hits

Trening. Check. Ærender. Check. Fri resten av dagen! Check! 

Jeg har fri, jeg er ferdig med alt jeg hadde på planen i dag, jeg kan slappe helt av resten av dagen. Deiligt! Nå sitter jeg godt plantet i sofaen med Happy Feet rullende på tv. Det er en så koselig film! Samtidig som jeg oppdaterer bloggen, er dette min måte å slappe godt av på. Jeg bruker ofte å sette på en film mens jeg blogger, og jeg kan bruke like lang tid på ett blogginnlegg som filmen varer. 

I dag blir det noe sånt som kyllingfilet på menyen. Tror jeg. Jeg er litt ubeslutsom når det gjelder middagsvalg, så vi får se hva jeg ender opp med. Sunt skal det hvertfall være. Jeg får snart besøk av ei venninne, og jeg tenker vi skal gå en liten tur med hundene, og så muligens lage middag i lag. Typen er på jobb, og det er jo kjekkere å lage middag til flere enn kun meg selv. 

Og ja foressten. Mens jeg venter på besøket har jeg begynt på film nr 2. Så her ser dere hvor lang tid ett blogginnlegg kan ta! Heh! Biefilmen! Mens typen er borte, ser Linda på barnefilmer. Haha, jeg er så barnslig. Er det ikke gøy!? Ønsker dere en fin mandag folkens! Jeg skal nyte den bedre enn helga. 


 
Følelsen er ubeskrivelig. Den følelsen du får når du endelig kommer hjem fra en travel arbeidsdag, i helgen, og du setter deg ned i sofaen og kan puste lettet ut. Sånn har jeg det nå. Akkurat nå. Jeg skal hverken rydde, trene eller gjøre noenting som helst de neste 4 timene. Hvertfall ikke noe som krever energi. Jeg skal nyte dette glasset med kald Mozel og spise After Eight til jeg finner på noe bedre å gjøre. Slik blir min lørdag idag. Jepp. That's what I do. 
 
Nå skal det bli deilig med en dusj. Kom akkurat hjem fra trening og ser frem til å sitte foran tven og slappe av resten av kvelden. Det ble litt egentrening i tillegg til dansetimen. Jeg har ikke helt rytmen med meg enda, så jeg må nok gå på flere slike timer før jeg i det hele tatt får med meg alle trinnene. Jeg avslutter treningsstimen med Noka Chocolate Milkshake og Noka Strawberry Crisp Bar. Jeg vet jeg bruker Women's Best shaker, men det er den eneste shakeren jeg har, og er veldig lettvint når man skal drikke milkshake. Men det er Noka sjokolademilkshake jeg har oppi, selv om det kan virke forvirrende. Disse to produktene passer perfekt til etter trening og til kveldsmat slik jeg bruker nå. Passe mengde, og jeg føler meg god og mett. Strawberry Crisp Baren var veldig god! Jeg skal innrømme at den med eplesmak ikke var noe særlig for meg, men denne med jordbærsmak var kjempegod! Og kun 211 kcal. 

Nå skal jeg hive meg i dusjen, sette på en morsom komedie og muligens tegne litt. Noe jeg ikke har gjort på en lang tid nå! Ha en fantastisk fin kveld videre folkens! 
 
Jeg tror jeg elsker våren. Jepp. Jeg elsker den!

Vi startet dagen med en handletur i dag, og før klokka var 12 hadde vi gjort alle ærender vi hadde på planen. Handlet middager til helgen, husholdningsartikler og hårprodukter. Pyntet med nye blomster og fikk faktisk typen til å kjøpe nye gardiner og stenger som vi skal henge opp i kveld. Så jeg har brukt så og si hele formiddag på å rydde og vaske i huset siden jeg kom hjem.Så her har vi hatt skikkelig vårrengjøring! Det føles så "lett" nå i huset. Ingen hybelkaniner, ingenting støv, friske blomster og lyse gardiner. Får litt følelse av at sommeren nærmer seg. Til middag hadde vi en god kyllingmiddag med ris, salat og bernaise saus. Og naanbrød (nanbrød, naanbrød?) ved siden av. Veldig godt! Nå skal jeg straks gjøre meg klar for trening. Jeg skal på en time som heter Jazz'n Joy, en dansetime med kule moves og høy puls. Tina og Christine skal også være med, så dette blir en kjekk treningsøkt. Gjerne jeg tar litt styrketrening etterpå. Håper jeg ikke kjenner så godt til gangsperren jeg har kjent de siste to dagene. 

 

 
 
Aaah, god morgen til dere også! Jeg sov litt lengre enn planlagt i dag kan man si. Klokken 3 skal jeg være støttekontakt, men før det tenkte jeg å rydde og vaske huset. I dag skal vi bare være inne og kose oss. Vi skal finne litt musikk som hun skal bruke til en kveld med vennene sine, og så skal vi prøve å sy litt og lage noe fint. Har ikke helt plan på hva det skal være, så vi får bare se hva vi ender opp med. 

Jeg har foressten gått ned 5.2 kilo etter at jeg endret på vanene mine fra januar av. Så nå er jeg på en måte tilbake til start. Jeg la jo litt på meg under juletiden, og nå er jeg endelig blitt kvitt de ekstra kiloene. Dere vet jo nå at jeg bruker litt hjelpemidler i tillegg til trening, for å komme ned i vekt. Blant annet har Noka hjulpet meg godt, ved å erstatte måltider med deres porsjoner av kalorier og sunnheter. I tillegg bruker jeg å ta denne gule boksen. Fra Forever Living. Jeg skal skrive litt mer om denne litt senere, men jeg bruker altså å ta ca. 10 ml med denne væsken hver morgen for å.. ja, rense tarmen rett og slett! Jeg er forhandler for Forever Living, så hvis dere har noen spørsmål er det bare å ta kontakt. 

Denne morgenen kjenner jeg at jeg er litt gangsperr. Sa akkurat til venninna mi i går at jeg blir aldri gangsperr lenger etter at jeg begynte å trene. Men i dag kjenner jeg det godt i både armer og bryst. Jeg hadde egentrening på mandag, hvor jeg skrev ned øvelsene jeg tok og dokumenterte dem her på bloggen. Og i går var jeg og Tina på MRL time (mage, rumpe, lår), og jeg følte jeg fikk tatt meg godt ut. La på litt ekstra vekter og sånt. Så i dag blir det en rolig dag her i heimen. Ingen trening. Ingen svetting. Og samvittigheten min har aldri vært bedre. 
God morgen! Jeg kom akkurat fra butikken, for å hente en pakke jeg hadde bestilt. Jeg har lest litt om Women's Best på nettet, men egentlig aldri hørt at noen bruker det her i kretsen. Man skal ikke tro på alt man leser på internett, men nå har jeg grodd bloggere som bruker dette daglig, i flere måneder. Syntes det var på tide jeg kastet meg i det og prøvde det selv. Som dere sikkert allerede har skjønt, så er dette en shake man skal erstatte måltider med. For å gå ned i vekt. Jeg kjøpte shaken med sjokoladesmak. Sjokk? Næ. 

Denne smakte faktisk veldig, veldig godt! Og sammen med Noka, så får jeg håpe jeg når målet mitt til sommer. Jeg er faktisk ganske desperat nå. Sommeren nærmer seg og jeg må virkelig stå på for å komme dit jeg vil være når vi reiser til Rhodos. Jeg har blitt såpass kjent med kroppen min, at jeg vet at den ikke slipper kiloene av så lett i begynnelsen. Men når den første kiloen slipper, så kommer de andre like bak. Var hvertfall det som skjedde sist jeg "slanket" meg. Så nå - nå vet jeg hva jeg må gjøre. 

Men jeg må advare dere om en liten ting jeg ikke tenkte over. Women's Best er jo ikke norsk. Og om du bestemmer deg for å handle her, så kan det være du må ut med en ekstra kostnad. Det er stor mulighet for at pakken kan havne på tollageret, slik som min. Og det ble dyrt for meg. Nesten dobbelt av hva pakken egentlig var verdt. Skal virkelig tenke på det før jeg bestiller igjen. 

 
Jeg har begynt å skrive ned treningsøvelsene jeg gjør gjennom en treningsøkt. Dette hjelper meg å se hvor jeg ligger i forhold til målene mine. Det hjelper meg også å se om jeg forbedrer meg over tid, og hva som var utgangspunktet til treningen fra første stund.

Jeg starter alltid økten min på tredemøllen. Mitt mål er ikke å springe lengst mulig, fortest mulig eller jogge i minimum 15 min. Målet mitt er å forbrenne 100 kcal som oppvarming før jeg går videre på styrkedelen, uavhengig av hvor lenge jeg må holde på. Jeg bruker rundt 9 minutter på oppvarmingsdelen. På styrkedelen begynner jeg med beina, de største muskelgruppene. Legpress på 110 kg, repeterer 12 x 3. Deretter går jeg over til skuldre. Pull Down er den øvelsen hvor du skal dra ned stanga til brystet. Her bruker jeg 25 kg, repeterer 12 x 3. Jeg har hatt litt problemer med korsryggen den siste tiden, så det ble ikke så mye ryggøvelser denne gangen. Men 5 kg på ryggen i dag, det måtte jeg vel klare. Da bruker jeg en såkalt "Lower Back Bench", og bruker en 5 kg vekt som jeg holder tett inntil brystet med begge hender. Så er det litt på armer. 15 kg på Pulley maskinen, 12 x 3 repetisjoner. Til slutt tok jeg litt på rumpe og mage ved å bruke vanlig matte.

 


Dette er ikke min absolutte daglige rutine. Jeg bruker mange andre øvelser også, men til nå er det dette jeg har fått dokumentert. Disse tallene bruker jeg som ett utgangspunkt i treningen min, og jeg prøver alltid å være bedre enn jeg var dagen før. Greit å ha en plan som man kan følge, så ser man fremgangen mye bedre selv også! 
Mornings! 

Ville bare innom for å ønske dere en fin dag, faktisk. Jeg tenkte meg å ta turen innom treningssenteret, så fort som mulig egentlig. Få det unnagjort. Så tenkte jeg å ha en liten "spadag" for meg selv ettersom jeg var syk forrige uke og føler meg ganske så... så.. jeg vet ikke hvordan jeg føler meg egentlig? 

Nå sitter jeg med frokosten i hånda, for så å hive på meg treningsklærne. Frokosten min består av Vanilje Milkshake fra Noka. Vekten har så og si ikke forandret seg, men så har jeg ikke vært så flink til å erstatte så mange måltider heller, så det har ingenting med Noka å gjøre. Tror jeg er LITT for glad i middag! Og frokost! Men denne uken har jeg satt som mål å drikke milkshake til frokost hver dag. Høres merkelig ut. Milkshake til frokost liksom. Men det er lov, så lenge det er en sunn milkshake! Og ikke en dessert. Denne vanilje milkshaken synes jeg å være den beste av alle de 4 sortene jeg har prøvd. Milkshake kombinert med trening, håper jeg å få se gode resultater i uken som kommer! 

 
Det har enda ikke gått opp for meg at det er fredag i dag. Nå har jeg hatt litt fri på grunn av jeg har vært syk, føler nesten som jeg allerede har hatt helg. Nå er jeg i mye bedre form, og håper jeg er helt frisk til i morgen. Vurderte ett lite sekund å ta meg en joggetur med hunden i ettermiddag, men slo tanken fort fra meg. Vil ikke risikere å holde sengen i helgen også!

Det har ikke blitt noe særlig til matlaging i det siste, så da er jeg glad for at jeg har NOKA. Jeg kan ta meg en enkel sjokolade milkshake som metter like godt som ett måltid! Enkelt og smakfult. Denne synes jeg er veldig god, og går ned på høykant. Jeg skal lage meg en god fredagsmiddag senere i kveld, men denne milkshaken passer fint til både frokost, lunsj, mellommåltid og kveldsmat. Nam! 

 
Når jeg er syk, føler jeg at jeg har så utrolig god tid. Tid til alt. Som for eksempel har jeg brukt hele dagen på å oppdatere hjemmesiden til hobbyshopen. Jeg har faktisk sittet på sofaen siden klokka tidlig idag frem til nå i kveld! Og jeg sitter fremdeles! Jeg har sett "Olsenbanden Jr. På Rocker'n", "Olsenbanden Jr. På Sirkus", og nå ruller "Dagboken" på tv. Kjærlighetsdrama. Følger med sånn halvveis. Så har hunden fått en liten kveldstur ute i snøværet. Ja, det har faktisk snødd hos oss i dag. Så nå er det hvitt ute, igjen. Har vært nede på butikken og handlet frokost til i morgen. Baguetter og egg. I tillegg til alt dette har jeg også sydd noen pannebånd mens jeg har vært syk. Noe jeg mest sannsynlig ikke hadde hatt tid til om jeg var frisk. Jepp. Når jeg er syk, har jeg all verdens tid.

Når jeg sier pannebånd, så er det selvsagt pannebånd til hest jeg mener. Her er de to siste pannebåndene jeg har sydd mens feberen tok over kroppen min. 

   

 
Når man er syk har man vel lov til å unne seg det man normalt ville styrt unna i ukedagene? Jeg har laget meg en stabel med nystekte vaffler. Vanlige. Og med sjokolade. Det er de som er brune sånn btw, så nei, de er ikke stekt for mye som det sikkert kan se ut. Heh! Jeg skal ærlig innrømme at jeg brukte ferdig pakke når jeg lagde dem denne gangen, så de er ikke akkurat sunne for å si det sånn. Jeg helte litt kakaopulver i halve røren, bare for å prøve. Det funket helt fint, og med nøttepålegg ble de kjempegod. Dessverre er det jo sånn at matlysten forsvinner med en gang det kommer i munnen, så kjæresten kan glede seg til noe godt når han kommer hjem fra jobb.  
Heisann! Håper dere fikk en bedre start på uken enn meg. Jeg har nemlig blitt syk og sitter nå på sofaen tullet inn i teppe og tykke sokker. Det begynte i går natt da jeg var på jobb. Tenkte først det bare var en liten forkjølelse, så jeg gikk på nattevakt i natt også, men i dag er det skikkelig gale. Får ikke puste gjennom nesen, halsen svir og maten smaker ingenting. Føles som jeg har feber, men er ikke sånn kjempevarm. Heller fryser og skjelver. Så jeg må bare droppe alle planene jeg hadde for i dag, og kanskje resten av uka. Så nå vet jeg at jeg kommer til å ligge hele dagen og tenke på alt jeg ikke får gjort. Håper hvertfall dere får en fin onsdag, så krysser jeg fingrene for at jeg blir bedre ganske kjapt. 

 
Her kommer en drøss med bilder fra turen til Bukkøy! Jeg og Tina tok oss en tur til Avaldsnes i det fine været, rettere sagt Vikinggården. Dere har kanskje vært der? Jeg husker den gangen jeg gikk på barneskolen, og vi skulle på skoletur til Vikinggården. Leve som vikinger. Vi sov i husene som det er bilde av litt lenger nede. Gikk litt rundt og mimret kan man si. Jeg husker godt hvordan vi gikk inn i skogen for å hugge ved, eller stod vakt ved portene og de som ville inn måtte si passordet "Loke" for å komme inn. Vi var kledd opp som vikinger og hadde en konkurranse om hvem som var best til å skyte med pil og bue. 

Vikinggården ligger på en liten øy kan man si. Ikke øy akkurat, men, likevel. Der er det fine turstier som går rundt hele øya, både inne i skogen og langs havet. Kjempefint! Noe som er verdt å få med seg om man er i Haugesund/karmøy en gang. Vi hadde selvsagt hundene våre med oss, og de koser seg som vanlig. Åja, og så møtte vi på ett ekorn. 


   

     
God kveld! Og gratuler alle dere fantastiske mødre med Morsdag! Og Happy Valentines Day til alle kjærestepar! Jeg synes det høres så mye bedre ut på engelsk, heh. Jeg kom akkurat inn døren etter å ha spist på restaurant med min kjære. Vi har feiret Valentines Day på Egon i kveld. Dette var min gave til Andreas, siden jeg vet han setter mer pris på en hamburgermiddag enn roser. I tillegg skal han få ha tv helt for seg selv i kveld, og spille Battlefield så lenge han vil. Jeg fikk en fin bukett røde roser, som passet perfekt inn i stuen. Vi pleier ikke å gjøre så mye ut av det på slike dager som dette. Noen tar jo helt av! Jeg mener man skal ta seg av sin kjære og vise kjærlighet til hverandre hver eneste dag. Men jo, det er jo kjekt å få blomster av og til ♥ 

Feirer dere Valentines Day? 

Nå skal jeg slappe godt av og nyte resten av søndagskvelden. Jeg skal sitte og tutle på med noe perlegreier til hobbyshop'en, og gjerne jeg setter meg for å spille litt Sims. Da får jeg koblet skikkelig ut, og være litt i min egen boble. Hva synes dere om blomstene da? Kjempefine! Elsker gutten min. Takk Nå er jeg virkelig i lørdagsmodus. Sitter godt plantet i sofaen. På bordet står både chips, snop, dip, brus, sjokolade og chilinøtter. Nå skal jeg kose meg! Jeg har faktisk brukt rundt 300 kr på bare godterier i dag. Så man kan si at dette er min "Cheatday" når det kommer til trening. Jeg skal såklart begrense meg. Litt. Prøve hvertfall.

Kjæresten stakk til en kompis for å fikse bilen sin, så da kan jeg kose meg med filmer som han ikke er så begeistret for, men som jeg elsker! I kveld kjører Dracula på skjermen hos meg. Dracula 2000 for å være mer nøyaktig. Jeg har alltid vært fascinert av overtroiske filmer om vampyrer og varulver. Ikke av det nye som for eks. Twilight , men om de gamle mytene om Dracula, Van Helsing og slike filmer. Mulig det blir film maraton her i heimen. Så dere får ha en fortsatt fin lørdagskveld! Enten dere skal sitte hjemme som meg, eller ut på annet gøy!

 
God lørdag alle sammen! Jeg er sånn passe redusert i dag. Enkelt og greit fordi jeg hadde det kanonkjekt på konsert i går! Gunslingers var i Haugesund, og synes ikke vi går så altfor ofte ut på slike tilsetninger, så vi unnet oss rett og slett en gøyal kveld litt utenom det vanlige. Jeg og Andreas danset så og si hele kvelden. Det resulterte i ett passe stort blåmerke på kneet i dag tidlig, noe som kom av at jeg tryna midt på dansegulvet. Men hei, ingen som så det! 

I dag blir det en rolig lørdag for min del. Jeg er over den tiden hvor jeg klarte å gå ut to dager på rad. Tenker det blir film her hjemme, med litt snopegodt og avslapping. Og ja, middagen skal vi ta på restaurant i dag.


Åh herregud! Vi har bestilt sydentur til sommer! Til Rhodos! Dette var egentlig veldig spontant for meg. Andreas hadde snakket med kompisgjengen sin, og plutselig var vi med. Så det blir meg, Andreas og noen kompiser som reiser i slutten av juli. Dette kan jo bare bli spennende! Jeg har aldri vært i Rhodos. Og slik jeg kjenner gjengen, så blir det nok litt av en tur dette. Jeg gleder meg! Veldig! Og nå har jeg enda en motivasjon til å holde treningen i gang. For det er vel det alle trener til? Sommeren?

Vi skal bo på hotellet Cactus som ligger helt nærme både stranden og sentrum. Slik jeg ser det er det ett tre-stjernes+ hotell, men har fått god omtale fra gjester. I tillegg er dette hotellet en slags "ungdoms-voksen" hotell. Hotellet har nemlig en aldersgrense, og er hovedsakelig for gjester over 23 år. Sitter og ser på bilder og drømmer meg litt bort. 

Har du vært i Rhodos?


 

  
Hei dere! De fleste av dere har sikkert tatt kvelden? Jeg er nattevakt i natt, og det er grunnen til at jeg blogger så sent i dag. Dagen i dag har gått til morgentrening, langtur med hundene, og matlaging. Utrolig hvor lang tid det tar å lage lapsskaus!? Denne gangen ville jeg ha den litt tykkere, så jeg skjærte opp litt ekstra poteter og lot dem koke opp sammen med vannet. Dette gjør at de blir mer smuldret opp og gjør suppen tykk og god. Namm <3 Jeg jukser litt og bruker ferdigpakke for lapsskaus som inneholder poteter, gulrøtter, selleri og noe jeg ikke husker navnet på. Noe grønt hvertfall. I tillegg har jeg oppi pølser og svinekjøtt (faktisk!). Fikk ikke tatt noen bilder, siden jeg ikke finner laderen til kamera mitt. Dessuten ser den nok ut som en helt vanlig lapsskaus.. *Fniis* (kan man skrive det?)

Treningen i dag gikk som smurt. Jeg føler meg i kjempeform, og er motivert til å komme meg på trening hver dag. Det er liksom ikke noe ork, og jeg står gjerne opp tidlig for å bli med på morgentimene kl.10. Først har jeg alltid litt oppvarming på tredemøllen. Målet mitt er å alltid forbrenne 100 kcal før timene. Da er jeg akkurat nok varm til å yte godt fra første stund. Tidligere brukte jeg godt over 12 minutt på å forbrenne disse kaloriene, men nå bruker jeg i underkant av 9 minutt. Prøver å presse det ned til 7 minutt. 100 kcal høres ikke så mye ut, men så er dette kun til oppvarming. Jeg er ikke så glad i egentrening, så tredemøllen er ikke så mye i bruk ellers. 

Dette er hva jeg gjør på når jeg er nattevakt. Etter alle vaktene på sykehjemmet har jeg snappet opp en del kryssord-ord som gjentar seg selv, noe som har vært til god hjelp etterhvert som jeg er blitt flinkere til dette. Kryssord er faktisk gøy! 


Mornings! Jeg sitter akkurat i stua med treningsklærne på og Blueberry shake fra NOKA i hånda. Straks klar for morgentrening, men en kjapp frokost først. Til nå har jeg smakt denne med blåbærsmak og den med jordbærsmak. For noen år siden smakte jeg sjokoladeshaken, men til nå er faktisk blåbærshaken den beste av de alle. Tenkte jeg skulle prøve vanilje i morgen. Dessverre fikk jeg ikke tatt noen bilder, siden jeg er liksom litt på farten ut døra, men om du vil prøve Blueberry Shake fra NOKA så ser den altså slik som på bildet nedenfor. 
Nå har jeg sittet lenge og samlet opp litt friske bilder som kan minne litt om sommer. Starter uken enkelt og greit med litt inspirasjon. Det er ikke måte på hvor mye jeg gleder meg til sommer i år. Normalt er jeg egentlig veldig glad i vinteren. Det har aldri vært helt min ting å gå og sprade rundt i bikini, bade i havet eller ligge og sole meg på terrassen i minimalt med klær. Jeg har ikke følt meg vel med det, og da har det bare blitt slik at det er vinteren jeg ser frem til. Da slipper jeg hvertfall grue meg til å dikte opp unnskyldninger til å ikke være med venner på stranden. 

Men i år.. i år er det annerledes. Siden desember i fjor planla jeg ett år hvor jeg virkelig skulle gå inn i meg selv og spørre; hvem vil jeg at jeg skal være? Jo, jeg vil være ei som trives med sin egen kropp, som kan være stolt over noe jeg har oppnådd, og som kan motivere flere til å gå inn for å finne den beste versjonen av seg selv. Og i år SKAL det skje. Jeg har mistet tellingen på hvor mange ganger jeg har begynt forfra igjen og igjen, på grunn av at jeg har feilet gang på gang. Men, siden januar i år har jeg holdt meg i skinnet og aldri har jeg vært så motivert til å gjøre en forandring som jeg er nå! Som jeg har vært siden start! Jeg har ikke begynt forfra siden jeg satte foten ned og sa stopp, nå er det nok. Jeg er stolt bare jeg har kommet så langt. Jeg er fortsatt i tilvenningfasen til ett hakk sunnere liv. Men jeg har tro på meg selv. Dette året skal hjelpe meg å nå mine mål! I år skjer det en forandring.

Jeg har valgt bildene med omhu, de representerer nemlig mine mål for dette året. Tolk dem som du vil. 
Endelig kveld. Akkurat nå føler jeg meg så sliten. Har hatt en hektisk jobbhelg, og leiligheten ser ikke ut. Gidder ikke å rydde nå. Spist McDonalds har jeg gjort i dag også, orket ikke å lage skikkelig mat. Så nå føler jeg meg helt oppblåst etter å ha kun levd på Noka produkter og knekkebrød den siste tiden. Igjen, jeg angrer. På McDonaldsen altså.

Jeg har noen vakter til i uken som kommer før jeg får noen dager fri til å "komme meg på". Høres ut som jeg er skikkelig langt nede, men, jeg har bare hatt noen travle dager. Thats it. Hadde en fin tur med Tina og hundene i dag doh, selv om det var kaldt og det begynte å regne. Hadde kamera med og fikk tatt litt bilder! Godt å komme seg litt ut og trekke frisk luft. Nå er det Prison Break før natten kaller. Og selv om klokka ikke er mer enn kl.7 på kvelden, så føler jeg det er nesten leggetid..

  


Hei dere! Siden Valentinsdagen nærmer seg, altså den 14. februar, så tenkte jeg å gi dere noen forslag til hva man kan gi til sin kjære på Valentinsdagen. Valentinsdagen skal være en dag man setter kjæresten sin i fokus, og gi søte ting til hverandre. Det handler om å sette av en hel dag hvor man nyter hverandres selskap og forteller hvor mye dere betyr for hverandre. Om man har vært sammen en god stund, har man kanskje litt problemer med å finne på nye ting hvert år. Under ser dere noen forslag som kan passe til både ham og henne:

 

Smykker, armbånd eller øredobber

Hvilken jente ville ikke satt pris på nytt inventar i smykkeskrinet? 

 

Røde roser

Blomster er en klassiker. En god klassiker. Det er også ett tegn på kjærlighet. 

 

Ett kort med fine ord

Å gi noe man har brukt tid på å lage gir en god følelse for den som får det.

 

Kinodate

Be din kjære med på date på tradisjonelt vis. Plukk henne opp hjemme som en gentlemann og ta henne med på en film som du tror hun vil like. Spander kinogodt på henne og vart henne opp som om det skulle være deres første date. 

 

Middag på en restaurant

Det er godt å komme seg ut litt, og middag på en fin restaurant er ofte ikke hverdagskost. Unn deg selv og din kjære litt luksus. 

 

 

Ett bilde av dere to i ei ramme

En ramme du har laget selv, eller en ramme formet som ett hjerte? Ett dikt ved siden av, eller tente lys? Mulighetene er mange til å gjøre dette punktet veeeldig romantisk. 

 

Fine sko

Både han og henne vil sette pris på å få noen flotte, nye sko!

 

En romantisk tur på fjellet

Hva er vel ikke mer romantisk enn en weekend på hytta med fyr i peisen, og en god armkrok å ligge i? 

 

En ring

En ring kan bety så mangt. Har du vært inne på tanken om å fri, så er dette en perfekt dag å gjøre det på. 

 

Filmkveld med tente lys og god hjemmelaget middag

Lag din kjæres yndlingsrett og disk opp med god hjemmelaget middag med tente lys og dempet bakgrunnsmusikk. 

 

Gjøre den andres husoppgaver (vaske klær, støvsuge, vaske hele huset osv.)

Som oftest er det kvinnen som står for det meste av husvask. Tror du ikke hun hadde blitt glad om hun kom hjem til ett strøkent hjem med klesskapet fult av rene, brettede klær? 

 

En opplevelse (kjøre go-kart, gå på skøyter, billetter til konsert, fallskjermhopping)

Finn på noe spennende dere kan gjøre i lag. Noe som er sosialt og som kan få dere til å le, flørte og gi hverandre sommerfugler i magen. 

 

En klassisk valentinesgave: Sjokoladehjerter, roser og en bamse

Denne slår aldri feil. Aldri. 

 

Lag ett gavekort på massasje

Gi kjæresten din massasje. Etter en tung og lang dag på jobb er det en perfekt slutt på dagen. Tenn lys og disk opp med massasjeoljer i diverse lukter, demp musikken, så blir det riktig så romantisk. 

 

Skriv ett dikt eller en sang

Finn på noen ord som beskriver din kjærlighet til din kjære. Om du er av den musikalske typen kan du jo slå på stortromma og lage en sang. Finn en fin melodi og skriv ned det du forbinder med din kjære, og vips. Du har en veldig romantisk gave.  
God morgen. Ja, jeg sov litt lenge i dag, klokken er snart 12 og jeg har så vidt fått i meg frokost. Nå er det noen episoder med Prison Break før jobben venter på meg. Som jeg skrev i går så har jeg mottatt en stor pakke fra NOKA med produkter jeg skal teste. Jeg har aldri prøvd NOKA, så jeg aner ikke hva som venter meg. I dag hadde jeg meg Chocolate Musli frokostblanding. Og vet dere hva? Den var knallgod!! Mye bedre enn jeg hadde forventet. Nå skal det jammen bli lett å spise sunn frokost fremover. 


God onsdag alle sammen! Vi har hatt litt å gjøre i dag, blant annet har vi kastet en haug av ting jeg bare hadde liggende. Merk, jeg hadde liggende. Det er bare jeg som samler på alt mulig rart, så nå var 2. etasjen stappet av masse unødvendig som jeg ikke visste jeg hadde en gang. Hovedsakelig tok vi for oss store ting, som kommoder, tvbenk, kjøleskap etc. Pluss ett trebord jeg ikke vet hvor kommer fra engang. Nå er typen på vei til bosset for å tømme lasset, mens jeg fikk sitte hjemme og slappe litt av før jeg skal være støttekontakt. 

Ellers er det ikke mye som skjer hos meg, bortsett fra at jeg har fått min første SPONSOR!! Jeg er stolt sponsor-mottaker av NOKA som skal hjelpe meg å gå ned noen kilo til jeg når min trivselsvekt igjen. Jeg ble så gira da jeg fikk vite at pakken var kommet i går at jeg kunne ikke vente med å si det til bestevenninnen min Tina! Vi to var faktisk på vei til trening da vi svippet innom for å hente pakken min. Nå gleder jeg meg bare til å begynne. Hvis det er noen som ikke vet hva Noka er, så er det rett og slett en lavkaloridiett som består av gode og sunne måltider. NOKA har blant annet mange sorter av de populære shakene som består av mange smaker. Du får dem i blant annet sjokolade, jordbær og vanilje. Og så har de forskjellige middager og faktisk frokostblandinger, noe jeg ikke visste fra før av. I dag tenkte jeg å prøve Spaghetti Bolognese. Stakkars typen min, må nok lage middag til seg selv fremover. Til frokost i dag hadde jeg forresten Strawberry Milkshake. Ikke en smak jeg er vant til, men den var god! 

  
Hei folkens! Tenkte jeg bare skulle innom for å ønske dere en god natt. Jeg kom akkurat hjem fra jobb og en snartur på butikken. Typen kommer snart hjem fra jobb han også, og da setter vi oss begge ned foran tv for å kose oss med nye episoder av Prison Break. Vi begynte nemlig å se denne serien i går, og frem til nå storkoser jeg meg. Det er så spennende! Perfekt avslutning på en mandag, med filmkveld og komlemiddag. 
Ditt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Januar 2018 · Desember 2017 · November 2017 · Oktober 2017 · September 2017 · August 2017 · Juli 2017 · Juni 2017 · Mai 2017 · April 2017 · Mars 2017 · Februar 2017 · Januar 2017 · Desember 2016 · November 2016 · Oktober 2016 · September 2016 · August 2016 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015Kategorier


· BloggSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.