hits

God morgen ♡ Hva er vel bedre enn å våkne fullt uthvilt på en lørdag, starte dagen med varme baguetter og en god og varm dusj? Kommer ikke på noe..

Siden jeg er i så godt humør i dag så vil jeg kjøre i gang min første konkurranse! Jeg tenker jeg begynner litt enkelt. Premien er ett eget innlegg på bloggen min hvor jeg reklamerer om bloggen din, og link til bloggen din på hvert av mine innlegg, i tillegg til ett par ord. Vinneren blir trukket på mandag! Premien varer fra mandag til og med søndag! Én uke altså!! ♡

Dette må du gjøre:
1. Lik siden min på facebook for å bekrefte at du er med i konkurransen. Siden heter lindalovise91.blogg.no

2. Legg igjen en kommentar med ditt navn og link til bloggen din.

3. Lykke til ♡
Så var fredagen allerede snart over! Litt av en tid å skrive blogg på. Jeg rekner med at enten er dere sovnet eller så er dere opptatt med venner, festligheter eller hva enn dere finner på. Jeg har egentlig hatt en veldig koselig fredag i dag. Jeg ble invitert på middag hos Kai Roger, hvor han hadde laget denne berømte facebook retten som svirrer rundt på nettet. Nemlig kjøttdeig og ost rullet inn i bacon! Jeg visste jo ikke hva dette var, for jeg hadde ikke brydd meg med å trykke innpå linken på facebook jeg.. Han hadde heller ikke smakt det før, så dette kunne bli interessant. Men overraskende nok var det kjempegodt. Jeg vet ikke hva linken viser hvordan de gjør det, men Kai rullet dem inn i chips og sprøløk, så man fikk den sterkere smaken. I tillegg til salat ved siden av ble det fantastisk godt! Vi fant ikke ut hva det het da, så vi måtte jo bare finne på ett nytt navn, noe som Rullekjøttdeig. Bildene ble ikke så veldig bra da, så man ser ikke så godt hva det er.

Etter middag hadde vi en god fruktdessert bestående av jordbær, banan og druer. Og selvfølgelig toppet med vaniljesaus. Namm ♡

Imens så vi på en morsom, men merkelig film. Den het noe med Kill Ward's Wife eller noe i den dur. Jeg har lagt meg nå, så jeg gidder ikke tenke så altfor hardt. Kjenner det skal bli godt å lukke øynene, og ikke åpne dem på grunn av en durende alarm klokken 6 på morgenen. Jeg gleder meg masse til i morgen!! Så jeg vil bare sovne kjapt nå sånn at det endelig kan bli lørdag! God natt ♡
Heisann! Ville bare komme med ett lite livstegn fra meg. Sitter igjen i pause på jobb og kjenner jeg er ganske klar for helg. Jeg skulle egentlig til fjells på lørdag, men siden det er meldt sånn passe stygt vær så ville jeg drøye det til neste helg. Men nå fikk jeg nettopp vite at jeg skulle jobbe den helgen, så det ble mye fram og tilbake og likevel like langt.. Jeg satser på at jeg får reise på hytta vår noen dager i påsken. Når er påsken egentlig?? Den flytter jo på seg hver eneste år. Hvem eller hva bestemmer at påsken skal være akkurat den datoen akkurat det året? Ett av mine mange filosofiske spørsmål!

Nå koser vi oss med mat, nonstop og utenlandsk sjokolade, Raffaello. Derav overskriften. Fant ikke på en bedre overskrift enn ett kult navn på konfektsjokolade! Veldig god! Hvit, myk sjokolade med nøtter inni og kokos utenpå ? Bare 2.5 timer igjen til helg!
Her kommer da bildene fra turen vr i dag! Vi haddde en kjempefin tur til Snikskogen, og det var nydelig vr og til og med litt varmt. Det er da man kan tenke at sommeren er rett rundt hjrne. Kanskje ikke rett rundt hjrne, men ihvertfall nrmere enn den har vrt! Imens fr vi bare nyte vren, som faktisk ogs er en herlig rstid. Hver rstid har hver sin sjarm vil jeg n si.
Hehe, liten tabbe fra fotografen. Men mtte nesten ha det med.

Hundene hadde badet og Tiko skulle selvflgelig riste seg akkurat idt vi tok bilde. Hverken Kira eller Tiko var ikke noe srlig glad i vann da de kom til oss, men de har mestret skrekken for vann over tid. Ikke godt vite hva hundene tenker, men jeg tror det bare var fordi de ikke var vant med bade fra fr.
Jeg husker ikke hva som skjedde her, men vi hadde det hvertfall gy!

Det var s sterk sol i dag, s jeg hadde litt problemer med se p kamera.

Emh.. Kira? Denne vei..
Bildene som Jannicke er med i kan jeg ikke legge ut, rett og slett p grunn av taushetsplikt. Men jeg hper dere likte disse! Og jeg vet at kvaliteten burde vrt litt bedre, snn er det med disse mobilkameraene. Og noen gresstr som dukker opp her og der. Jeg syns det bare er sjarmerende. Jeg likte spesielt det siste, under her. Nr det kommer til redigering har jeg liten fantasi, s de fleste bildene har en tedens til bli veldig like. Stort sett redigerer jeg bare skarpheten og litt kontraster for f mer ut av bildet, men jeg klarte gjre litt mer ut av dette her. Og Kira kledde jo den rosa bandanaen veldig godt, eller!? Tffe jenta mi!

Hei og god kveld til dere! Innleggene fr komme p lpende bnd i kveld. Jeg har svidt vrt hjemme i dag, om man ser bort i fra morgenen. Jeg er faktisk ikke hjemme n heller, jeg sitter hos foreldrene mine og skriver p Macen deres. Jeg tror det heter Mac. MAC. Pc er ut.. Anyway, jeg unnet meg selv til sove litt lengre i dag enn jeg pleier. Klokka bikket halv 12 fr jeg giddet pne ynene og kave meg ut av senga for spise frokost. Selv om jeg har fri s klarer jeg ikke helt slappe av. Jeg har jo likevel plikter og gjreml selv om jeg ikke gr p jobb. Snn som i dag, stttekontakt-dagen! Ikke misforst, det er supert vre stttekontakt! Jeg har jo vrt det n for samme jenta i snart 5 r.

S, jeg har vrt ute p tur stort sett hele dagen i dag, sammen med stttekontakt brukeren min og de herlige border colliene Kira og Tiko. Det hres litt merkelig ut nr jeg skriver stttekontakt bruker og sier det hyt for meg selv. Men hva kan jeg skrive istedenfor? Eeh? Det fr bare hres rart ut. Jeg har alts vrt stttekontakt i dag! P planen stod det egentlig at vi skulle tegne og litt forskjellig, men vi kunne bare ikke kaste bort en s fin dag p sitte inne! S vi tok like greit skoene p oss og gikk tur til Snikskogen og tok masse fine bilder! Hun kom til meg i 2 tiden og gikk igjen rundt halv 6 i kveld, s vi har vrt sammen lenge i dag. Men det var bare koslig. Hundene fikk seg en lang tur og koste seg med lek og bading. Som dere ser s kledde vi begge hundene opp med bandana i dag! Bare fordi vi hadde lyst. Syns det var kjempeskjnt, med rosa til Kira og bltt til Tiko. Siden han er gutt..


Vi tok s enormt mye bilder, og Jannicke blir bare bedre og bedre til ta fine bilder. Vi ver litt p dette, for hun liker det veldig godt. S da slr vi like greit to fluer i en smekk; Hun fr ve seg p ta bilder, og jeg fr fine bilder p bloggen! Tror nesten jeg m dele innlegget i to hvis jeg skal legge ut alle bildene jeg har lyst til vise dere. S det blir mye blogging p meg i kveld! Selvflgelig, kvaliteten p bildene kan jo ikke mle seg med bilder fra ett skikkelig kamera. Investere i ett kamera snart?

Flere bilder fra turen kan dere se p neste innlegg <3
Hellu.. Det som er s kjekt med fridager er at du kan sl deg ls og vre veldig spontan om du vil. I dag har jegvrt hos frisr og stripet hret. Eller, det var venninna mi Lisa som gjorde det. Hun er lrling og skulle f lov til begynne med striping og farging av hr. Jeg meldte meg frivillig selvflgelig som den gode venninnen jeg er, og satt spent i stolen mens Lisa styrte p med hret mitt. Jeg har jo den siste tiden hatt en helt naturlig look, ettersom jeg ikke har farget hret siden den gangen jeg farget det helt brunt. Og siden da har sola tatt tak i det og farget det tilbake til askeblond som jeg egentlig er. Jeg er alltid i konflikt med meg selv nr det kommer til farging og styling av hret. Skal jeg ha det mrkt? Nei, blondt er mer meg. Eller? Striper? Hvilke farger p stripene da? Det er s vanskelig. Men jeg ble veldig fornyd med mine nye blonde striper! Men jeg fikk ikke sjanse til ta skikkelige bilder, s det fr komme etterhvert.

Etter frisrtimen var det rett p trening sammen med Tina. Vi gikk p en time som heter MRL, alts mage, rumpe, lr. Men det var en vikar som kjrte timen denne gangen, s vi fikk gjennomg i bde armer, rygg og enkelt og greit hele kroppen. Men det var en kjekk og effektiv time!

Jeg fler jeg har skjemmet meg litt ut i dag, for etter frisrtimen og treningen, var jeg og fikset yenbrynene mine. Dette gjorde jeg ogs hos Shape Trening og Velvre, hvor jeg trener. Jeg har fikset p dem fr hos hudpleie-firma og frisrer og s videre. Men de har aldri ftt til den fargen og formen jeg nsker. Denne gangen hadde jeg allerede bestemt meg for lenge siden at jeg ville prve det ut p Shape, for jeg vet de er s flinke i alt de gjr. Og jeg ble super fornyd! Linda er superflink! Og da mener jeg ikke meg selv, men Linda p Shape som er en av eierne der. Og jeg kan absolutt anbefale dem videre!

Det var dagen min i ord og bilder. Jeg har ogs jobbet med ett innlegg som jeg bde gleder og gruer meg til publisere. Jeg har ikke ftt alle bildene jeg skal bruke enda, s det blir ikke med det frste. S fr vi se!Hei til dere og god kveld ♡ Det er alltid godt når jobbhelgen er over. Nå skal jeg bare ha en dagvakt i morgen, så er det noen dager fri. Og dét er noe jeg virkelig ser frem til. Nå har jeg syklet til jobb i tre dager, i pøsregn, sol, vind og fare for glatte veier. I dag syklet jeg kvart over 6 på morgenen for å komme tidsnok til ekstra-ekstra-tidligvakt. Bortsett fra det har jeg ikke gjort så mye. Jeg fikk besøk av søte Tina som hjalp meg med litt ommøblering i stua. Utrolig hvor irriterende en Ikea kommode kan være.. Altså, om den skal stå på tvers eller på langs, hva er best og hva er teit. Vi fikk det hvertfall til til slutt. Etterpå så vi en film på tv. 13 snart 30 tror jeg den het. Veldig koselig jentefilm! Nå skal jeg bare se en film til før jeg sier god natt! Vi blogges mer i morgen! Da er det en ny uke med nye muligheter. Slenger selvfølgelig med ett par bilder av min Kira som lekte seg med pinner i dag ♡

Fryktelig tidlig på jobb i dag. Men vent..sjokolade? Starten på dagen ble ikke så galen likevel!

..Og her er den fantastiske hylleseksjonen vi har tatt opp og ned, bort og fram for å finne ut hva som passer best. Den får stå slik fremover til jeg har funnet ut hva jeg skal gjøre med resten av stua.
En PERFEKT morgen! Jeg kan ikke si det er hver dag jeg våkner så opplyst på en lørdag, kl.9 og på en arbeidsdag. Jeg skal ikke late som livet er perfekt, men det gjør jeg vel sjeldent, men i dag var alt akkurat det. Jeg gikk en tidlig tur ned på butikken med Kira, kjøpte meg ferske rundstykker til å ha til frokost, sola skinner og jeg tenkte jeg skulle sykle til jobb i dag. Jeg vet ikke hvorfor jeg våknet med en sånn glød i dag. Men jeg kom til å tenke på at man ikke skal klage fordi man må gå på jobb. Jeg er ganske takknemlig for at jeg har en jobb i det hele tatt. Uten den kunne jeg ikke kjøpt de tingene jeg har i dag, og heller ikke funnet på morsomme ting med venner som koster penger. Så begynte jeg å tenke på alle tingene og møblene mine, at jeg bor i en billig leilighet takket være mine foreldre. Jeg er takknemlig for å ha så gode foreldre som stiller opp når jeg trenger det. Så er jeg takknemlig for alle mine gode venner som jeg kan snakke og le med, være glad i og dele mine opplevelser med. Jeg er takknemlig for alle personene som har vært med på å påvirke meg og hvordan jeg er blitt i dag. For jeg har forbedret meg på mange forskjellige måter den siste tiden. 2014 er nok det tøffeste året jeg har hatt hittil, men også det året hvor jeg har formet meg og forandret meg mest. Jeg har vokst så utrolig mye, og jeg er stolt over at jeg klarer å si at jeg har en helt annen holdning til ting nå og at jeg er ett så mye bedre menneske nå enn jeg var for 2 år siden.

På vei ned til butikken tok jeg som vanlig bilder av Kira mi, og jeg blir så glad når jeg ser på dem. Nydelige hunden min, som jeg nå har hatt i 1.5 år. For 2 år siden trodde jeg aldri jeg skulle få en slik personlighet inn i mitt liv. Og jeg er takknemlig for å ha denne nydelige skapningen i mitt liv ?

Haha, merkelig blikk på meg her men.. snapchat har skylda!
Da var jobbhelgen i gang. Kveldsvakt med en kjekke gjeng, og til nå har der vært ganske rolig på avdelingen. Jeg fikk for meg å være ekstra sunn i dag ved å ta med meg gulrot og pære til niste på jobb, og jeg har faktisk syklet til jobb i dag! Jeg føler meg merkelig nok mørbanket i hele kroppen. Det kommer nok av at jeg har endelig begynt med treningen igjen, etter en lengre pause. Og etter treningen med Tina på onsdag var det ikke mangel på gangsperr.. Så nå får vi se hvor lenge jeg klarer å sykle til jobb fremover. Mitt mål de neste månedene!
Jeg føler absolutt ikke at det er fredag i dag. Det kjennes mer ut som en sliten søndag. Det er noe med det å jobbe helg. Tenke på at man er litt låst og det er begrenset for hva man kan finne på, siden man skal på jobb dagen etter. Mens alle vennene dine er ute på noe kjekt og morer seg. Jaja. Det er jo bare hver tredje helg.
Nå har vi pause, og jeg la akkurat merke til at det høljer ned ute. Og jeg som syklet til jobb i bare tynn treningsbukse, kort opp til leggene og en fleecejakke. Krysser fingrene for at det gir seg til klokka 22!
God morgen! Det er torsdag allerede, og jeg har ingen spesielle planer for øyeblikket. Akkurat nå ser jeg på Top Gear og nyter en god frokost!

Jeg har alltid drømt om ett country liv på landet, og satt og kikket litt på nettet på bilder som bare forsterket inntrykket enda mer. Hva er vel bylivet i mot dette her!? ♡
Jeg elsker fridager! Får gjort så utrolig mye mer enn vanlige arbeidsdager. Jeg kom meg på trening så tidlig som kl.10, sammen med Tina. Vi hang oss med på en styrketime, og deretter tok vi oss 30 minutt i solarium, bare for å ikke se ut som ett spøkelse. Jeg pleier å bli usedvanlig blek om vinteren...

Og siden det er onsdag så har jeg vært støttekontakt, og vi tok med hundene på en tur i skogen i dag. Friskt og vått, men utrolig kjekt for hundene. Kira var som vanlig full i sorpe da vi var ferdig med turen.

På kvelden fikk jeg besøk av Tina igjen, og vi grodde sims 3 og 4! Hun har kjøpt seg sims 4 nå nettopp, og er fortsatt i begynnerfasen. Personlig syns jeg sims 3 ser bedre ut enn sims 4, men det er nok fordi jeg er vant til det og er alltid skeptisk til nye ting. Noen av dere som har spilt sims 4? Hva syns dere?

Jeg avsluttet dagen med Tina på McDonald. Ja, jeg angret rett etter jeg hadde spist opp chicken og bacon wrapen min, men det fristet ekstra mye i dag! Godt vi skal på trening i morgen tidlig også! Nå er det snart natt i hus ? nattii!
Skal bli deilig å legge seg i kveld. Jeg måtte jobbe litt overtid i dag så jeg kom meg ikke hjem før i halv 5 tiden. Deretter var det ut på storhandel av matvarer. Jeg er blitt lei av å måtte stikke innom butikken hver eneste dag fordi jeg ikke har mat hjemme. Jeg prøver stort sett alltid ha én dag i uka hvor jeg kjøper inn ett stort lager av mat, middagsingredienser og diverse. Så har jeg for noen dager fremover. Planen var egentlig å gå på trening i tillegg, men jeg tror alltid jeg rekker mye mer enn det som er realiteten. Handelen tok litt lengre tid enn jeg hadde regnet med. Jeg begynner å få dårlig samvittighet av meg selv nå, spesielt når det er lenge siden jeg var på trening sist. Men jeg skal gjøre det godt igjen i morgen. Jeg og Tina skal på morgentrening i morgen kl. 10! Trening mot bikinisesongen.. off! Nå er det faktisk snart leggetid her i huset kjenner jeg. Så jeg sier bare god natt her og blogges i morgen ♡
Jeg har funnet drømmeboligen! I hvertfall stilmessig. Dette fantastisk fine huset ligger til slags i Tysvær, til nesten 5 millioner kroner!! Annonsen har gått på rundgang her på jobb i pausen, og det er nok ikke bare jeg som drømmer meg vekk når jeg ser på sånt så dette. Faktisk så viste Andreas det til meg i går, samme huset. Han sa han skulle kjøpe det til meg.. er han ikke snill? Det var vel mer i tankene mine han sa det. Egentlig sa han vel noe mer som, ja du kan jo drømma! Jeg drømmer om ett hus som dette hver eneste dag jeg! Én dag.. skjer det..

Link til huset finner dere her:

http://m.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=55944692&price_from=3400000&location=1.20012.20216&location=0.20012&no_of_bedrooms_from=1&price_to=5250000&sort=1&construction_year_from=1932&ref=fas
Hei dere! Pause på jobb nå, så jeg fikk lyst til å bare skrive ett lite innlegg om ingenting. Vi sitter og snakker om filmen som går på kino nå, Fifty Shades of Grey. Det er så forskjellige meninger om den og lurte på om det er noen av dere som har sett den? Jeg har enda ikke sett den og lurte litt på om jeg skulle den i løpet av denne uken. Jeg går så sjeldent på kino, for det er jo mye kosligere å se film hjemme i sin egen stue. Så om jeg skal gå på kino bør det være en god film!

Jeg har også ett spørsmål til dere. Jeg har lyst å gjøre noe med håret mitt igjen, farge det. Men jeg syns både mørkt og lyst er ganske fint på hver sin måte. Jeg vurderer blondt med lysebrune striper? Høres ikke det fint ut? Hehe, ble tatt veldig "ut av det blå her"!

En annen ting er: Når jeg leser gjennom blogger så ser jeg det er mange som har forskjellige konkurranser på bloggen sin med premier og diverse. Så jeg lurte også på å hive meg på trenden og kjøre i gang egen konkurranse. Jeg har ett par idéer på lur! Hva mener du? Syns du det er greit med konkurranser på bloggene?

Det var vel det jeg rakk, for nå er pausen min over. Litt merkelig innlegg med ting som bare ble ploppet ut av det lille hodet mitt i dette øyeblikk.
Varm og rød i kinnene. Håret til værs og ser virkelig frem til å komme hjem og lage god tacomiddag og se på film! Ja, dette skrev jeg egentlig i går, men jeg var så tøtt da jeg skrev dette at jeg sovnet midt i bloggskrivingen og Robinsonsekspedisjonen. Jeg hadde en utrolig fin tur til Sauda i går, jeg, Andreas og Tina. Vi kjørte hjemmefra klokken halv 8 og var fremme ved trekket rundt halv 10 tiden. Føret var perfekt, sola varmet og det var passe lange køer. Vi hadde kun én matpause, ellers rant vi i ett kjør! Kjempekjekt, og ikke minst forfriskende. Familien min var der også, sammen tante, onkel og noen venner ++. Vi har hytte i Sauda, så de skal nyte vinteren der i den neste uken som kommer.
Jeg kjente det godt i lår og rumpa at jeg hadde vært i aktivitet hele dagen. Å stå på slalom er veldig god trening! Her kommer litt bilder fra den koslige turen, og bare se på den utsikten! ?
Happy Valentines Day ♡ Jeg hadde ikke forventet noe i dag, dette er en dag for meg som er helt lik alle andre dager.. Men, jeg fikk roser idag! Andreas stakk hodet innom før han stakk på jobb, og hadde med seg denne fine buketten med roser. "Er det ikke ein sånn dag i dag da?" - Andreas

Det har vært utrolig fint vær i dag, og det lover godt i og med at jeg skal på fjellet i morgen! Det er meldt sol og fint vær, supert når man skal stå på ski! Jepp, jeg, Tina og Andreas reiser i morgen tidlig opp til Sauda for å stå på slalom i bakken. Det er mulig jeg låner mamma sitt snowboard noen runder, men snowboard er ikke noe jeg kan, så jeg trenger ikke håpe for mye. Det er jo så jævlig å stå i trekket opp bakken med den "staken" mellom beina. Jeg skjønner meg ikke på de som kan stå slik hele dagen. Jeg klarer bare en runde, maks to. Så det blir lite feiring av Valentinsdagen idag, siden jeg må stå opp tidlig i morgen. Men en dag på fjellet gjør det godt igjen ♡ Og jeg har allerede fikset dagskort!

I dag, i min planfrie helg, har jeg og Tina gått tur i Snikskogen med hundene. Vindfritt, strålende sol og passe varmt, jepp, våren er på vei. Og jeg fikk tatt mange fine bilder ♡
God morgen ? jeg har akkurat stått opp og fått i meg litt frokost. Det er en deilig følelse når det går opp for meg at jeg har absolutt ingen planer i dag. Absolutt ingen. Ikke en eneste én. Dét var deilig! Så hva skal dere i dag? Akkurat nå spiller jeg sims 3 for å koble litt av etter marerittet jeg hadde i natt. Dere vet denne spøken som gikk over facebook og YouTube for en stund siden? Denne med klovnen i parkeringshuset som tar slegga og slenger den over hue på ei dukke som skal etterligne en overfalt mann? Grøss. Vel, jeg drømte at det var 4 slike klovner spredt ut over parkeringshuset og som var etter meg da, selvfølgelig. Jeg fikk lurt meg inn på ett rom, fordi jeg skulle hente nøklene til bilen til morfaren min. Morfar hadde satt seg inn i en trailer og skulle haike hjem (mhm?), og jeg fikk derfor låne bilen hans. Så stod klovnene der da.. og jeg våkner. Heldigvis! Hehe, fort og gale dette. Men sånn var det!

Slenger med *pyntebilder* av meg og Kira ♡ Playboy har også fått kommet inn i dag. Han satt rett utenfor døra mi da jeg skulle lufte Kira. Han hadde da altså kommet seg ut av luftegården - igjen - men tror han angret seg litt. Det regner nemlig kattunger her som vi sier i Haugesund, og han så ikke så blid ut stakkars.
Som sagt tidligere er jeg midt i en fase hvor jeg vil fornye alt rundt meg. Og med alt, så mener jeg leiligheten, klær og stil, og nye mål for tiden som kommer. Og jeg begynner med soverommet! Jeg kom over litt reklame i går da jeg satt i pausen på jobb og skal faktisk ut å se på en ny seng i dag. Og muligens en ny sofa. Gleder meg som en liten unge! Jeg har kikket litt på nettet etter inspirasjon og har funnet en god del fine soverom. Problemet mitt er bare at jeg ser etter de som har store og fyldige rom, mens jeg her hjemme ikke har så stort rom og dermed ikke mulighet til å gjøre noe i nærheten av hva jeg ser på! Men greia er jo å lage sin egen stil. Så gjett hva jeg skal bruke denne helgen på ♡
God morgen til dere alle! Endelig langhelg, jippi! Og den skal nytes så til de grader.

Jeg visste ikke at jeg skulle bli ferdig med ærendene i går så kjapt, så da kunne jeg slappe litt av på benken og lage meg noe mat før det var avgårde igjen på jobb. Og i tillegg skrive ett litt morsomt innlegg om hva som er merkeligt om meg. Ja, for det er jo ganske morsomt når jeg får sett gjennom hva jeg har skrevet. Noe av det kan jo virke helt fjernt for noen, og noen kjenner seg kanskje igjen! Jeg ventet med å publisere det til i dag. Så her kommer noen punkter som kanskje er litt morsomt å vite:

Jeg er redd for å gå i mitt eget hus om kveldene, selv om jeg har lys på. Jeg ser meg alltid over skulderen når jeg for eksempel går ut fra badet.

Jeg snakker med hunden min på samme måte som til en baby, og jeg deler mine følelser og hemmeligheter med henne.

Jeg velger som oftest skrekkfilm på filmkvelder sammen med venner, men vil alltid skifte til komedie etter de første minuttene. Jeg lærer aldri..

Jeg sover med dyna over hodet når jeg er alene. Da føler jeg meg trygg. På den måten er det jo veldig greit å ha type!

Jeg snakker, og av og til kjefter i søvne. Ikke rart x'en sendte meg melding om morgenen etter han gikk på jobb og spurte om jeg var sint på ham! Hehe

Jeg snakker til meg selv når jeg er alene. Jeg tenker bedre når jeg hører ordene enn når jeg bare tenker på dem.

Da jeg var mindre, leste jeg Donald høyt for meg selv. Jeg var en liten perfeksjonist, så om jeg leste feil eller brukte "feil" stemme, begynte jeg på nytt. Det samme gjaldt om jeg skrev en historie. Ble skriften stygg, begynte jeg på nytt igjen!

Jeg har hatt alle de vanligste kjæledyr, utenom marsvin og katt. Jeg kan blant annet nevne hest, kaniner, hund, rotter, hamster, chinchilla.

Jeg er redd for ild. Gloen på en røyk, åpne flammer og stjerneras på nyttårsaften. Jeg sitter sjeldent alene med tente stearinlys, men det hender.

Jeg skriver liste over hva jeg skal gjøre hver eneste dag.

Det var det jeg kom på denne gang. Er sikkert mye annet også som jeg ikke husker akkurat nå, for jeg kan være litt merkelig av og til. Men det har jo sin sjarm på andre, så forhåpentligvis er det litt sjarmerende på meg også ♡
Hei dere! Jeg gleder meg til denne dagen er over, for etter jeg har kommet hjem fra jobb i kveld så har jeg nemlig langhelg. Og det skal bli utrolig deilig! Nå er jeg ute på noen ærender før jeg går på kveldsvakt. Formen er så som så. Den kommer og går hele tiden. Det ene øyeblikket føler jeg meg neeesten frisk og i det neste tror jeg at jeg skal dø. Jeg klarer nok å presse meg gjennom én dag til! Kveldsvaktene pleier å være litt roligere og mer avslappet.. Hva skal dere i dag da? :)

Hehe, jeg gikk forbi en leke/skateplass for ungdommer. Pass opp, denne planken er nymalt!

Det er like koslig å bli vekket av denne skjønnheten hver eneste dag ♡
Jepp, jeg syns jeg fortjener en stjerne i boken etter denne dagen. Formen min kjentes ikke særlig god ut da jeg våknet i dag tidlig. Feber, sår hals, hosting og harking. Er visst tiden inne for å være syk tror jeg. Jeg blir jo aldri bedre.. Jeg klarte likevel å kave meg på dagvakt. Nå er der bare en kveldsvakt igjen i morgen, så har jeg langhelg. Får satse på mye hvile og bli frisk til neste uke! Ikke nok med det så kom jeg meg jammen på trening i dag. Selv om jeg kanskje burde holde meg hjemme med den formen jeg er i. Men jeg hadde tenkt så mye på det de siste dagene, at jeg måtte bare kaste meg i det. Så kan jeg ta kveld med god samvittighet! Nå har jeg hatt meg en sunn middag med kyllingfilé, ris og salat mens jeg har sett på Shrek 4. Skikkelig kost meg! Og Kira ligger på benken som det sofatrollet hun er ♡ Jeg har følt i hele kveld at det har vært langt på kvelden og jeg var egentlig klar for å legge meg i 20-tiden. Tenker vi sier god natt snart i dette huset. Gjerne en film til først! Vi blogges ♡
Dagene går så fort! Etter jobb var jeg å kjøpte forsinket morsdagspresang til min mor, en blomsterbukett og en nydelig klokke som jeg vurderte å kjøpe til meg selv også. Etter en god middag hos hu mor fikk jeg besøk av Tina og Frøya. Og plutselig var det kveld! Så dagen har bare sust avgårde! Planen var egentlig å tilbringe noen timer på treningsenteret, men jeg har rett og slett ikke nok timer i døgnet til å rekke alt jeg vil. Nå er det litt tv titting før lalletid. Natti ♡
Jeg hadde lite lyst til å gå på jobb i dag. Formen ble bare verre i løpet av natten etter det lille "øye-utbruddet" mitt i går. Meeen - jeg gikk på jobb, og formen er faktisk litt bedre. Jeg har for såvidt hatt en fin dagvakt. Bortsett fra litt svimmelhet på morgenkvisten og litt host-host innimellom, så har det ikke vært noe problem. En av kollegaene mine hadde med seg vårruller som hun hadde laget til alle som var på jobb. Så heldige er vi! Hun hadde laget vårruller uten alt det grønne man normalt pleier å ha, kun kyllingkjøttdeig med salsa / Chili saus ved siden av. Jeg er ikke spesielt glad i grønnsaker eller ting jeg ikke kan se hva er, så disse er de beste vårrullene jeg har smakt, faktisk. Så vi koste oss ekstra mye i pausen i dag. Også. Ja, for sist jeg var på jobb fikk vi servert is med nonstop og peanøtter. Og gangen før det var det kake og Kong Haakon sjokolade! Det er ikke så verst å være på jobb alltid!
Dette har ikke vært annet enn en veldig sløv dag med tv titting, sofasliting og mcDonalds til middag. Jeg føler meg som ett takras og ser ut som ett takras. Jeg har fått noe i det høyre øyet mitt som stikker noe fælt, men jeg finner ingenting. Det er helt merkelig. Det kjennes ut som om det ligger noe under øyelokket, men jeg hverken ser eller kjenner noe når jeg kjenner etter. Nå har jeg klødd og gnidd så mye på det at det er blitt sprutrødt og man ser tydelig at det er mindre enn det andre. I tillegg griner jeg hele tiden på kun det øyet, så synet mitt er helt slørete på det øyet. Haha, høres ut som om jeg har blitt smittet av en slags sykdom, men det er ikke så gale. Bare veldig ubehagelig, og ser lite vakkert ut.

En liten hilsen fra Kira i dag før vi legger oss ♡
God søndag til dere alle! Og gratulerer til alle snille mødre på Morsdagen ♡
Jeg har hatt en fin helg med både kosekveld og Gunslingers konsert i Haugesund. Jeg fikk danset fra meg mye energi og har hatt det utrolig kjekt! I dag kjenner jeg at jeg ikke eier energi, så jeg ligger bare på sofaen og glor på Frustrerte Fruer. Nå tenkte jeg å lage en utfordring til meg selv. Jeg vil fokusere på trening, jobb og hjemmekvelder med film og god mat, så utelivet blir satt på vent i noen uker fremover, både for å spare penger og kroppen for unødvendige kalorier og med trening som bare blir waist of time.. Men hvor mange uker skal jeg sette om gangen? 4 uker? Det må være minstekravet. Kanskje 5..

Jeg fikk ikke tatt noen bilder fra Gunslingers konserten, for jeg var altfor opptatt med å danse swing (noe jeg egentlig ikke kan). Men jeg har noen fra da vi satt hos Nina og Vegard, kjekke folk som jeg ble kjent med i går.
God morgen.. Jeg skal straks avgårde på jobb, noe jeg synes er fryktelig tidlig akkurat nå. Jeg har sovet utrolig godt i natt og ville absolutt ikke stå opp! Jeg kan endelig puste gjennom nesen igjen, og det merkes på natten. Håper dere alle får en fin dag. Jeg for min del har ingen andre planer denne fredagen enn å slappe av. Og det skal bli godt tror jeg!

Foressten! Vet dere hva som kommer på banen igjen? NETTBY! Siden ble nedlagt 1 januar 2011 og det var en trist dag for så og si hele Norges ungdommer. Nå er altså siden tilbake, og den ble lansert 3. Februar, altså for kun noen få dager siden, og har allerede over 2500 "borgere". Dette er ikke den originale versjonen vi kjenner, men en god sammenligning. Slik jeg har forstått det så er det noen gutter/menn som står bak oppreisningen til Nettby, og de ønsker å gjenskape den sosiale nettjenesten som vi hadde for noen år tilbake. Jeg vet ikke om jeg har så stor tro på det, men for all del. Jeg husker den gang jeg var "borger" der selv i mine yngre dager om jeg skal kalle det for det. Det var veldig populært på den tiden, så mulig folk blir ivrige etter å prøve det ut igjen! Skal du bli borger?

Link til nettby: https://nettby.org/
God dagen mine lesere ♡ jeg er akkurat ferdig på jobb etter en hektisk dagvakt, og gleder meg til jeg får komme hjem til oppvasken som står og venter på meg! I dag skal jeg også begynne med å sortere klær i klesskapet. Jeg er så lei av å ha klær jeg aldri bruker, og så skal det ligge og ta unødvendig plass som jeg kunne brukt på nye fine klær. Og så tenkte jeg meg på trening, så har jeg hvertfall fått gjort det denne uken også! I går var jeg og tok litt bilder ute ved Vormedalsvannet. Bilder av meg og min hjertevenn Kira ♡ De ble dessverre litt mørke, så det ble kanskje litt overdreven redigering av lys. Vi tok jo bilder akkurat idé sola var på vei ned.. De ble hvertfall sånn noenlunde okei, og på en måte fikk det en slags god stemning i bildene?

Min nydelige skapning ♡
Nå kommer det ett litt personlig innlegg fra meg. Men det er jo en blogg om livet mitt, så kanskje det passer bra å ha slike innlegg, innimellom..
Jeg fikk endelig ræva mi opp i 2 etasje i går, for å rydde litt plass til mer rot. Midt i alt rotet fant jeg en bok jeg fikk til min 18 årsdag av foreldrene mine. En bok om meg og mine 18 år i bilder! Når jeg først begynner å bla så blir jeg sittende i en god stund og bare mimre om alt mulig. Jeg kan sitte slik i flere timer! Jeg synes det er så koslig å se tilbake, og huske på hvordan det var på den tiden. Det er litt trist i grunn, for det er jo en tid du aldri får tilbake. Den gangen du bare var til, og ikke hadde noe ansvar annet enn å gjøre lekser, og deretter springe ut og leke. En problemfri tilværelse hvor du ikke bekymret deg for noe bortsett fra om vennen din ikke var hjemme etter å ha syklet de 3 kilometerene. Da var det bare å sykle hjem igjen. Eller den følelsen du fikk av å oppdage en "ny" verden over de høye gresstoppene bak gaten du bodde i, som du aldri hadde sett før. Når du gikk tur med naboens hund og fikk en 10'er for strevet, og du kunne gå på kiwien nedi gata for å kjøpe deg en Kindersjokolade. Ja, jeg savner å være barn, savner å bare være meg.. tenk om jeg kunne spolt frem og tilbake tiden i livet mitt. Det er så mye jeg ville gjort annerledes, mye jeg vil ha ugjort og mye jeg vil gjøre om igjen! Og det hender jeg tenker, at om jeg hadde gjort én ting annerledes i fortiden, hadde jeg sittet her jeg sitter i dag da? Hadde jeg hatt Kira? Hadde jeg fortsatt hatt kontakt med søskenbarna mine som før? Hadde jeg fortsatt vært forlovet? Hadde jeg jobbet som helsefagarbeider? Det er merkelig hvordan en liten ting kan styre livet ditt i en retning du ikke har kontroll over. Men, sånn er livet. Fullt av overraskelser. Men når alt kommer til alt så blir du ikke så overrasket likevel, for innerst inne visste du kanskje hvordan utslaget ville bli. Av og til føler jeg meg som Pocahontas i Disney hvor hun padler i kanoen sin og kommer til ett kryss hvor elva er stille og rolig og hun vet hva som venter henne. Men likevel velger hun den steinete og humpete veien hvor hun ikke vet hva som venter henne rundt neste sving. Skulle ønske jeg hadde valgt den rolige veien litt oftere. Men jeg tar vare på alle de gode minnene jeg har, selv om gode minner også kan gjøre vondt ♡

Sala, ponnien jeg fikk til min 2 årsdag fra mormor og morfar.

Jeg og Cecilie i "gamledager!

Tidligere tegninger opp gjennom årene.

Jeg likte gjørme jeg også!
I dag er det onsdag, og det betyr at jeg har vært støttekontakt i dag. Vi har vært hjemme hos meg og laget deilig nachos! Jeg stod for det meste av matlagingen, men Jannicke stekte kjøttdeig og dekket på bordet. Som sagt tidligere er jeg ikke særlig god på matlaging, og heller ikke det å finne på noe nytt å lage. Så tilfeldig så jeg i en av kokebøker jeg har fått til bursdagen min tidligere, og fant mange retter jeg har lyst til å prøve! Så nå går jeg inn i dager med nye spennende retter. I dag ble det altså nachos ?
God morgen dere ♡

Ikke lenge til jeg er på vei til jobb, men fremt til da skal jeg kose meg med den uvanlige frokosten jeg har laget i stand i dag. Nemlig kyllingsandwicth. Sandwicht? Sandwitch? Anyway.. jeg har en litt merkelig smak når det kommer til mat. Jeg har en uvanlig evne til å putte sammen masse rart og ende opp med en ganske god rett. Synes jeg selv da! Det betyr ikke at jeg er noe god på å lage mat, tvert imot. Men synes jeg skal ha for innsatsen. Bare se på denne deilige kyllingsandwichen (?)!

Altså.. brød, salat, dressing, kylling, skinke og agurk. Høres sikkert helt merkelig ut, men det er faktisk kjempegodt! Syns dere skal prøve det. Resten av kyllingen skal jeg lage kyllingsalat av til å ha med meg på jobb i lunsjen ♡
Hei dere! Jeg føler hele dagen har bare sust av gårde og jeg henger etter med alt som står på planen min. Jeg har faktisk akkurat spist frokost, men til mitt forsvar så har jeg vært på en liten shoppingrunde før jeg fikk i meg litt mat. Jeg har kikket litt på interiør til å ha i stua. Jeg har blant annet lyst på ett teppe, en stor lampe til å ha på hjørnebordet mitt, ett speil eller to hyller til å ha over kommoden, ny tvbenk, ny tv, og ja, masse annet. Jeg er i en salgs fornyelses boble om dagen. Jeg har lyst å bytte stil på så mye, og alt skal helst skje på én gang! Nå ser jeg litt på Top Gear før jeg setter i gang med husarbeidet. Lurte litt på om jeg skal hive meg på en treningstime senere også..!


Ditt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn
Arkiv


Mars 2018 Februar 2018 Januar 2018 Desember 2017 November 2017 Oktober 2017 September 2017 August 2017 Juli 2017 Juni 2017 Mai 2017 April 2017 Mars 2017 Februar 2017 Januar 2017 Desember 2016 November 2016 Oktober 2016 September 2016 August 2016 Juni 2016 Mai 2016 April 2016 Mars 2016 Februar 2016 Januar 2016 Desember 2015 November 2015 Oktober 2015 September 2015Kategorier


BloggSk i bloggen
Linker


blogg.no F din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen m avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger p
blogg.no og annonser p bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktr for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.