg for min egen del. Men det er alltid kjekkere når man vet at leserne møter en fin og ryddig blogg når dere helt tilfeldig klikker dere inn her. Noe det ikke har vært de månedene jeg har blogget via mobilen. Jeg vet hvordan jeg selv reagerer når jeg klikker meg innpå nye blogger og det første jeg legger merke til er om personen bak bloggen tar seg tid til å stelle med utseende og oppsettet til bloggen sin. Som leser og blogger selv er det første som fanger meg er fargene. De fleste bloggene jeg leser er lyse, med muntre farger. Det andre jeg legger merke til er kombisjonen mellom tekst og bilder. Og det har jeg savnet hos min egen blogg. På mobil er oppsettet slik at det er enklest å bare putte hele teksten sammen, og deretter slenge på bilder etterpå. Men med ordentlig Internett og mulighet til å blogge på pc igjen, så blir det bra! ?

Og så litt bilder fra dagen så langt!

Det blåste mye!! Og jeg var såå glad for at jeg tok på meg en ekstra jakke, selv om været prøvde å lure meg litt idét jeg skulle gå ut av døra kun iført treningsgenser. Og ja, jeg vet jeg ser litt merkelig ut her. Null makeup, og da mener jeg totalt usminket!! Og det er ikke ofte dere får se meg slik. Jeg har fått masse fregner etter jeg kom tilbake fra fjellet. Og til tross for at jeg har hatt fregner hele livet så har jeg enda ikke lært meg å like dem. Mange syns det er søtt, og jeg kan være enig i det. Bare ikke på meg :-)

Merkelig hva man kan støte på når man går tur i skog og mark! Dette ligner på en gammel plogemaskin som ble dratt av hester før i tiden.

Denne koppen med varm sjokolade skal nytes!
Nå er vi på vei hjem fra fjellet! Etter en dag i bakken med mye sol ser jeg at fregnene begynner å titte frem igjen. Vi har hatt ett utrolig bra vær! Sol, lite og ingen vind, snøen var perfekt å renne på og vi trengte ikke være redde for å fryse. Vi kom inn på hytta i går kveld rundt 19 tiden. Da lagde vi oss hjemmelaget pizza og så på The Voice. Jeg oppdaget jo selvsagt kjapt at playstationet var vekke, så da kunne vi ikke spille Buzz.. Ble jeg lei meg? Ja!
Nå kjenner jeg at det skal bli godt å komme hjem, ta seg en varm dusj og slenge meg litt på benken. Så får vi se hva resten av dagen bringer ?
Hei alle sammen!

Det er meldt strålende vær i helgen, så jeg og Andreas er på vei til Sauda i dag for å være på hytta til familien min. I morgen skal vi opp i slalombakken for å stå på ski! Jeg har som sagt langhelg, og så virkelig frem til å sove lenge i dag. Men merkelig nok våknet jeg klokka 8 i dag tidlig og var lys våken. Litt smålig irriterende når man vil sove frempå og våkne 100% uthvilt. Klokka 9 satte jeg igang med å bake boller til å ha med oss på turen. Ellers har jeg bare trallet frem og tilbake, tatt litt oppvask, børstet Kira, dullet med kaninene, tatt mer av oppvasken, kost mer med Kira og finner ut til slutt at jeg nesten ikke har fått gjort noenting. Sånne dager har jeg mange av! Men nå er vi på vei til fjells! Vi skal lage middag, gjerne se en film og to og så skal vi spille Buzz. Vi SKAL spille Buzz. Noe jeg har mast on lenge nå. Andreas er ikke så giret på Buzz. Han påstår at han ikke er like barnslig som meg.. vel, vi får se på det...

Det er viktig med kos i bilen når man er ute på tur. Pringles og boller! Da har vi det fint. Eneste som mangler er cola..
God morgen! Idag blir det fryktelig tidlig blogging på morgenkvisten. Jeg tenker de fleste av dere er på vei til jobb eller skole nå, eller kanskje dere har jobbet natt. Eller kanskje dere har fri!? Jeg misunner dere som kan sove leenge i dag, men jeg skal ikke klage. Fra i morgen av har jeg langhelg, og planen er å reise på hytta fra fredag til lørdag. Det er meldt supert bra vær på fjellet! Så om det er noen av dere som skal til Sauda for å stå på ski i helgen, si fra da! Det er alltid kjekt å møte på blogglesere!

Jeg var som sagt på kino i går og vil bare skrive en liten filmanmeldelse nå mens jeg er i gang. Vi så den på norsk, så den er nok muligens litt bedre på engelsk. Men siden "brukeren" min var med så var det enklest for henne å følge med når det var norsk tale. Uansett så var filmen faktisk ganske morsom. Der har jo jeg en fordel da, med min barnslige humor og en dråpe Coca-Cola blir selv den dårligste av de dårligste komediene morsomme. Men filmen var ikke så verst og jeg kan godt anbefale den videre! Vi to hadde hele kinosalen for oss selv. Jeg vet ikke om det er negativt eller positivt. Vi trengte hvertfall ikke passe på å tygge baconsnacks for høyt eller le på de stedene i filmen ingen andre ler.

Ønsker dere en fin dag alle sammen! ♡
Hei søte dere! Jeg fikk en tidlig start på dagen da jeg var på vei til jobb klokken halv 7 på morgenen. Og jeg får så vidt kommet meg inn døren etter endt dagvakt før jeg må snu i døra igjen! Støttekontakt i dag, og jeg er på vei for å møte "brukeren" min. Vi skal på kino og se filmen Natt på Museet - Gravkammerets hemmelighet. Dette er den tredje i denne filmserien og jeg har bare sett den første.. men tror ikke det har så mye å si. Koselig skal det hvertfall bli!
Idag er det ett helt fantastisk Vær! Jeg skal ikke være så kjedelig og snakke om været, noe jeg har snakket om i hele dag på jobb.. men på slike dager er det tydelig at våren er på vei og vi går mot varmere og lysere dager. Jeg tror de fleste blir automatisk i bedre humør av slikt vær! Uansett, jeg tok meg litt tid til å leke med hunden min før det var avgårde igjen. Og tror hun også synes det er kjekt med litt værforandring! Hun er blitt en så glad hund at jeg blir glad bare av å se henne glad. Der hun hopper rundt og løfter på pinner, mister dem og springer tilbake for å hente den, for så å miste den igjen! Snart 3 år, men 3 måneder i hodet. Jeg håper hun forblir sånt til evig tid ♡
Nå har jeg endelig fått bildene jeg har ventet på! Jeg har gledet meg sånn til å se de at det føles som en evighet siden jeg var på photoshooten, men det er ikke lenger enn siden januar. Jeg har vurdert lenge om jeg skal legge dem ut eller om jeg bare skulle holde dem for meg selv. Verden er jo blitt så kritisk til hva ett øye kan tåle, og det finnes ikke måte på hvor mye kritikk noe så normalt som en menenskekropp skal tåle. Men jeg ble så fornøyd med dem at jeg følte for å kunne vise dem uten å føle skam om jeg skal si det på den måten. Siden det er såkalte akt-bilder må man være ekstra forsiktig om man ikke ønsker ekle kommentarer om kroppen sin eller om synspunkter enhver leser sitter med når de ser en naken kvinnekropp. Noen mener det er pornografi. Andre mener det er kunst. Men sannheten er at det er helt normalt og naturlig. Selvfølgelig til en viss grad etter hvor mye man gjør ut av det.  

Jeg håper dere ser bildene i sin helhet og hvordan de er tatt og hvilke effekter som er brukt. For fotografen her er veldig dyktig og vet hva han driver med. Det er ikke hans feil at jeg har noen skavanker her og der. Så gjerne kom med deres meninger og synspunkter. Men vær så snill og vær saklige <3 

 
 
God morgen ♡

Klokken er 11 og jeg har fått unnagjort treningen allerede! Så nå kan jeg ha god samvittighet hele dagen. Jeg er på vei for å gjøre litt ærender. Samtidig har jeg med meg hunden for å slå to fluer i en smekk. Haugesund er jo ikke så voldsomt stort, så jeg tar bussen mellom hvert ærender og så går jeg ett lite stykke med Kira. Det er veldig god trening for henne, hun som er så nervøs for alt! Jeg skal blant annet nedom sentrum, så jeg lurer litt på hvordan hun reagerer der. Etterpå har jeg en stor jobb foran meg hjemme i leiligheten. Jeg har dratt ut alle klærne mine fra klesskapet, og holder på å sortere hva jeg skal ha og hva jeg vil kaste. Jeg er så fæl med å ta vare på alt. Jeg KAN jo få bruk for det en gang!? Så nå ligger det klær ut over hele gulvet, til og med ut mot kjøkkenet. Det er så gale, at jeg blir flau. Jeg har fri de neste to dagene, så de skal gå til rydding, rydding og atter rydding. Men nå kommer bussen, så jeg og Kira er straks på vei inn mot sentrum! Vi blogges ♡
Hei og god søndag til dere!

Nå sitter jeg god og mett hos foreldrene mine etter en deilig middag og sjokoladedessert. Om en halv time er jeg på plass på jobb igjen før jeg kan si at nok en uke er gått. Jeg sitter og egentlig lurer litt på hva som skjedde i går. Nei, det er ikke så gale som det høres ut! Jeg skulle jo egentlig bare sitte hjemme i sofaen i går og ikke gjøre noenting. Men plutselig sitter jeg hos noen venner spiller Alias med noe godt i glasset ved siden av.  Jeg har aldri spilt det før, så det var kjekt å prøve det ut. Jeg gav foressten dette spillet til mamma og pappa til jul for at de kunne ha det på hytta. Så nå vet jeg hva vi skal gjøre neste gang jeg reiser til fjells med noen venner.

Ut på kvelden tok jeg meg en liten tur ut på byen for å treffe Andreas og møte kjentfolk.
Hei på dere! Jeg er ferdig på jobb og er klar for å slappe godt av hjemme. Ånai, oppvasken og klesvasken venter.. Jaja, jeg har hatt en helt grei dagvakt i dag. Tempoet har gått i ett, men jeg har spist både kake og pizzabaguett i pausen, og fikk smake litt på grøten i middagstiden. Nå tenker jeg bare på hvor deilig det skal bli å få denne helgen overstått. Jeg tenker på rotet jeg må rydde hjemme, og på alt som står på "vent" i hodet mitt som skulle vært unnagjort! Tror ikke jeg har samvittighet til å gjøre noe gøy denne lørdagen.. men kvelden er jo enda ung! I mellomtiden skal jeg kose meg med deilig middag og litt godt i glasset, så får vi se hva denne dagen bringer ♡ ha en fin lørdag dere!
Hei og god fredagskveld til dere! Jeg ser på klokken og den er allerede rukket å bli sju på kvelden! Jeg føler jeg kom nettopp hjem fra jobb. Haha, "sju". Jeg diskuterer alltid med meg selv når jeg skal skrive klokkeslett til dere. Om jeg skal skrive "Sju", "7" eller "19.00" på kvelden? 

______________________________________________________________________________________________

Som dere ser så har jeg fått meg ett nytt design på bloggen! Dette er første gangen jeg velger ett ferdig design som ser profft utført ut, og jeg er veldig fornøyd med hvordan jeg har klart det helt på egen hånd! Headeren skal ikke være slik, jeg satte den bare der midlertidig til jeg får tatt ett skikkelig bilde som jeg vil ha som header. Jeg husker jeg skrev til dere at den forrige headeren kunne jeg bruke hele året selv om det var typisk juledesign. Jeg tok feil..  Så det er på tide med noe nytt! Jeg har faktisk sett på dette designet tidligere, men aldri "tatt sjansen" på å ødelegge (det veldig kjedelige) designet jeg hadde fra før, men nå tenkte jeg at jeg trengte en forandring. Så får vi se hvordan det blir når alle bitene faller på plass! Designet er foressten designet av Ina Anjuta, som står bak bloggen inaanjuta.blogg.no. Hun deler masse tips til oss bloggere om design, headere, foto, kunst og masse annet! 
Akkurat nå sitter jeg og jobber med flere alternative headere. Jeg har sittet her i kanskje nærmere 2 timer nå, men jeg blir så sugd inn i det jeg driver med at jeg glemmer tiden. Det er jo så gøy når man ser noe man jobber med viser seg at kan bli til noe bra! Da vil man jo bare fortsette. 

Husk ukes blogg! Latina.blogg.no <3 

 
Hei og hopp dere! Nå nærmer sommeren seg med stormskritt, og når jeg tenker på sommer så kommer ord som ferie, festivaler, reise, sol, varme og party opp i hodet mitt. Etter at jeg var i Tyrkia i fjor for første gang har jeg fått helt dilla på arrangement og kjekt som jeg ikke vil gå glipp av. Derfor har jeg flere planer for denne sommeren som jeg vil være med på! 

________________________________________________________________________________________________

Gatebil ♦ 10-12. Juli

Jeg har ikke helt bestemt meg om jeg skal på dette arrangementet, men på en måte så frister det litt. Jeg har vært på Gatebil 3 ganger før, første gangen var i 2011. Den siste gangen jeg var der var for 2 år siden og det var kun "dagstur". Jeg syns bilene er tøffe å se på og festene der er ville, men jeg har hørt at folk har sagt at arrangementet blir bare dårligere og dårligere for hvert år. Så det er mulig jeg heller tar meg en harrytur til Sverige istedenfor. Men jeg har det hvertfall på lista mi under "kanskje". Jeg og Lisa har jo tross alt avtalt at vi skal ta oss en tur i Gatebil-taxien om vi reiser dit!Countryfestivalen ♦ 22-26. Juli

 Jeg har aldri vært på denne festivalen før, og jeg har sinnsykt lyst til å oppleve det! Jeg elsker country, så det må jo passe midt i blinken for meg!Volbeat konsert ♦ 1. August

I 2010 var jeg på min første Volbeat her i Haugesund, og det er den råeste konserten jeg noengang har vært på. Jeg husker det som om det var i går! Jeg stod helt fremme ved scenen og var helt inn i sangene de spilte. Jeg husker de snakket til meg mellom to av sangene, men jeg var så gira at jeg ikke fikk med meg hva de sa, så jeg stod bare å smilte og så sikkert ut som om jeg hadde sett en engel falle ned fra himmelen eller noe. 1 August skal de ha konsert i Danmark og jeg har en plan om å være der! Dette var bare noe av masse ting jeg har lyst til å gjøre. Selvfølgelig kan jeg jo ikke gjøre alt. For det første ville det blitt kjempedyrt, for det andre har jeg ikke ferie nok til å regne med å få tid til alt. I tillegg til dette har jeg veldig lyst på en harrytur til Sverige med noen venner, hvor det er blant annet bilmønstring og shopping. Og så gjerne Sommerland/Badeland, og det hadde vært helt topp om jeg fikk til en sydentur i år også! Faller disse planene på plass så blir det nok en super sommer i 2015!! Har du noen plan for sommeren?

_______________________________________________________________________________________________

Husk å sjekk ut Ukens Blogg som vant konkurransen denne gangen! Latina.blogg.no ♥ Reiselysten, lys og fin blogg med masse bilder! 
Hei igjen! Jeg så i dag at jeg hadde skrevet ett innlegg i går uten og publisere den! Søren òg. Jaja, det var egentlig bare om hvordan dagen min hadde vært. Jeg er inne i en periode hvor jeg har langfri før jeg skal jobbe helg. 3 dager hvor jeg kan få gjort unna masse. I dag begynner jeg på klesskapet. Jeg skal dra ut alt jeg har av klær, sko og diverse for å se hva jeg skal ta vare på og hva jeg skal kvitte meg med.

I går var jeg og Andreas ute på storhandel igjen for å fylle både mitt og hans kjøleskap. Etterpå lagde Andreas hjemmelaget pizza til oss, og så var det selvfølgelig middagshvil - for hans del. Jeg syns selv det er merkelig at folk kan sove etter at de har spist middag. Jeg hadde aldri klart det selv, for det er for mye som opptar tankene mine at jeg ikke klarer å slappe av. Sove kan jeg gjøre om natten! Heldigvis er vi forskjellige. Men se så søt Andreas er da..

Snop må man ha! Og folk skylder på at det er JEG som spiser mye snop? La meg rette fokuset på hvem som står med snopespaden i hånda! Men jeg liker snop...

Ikke bare én regnbue, men to! Jeg syns regnbuer er såå fasinerende! Og når jeg ser noe som er fasinerende, så blir jeg som ett lite barn! Bare spør Andreas.

På kvelden fikk jeg besøk av Lisa. Hun skulle sove hos meg, så selvfølgelig ble det mye latter, tårer og sladder! Det er lenge siden vi har hatt en typisk jentekveld med bare oss to, så vi kjøpte inn cola og litt chips for å kose oss litt ekstra og vi så hele 3 filmer denne kvelden. Jeg er sikker på at Snapchatten til folk hang seg opp i går, for mobilene våre fikk ikke ligge i fred i det hele tatt!

To på rømmen er én av filmene vi så på i går. Endelig noen som liker å se Disney med meg! Det minner meg om den nye filmen om Askepott som kommer på kino om ikke så lenge! Gleder meg!

Husk å sjekke ut Ukens blogg vinneren denne uken! Latina.blogg.no <3
Nå fikk jeg endelig lagd de pannekakene jeg har snakket om lenge! Det har fristet sånn med pannekaker de siste to ukene, men jeg har liksom ikke orket tanken på å stå opp ned foran komfyren og steke én og én pannekake. Det tar jo sååå lang tid! Jeg kom hjem fra jobb klokka halv 4, og føler jeg ikke har gjort en døyt i dag. Jeg har spist middag og sett en film.. Nå er filmen begynt på ny igjen, så nå bør jeg lette på baken og ta med meg Kira på en liten kveldstur.

Husk å sjekke ut Ukens blogg ♡ latina.blogg.no!
Hei dere! Nå har jeg trukket vinneren av konkurransen. Jeg valgte å velge vinneren ut ifra hvor godt jeg likte bloggen til vedkommende. Jeg har lest alle sine blogger, og alle er like fine på hver sin måte! Dere er flinke alle sammen, og jeg er så glad for at dere ville være med på konkurransen min. På den måten fikk jeg øynene opp for flere blogger å lese.

Vinneren av konkurransen denne gang er Melissa Hernandez! Hun er personen bak bloggen latina.blogg.no. Det første jeg la merke til med bloggen hennes er at hun har masse bilder, og det er noe jeg liker veldig godt når jeg skal lese blogger. Det blir fort litt tungt å lese om det er mye tekst og lite bilder. Det andre er at jeg fikk ett godt inntrykk av at hun er en reiselysten person som liker å oppleve ting. Hun har en ryddig og fin kombinasjon av tekst og bilder i innleggene sine og jeg kan absolutt anbefale dere å kikke innom bloggen hennes! Bildene er av god kvalitet og hun har klart å lage noe jeg vil kalle en "lys blogg" med masse innhold, historie bak hvert innlegg og man føler man blir kjent med henne bare ved å lese ett par innlegg. Jeg gleder meg til å følge henne videre! Dere finner link til bloggen hennes i hvert av mine innlegg fremover denne uken ♡
Nok en helg er over. Og nok en sløv søndag. Jeg har hatt meg pizzabakeren pizza i dag og er nettopp ferdig med å se Q-gjengen på film. Nå er det bare å sette på enda en film, for jeg skal ikke gjøre en shit i dag. En typisk søndag altså, hvor jeg ikke trenger å stresse med noe som helst! Deiligt! Jeg var ute med Tina og typen hennes i går. Vi var hos ei venninne av oss først før vi tok en liten tur til byn. Jeg hadde det kjempekjekt, men nå er det forhåpentligvis lenge til neste gang! Men det sier jeg hver gang, helt til jeg blir invitert med ut av venner eller det kommer forskjellige arrangement. Jeg er verdens letteste person til å overtales! Bildene jeg tok ble så som så.. ikke særlig god kvalitet dessverre. Det var mørkt, og når jeg skal ta bilder når jeg er hyper på lykkebrus..

Husk å meld dere på konkurransen jeg har akkurat nå! Se forrige innlegg ♡ Trekker en vinner i morgen! Det er selvfølgelig en konkurranse for dere som selv blogger..

Turtelduene Tina og Bjarne ♡


Ditt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Januar 2018 · Desember 2017 · November 2017 · Oktober 2017 · September 2017 · August 2017 · Juli 2017 · Juni 2017 · Mai 2017 · April 2017 · Mars 2017 · Februar 2017 · Januar 2017 · Desember 2016 · November 2016 · Oktober 2016 · September 2016 · August 2016 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015Kategorier


· BloggSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.