hits

Jeg har endelig kommet meg inn i de gode treningsrutinene igjen. Jeg har hatt to-tre uker hvor jeg hverken har fått trent eller spist slik jeg skal på grunn av familiesituasjonen den siste tiden. Det har gjort at jeg ikke har klart å gå på trening og leve dagene som normalt, så jammen var det tøft å sette i gang i igjen! Første trening etter "pausen" var på onsdag, og jeg kjenner musklene svir. Kondisjonen er så som så. I tillegg så har jo korsryggen slått seg helt vrang for tiden, så kroppen min spiller ikke helt på lag om dagene. Så nå gjelder det å bygge opp kroppen og komme meg inn på den rette stien igjen.

I dag hadde jeg og Augusta en PT time med Sandra på EVO. Deilig å ha noen som peiler meg inn på rett kurs, spesielt etter en slik nedtur som jeg har hatt. Kjenner motivasjonen gradvis kommer tilbake! I dag gikk vi gjennom ett program som vi skal fokusere på fremover. Hun har satt sammen ett treningsprogram som passer til oss og våre mål. Tenkte jeg skulle vise dere noen av øvelsene her og nå. Selv om jeg har vært borte fra trening så har ikke musklene blitt noe særlig svakere. Faktisk fikk jeg utfordret meg litt på noen av øvelsene, med litt tyngre vekter enn jeg normalt hadde valgt.

Utfall for eksempel er en øvelse jeg alltid har styrt unna. Jeg syntes først det var en kjedelig øvelse først og fremst, som ikke gav noe mening, men sannheten er at det er en kjempefin øvelse for lår og rumpe! I tillegg trener du balansen. Vi skal ha en time i neste uke hvor vi viser litt forskjellige teknikker innen denne øvelsen. Kommer mer bilder da. 

Imens vi snakker om øvelser man prøver å styre unna... så kommer dette hjulet kanskje på førsteplass på den lista. Her fikk vi brynet oss litt. Etter jeg fikk en personlig trener til å fortelle meg hvordan det burde gjøres, fant jeg ut at jeg har gjort denne øvelsen helt feil tidligere! Man skal faktisk skyte ryggen opp som en katt, så godt man kan, mens man ruller hjulet nedover til man kjenner kontakten med magemusklene. Så skal man dra seg tilbake igjen ved hjelp av magen. Denne øvelsen trenger man å øve på, selv Sandra brukte lang tid på å få til denne på en effektiv måte. Akkurat hjulet er jeg ikke så kjent med, men mageøvelser får jeg ikke nok av! 

Jeg elsker rumpeøvelser! Øvelser som bygger opp musklene og som skal hjelpe deg til å forme rumpa, de er favorittene! Nå er jeg vant til å gjøre "Donkey Kicks", noe jeg gjør hver eneste gang jeg er på trening, men i dag fikk jeg bryne meg på denne øvelsen med stang og 10 kg. Tungt, og man kjenner det svir i baken! Augusta er ikke like glad i denne som meg, og det er like morsomt å se reaksjonen hennes hver gang hun ser hva hun har i vente! 

Ah, benkpress. Augusta sin favoritt. Ikke så godt likt av meg. Rart hvor forskjellige vi mennesker er! Hun er desidert sterkere enn meg når det kommer til denne øvelsen. Jeg har normalt ikke klart å hatt noen vekter på siden stanga veier mer enn nok. I dag klarte jeg 4 set 6-8 rep, hvor 3 av settene hadde jeg 5 kilo vekter på. 

Her har vi en øvelse jeg liker bedre; Markløft! Her vil jeg etterhvert legge på vekter. Må bare begynne litt forsiktig nå i begynnelsen. 

Her har vi enda en av mine favoritter! Jeg husker ikke hva denne heter, men det er en form for pull-ups. Hensikten her er jo å trene med egenvekt og kunne klare å dra seg opp uten hjelp. Det er såklart ikke gjort over natta, så her må jeg ha litt vekter til hjelp. Jeg har foreløpig ligget på 45.5 kilo som hjelpevekt, men i dag klarte jeg å gå ned til 41 kilo. Det gjelder altså å ha minst mulig vekt på denne øvelsen. Jeg tar så mange jeg klarer av denne, 3 sett. 

Ser frem til ny time neste uke! Og jeg holder dere selvfølgelig oppdatert.
Endelig har jeg fått svar på MR undersøkelsen jeg tok i slutten av januar. Husker dere hva som skjedde med meg? Hvis ikke kan du lese om hendelsen HER.

I begynnelsen gikk jeg og ventet og gruet meg til svaret, men ville selvfølgelig finne ut om det var noe alvorlig. Men tiden gikk og ingen svar fra sykehuset, så det gikk litt i glemmeboken. Men så dukket brevet opp i går, hvor de beklaget at det hadde tatt så lang tid før jeg hørte noe. Og heldigvis kunne de si at prøvene fra MR undersøkelsen var helt normale! De hadde ikke funnet noe unormalt, heller ikke noen forandringer på hverken nervene rundt øye eller i område rundt synsbanene. Og øyet er tilbake til normal farge og jeg kan se som normalt. Så, alt er gode greier!

Oppfølgingen avsluttes nå og jeg vil benytte anledningen til å gi enda mer ros til personalet som hjalp meg, både i ambulansen og på sykehuset. Da mamma sa i telefonen at jeg burde ringe 113 syntes jeg det hørtes så voldsomt ut. Men jeg ringte, og de sa de skulle sende en ambulanse. Det syntes jeg ihvertfall hørtes voldsomt ut, spesielt da jeg sa det kun handlet om øyet. Jeg klarer å gå liksom. Det viser hvor seriøse de tar folk og dette kunne jo faktisk vært ganske alvorlig! Faktisk så alvorlig som hjerneslag, ifølge legen på sykehuset! Håper ikke jeg opplever dette igjen, for det var virkelig en ekkel opplevelse! 
Da kommer endelig del 1 av bildene fra photoshooten vår! Måtte dele dem opp i flere innlegg, for ble ganske mange bilder til slutt. Del 2 tenker jeg dere får i løpet av morgendagen. Tenker jeg skal lage en ny header ut ifra ett av disse, kanskje bilde nr 1 over her?

Bare for å nevne det for eventuelt nye lesere, så er ikke disse bildene tatt av eller redigert av profesjonelle fotografer, men det ser dere sikkert. Kun to venninner som elsker å ta bilder og bli tatt bilder av som koser seg ute i naturen med å posere, le og ha det gøy med kamera! Vi har vært ute og tatt enda flere bilder etter denne shooten. Vi vet å utnytte det fine været, og nå som våren er her for fullt og sommeren er like rundt hjørnet skal vi utnytte det maks! Masse, masse bilder coming your way. Kanskje du blir inspirert? Hvilken type shoot vil du se neste gang? 
Hei folkens! Ett kjapt, lite innlegg før jeg må kjøre på kveldsvakt. Bare en dagvakt igjen i morgen så er det jammen meg helg igjen! Kjenner jeg begynner å bli klar til å trene igjen, så mulig det blir ett par økter på EVO til helgen. Det har vært godt å hatt en pause fra treningen, egentlig pause fra alt mulig. Alt har stått på stedet hvil siden morfar forlot oss, men sakte men sikkert bygger jeg meg opp igjen. Jeg har startet med klesvask igjen, og det er jo bra!!?

Neida, fra spøk til alvor. Jeg er kommet tilbake til rutinene, og har motivasjon til å ta i ett tak på prosjekter som har blitt utsatt lenge nok. Taket i gangen har endelig fått noen strøk med maling på seg, så snart er det klart til å henge opp taklampene der. Planlegging av årets ferie er i gang. Planlegging for samarbeidet jeg har med PT. Jeg tenker også hele tiden på å få vasket den bilen! Mye å gjøre. Jeg driver også å redigerer bildene fra photoshooten jeg og venninnen min hadde i forrige uke. Det er ikke akkurat få bilder, så det tar utrolig lang tid. Men kjekt er det! Nei, nå må jeg pakke sakene. Straks avgårde på jobb. Vi snakkes senere! 

En liten smakebit fra photoshooten! Elsker bilder fra skogen, naturen generelt. Neste gang ble vi enige om å huske å ta med både cowboyhatt og rutete skjorte!
Vet ikke om dere har lagt merke til det, men jeg har faktisk vært hos frisøren og fikset litt på håret. Det tok sin tid skal jeg si, for når det kommer til frisørtimer så utsetter jeg det så ofte jeg kan. Sikkert ett halvt års tid siden sist? Jeg har kun fikset etterveksten og hatt minicolor i lengdene vel og merke, så jeg blir ikke skuffet om dere ikke så det. Folk i omgangskretsen har ikke sett det en gang, de har ihvertfall ikke kommentert noe! Hehe, ikke noe jeg bryr meg om. Føler det var mer før, at vi holdt utkikk etter noe nytt på folk slik at vi kunne kommentere på det og få personen til å føle seg bra. Eller oss selv. Nå når folk fikser på ting vil de jo helst ikke at noen skal se det! "Har du farget håret? Nei. Bruker du botox? Nei. Har du fikset leppene? Nei!"

Jeg har ihvertfall fikset på håret. Det trengtes noe sårt, bare se hvor skjevt det har vokst ut på "før"bildene! Jeg har stripet etterveksten og hatt minicolor i lengdene. Samtidig vasker jeg det hjemme med Fudge, blåsjampo/lillasjampo, for å få fargen kaldere. 3 timer tok det! Kjempefornøyd, men ønsker inderlig å få hele håret helt blondt til slutt! Men det er en hel prosess, spesielt om man skal unngå å helbleke det, noe frisøren ikke anbefaler. Men akkurat nå nøyer jeg meg med striper. Snart er det sommer og solen varmer, det gjør nok susen for naturlig bleking vil jeg tro! 

Før

Etter
Da kommer det litt bilder fra turen i går opp til Himakånå. Det er første gang jeg har gått denne turen og kan anbefale den varmt til alle som liker å gå toppturer hvor belønningen er vakker natur og en fantastisk utsikt! Vi pakket med brus og kjeks, og skulle egentlig også ha med kakao, men plutselig var vannet helt fordampet da vi parkerte bilen, så det ble ikke noe sjokolade denne gangen. Nå tok ikke jeg tiden da vi gikk, men tipper vi brukte rundt 2 timer tur/retur. Det er en del bratte partier på turen, så jeg vil anbefale gode fjellsko eller tursko. Siden det var snø da vi gikk så var det litt bratt og glatt, men det gikk ganske fint likevel. Er bare å trø varsomt, så får du en flott tur i vakkert vinterlandskap! Vi så til og med ørn!

Kira var selvfølgelig med, og hun storkoste seg! Hun elsker snø, så hun brukte muligheten godt til å hoppe rundt og leke og utforske. Hun sovnet på ett blunk med en gang i bilen på vei hjem igjen og sov i senga si resten av kvelden. Så hun har hatt en fin dag! 

Har du vært oppe på Himakånå? Kjenner du forresten til sagnene ved dette navnet? 
God kveld dere! Dagen i dag ble litt annerledes enn jeg hadde tenkt meg. Til det positive altså! Jeg hadde egentlig tenkt å bare være hjemme i dag, men så fikk kjæresten for seg at vi burde lufte oss litt. Så vi kjørte rett og slett til Nedstrand for å gå tur til Himakånå. Solen skinte og landskapet var bare helt nydelig, en flott tur kort fortalt! Jeg har aldri vært oppe på Himakånå før, så nå kan jeg endelig krysse av denne turen også. Skal legge ut litt bilder fra dagen i morgen.

Ellers må jeg si vi har kost oss masse i dag. En fin start på uken. Før turen hadde vi oss rekelunsj med ferske reker og loff. Så koselig å kunne dekke på med fine påskeservietter! Nå skal jeg kose meg med film før det er leggetid. Vi snakkes mer i morgen :)
Jeg har ikke vært på trening på to uker. Klesvasken har hopet seg opp. Det samme har oppvasken. Det ligger mer klær på gulvet enn det ligger i skapet. Jeg har spist drittmat og fast food i 14 dager, bokstavelig talt. Pizza, hamburger, McDonalds, kinamat, kaker, snop og sjokolade. De siste ukene har ikke bare påvirket meg mentalt, men de har også tæret på både huset og kroppen min. Jeg har lagt på meg 1 kilo, heldigvis. Jeg følte det var mer, så det var ikke så gale som jeg trodde. Jeg føler meg ganske slapp i hele kroppen så jeg hadde sett for meg at jeg måtte starte fra bunn igjen. I tillegg har jeg hatt kronisk vondt i korsryggen hver morgen, noe jeg håper og tror vil gå over så snart jeg setter i gang med treningen igjen! Jeg sliter meg å få snudd meg i sengen, og jeg klarer knapt å reise meg opp fra senga selv. Og å søke på google gjør det ikke akkurat noe bedre! Jeg satser på det bare er stive muskler som blir bra igjen så snart jeg er tilbake til de gode rutinene jeg hadde. Og jeg begynner i dag! 

En litt sunnere frokost i dag. Yoghurt med musli og havregryn istedenfor lyse baguetter med majones og stekt egg og smør.
God kveld folkens! Jeg holder på med å lage hjemmelaget pizza for øyeblikket. Det skal bli godt med mat nå kjenner jeg. Jeg og Augusta har vært ute og tatt bilder hele dagen, så det har ikke vært tid til å spise noe mat. Ikke det at vi har tenkt på mat heller, det er jo så gøy å være ute og ta bilder at vi glemmer tiden helt ut. Plutselig har vi vært ute i flere timer. 

Vi har bladd gjennom alle bildene og jeg gleder meg sykt til å vise de frem! Hvem sier man trenger profesjonelle fotografer? Vi vet begge hva den andre foretrekker når det kommer til bilder av oss selv, så jeg må si vi er virkelig ett drømmeteam når det gjelder photoshoots og det å ta bilder av hverandre! Og ett godt kamera er selvfølgelig viktig.

Når det kommer til i kveld så er vi litt svake akkurat i dag. Vi har vært litt frem og tilbake om vi skal ta oss ett lite glass og ha det gøy på byn, eller sitte og ha Løvenes Konge-maraton hjemme, hehe. Men vi endte opp med å kjøpe litt drikkevarer, så vi kommer til å sitte hjemme hos meg og kose oss litt utover kvelden. Dere må ha en fin lørdagskveld alle sammen! Snakkes! :) 

Looken min i dag
Hei på dere! Jeg sov visst litt lenger enn planlagt i dag, men det er nå godt å kunne gjøre det også av og til. Sola skinner inn vinduene her, så jeg tenkte å dra venninnen min med på en liten kjøretur til en plass hvor vi kan gå litt tur og gjerne ta noen bilder. Man må utnytte slike dager mens man har dem! I kveld vet jeg ikke helt hva jeg vil, så det får vi ta etterhvert. Eneste jeg vet er at jeg har helt fri denne helgen, så den skal nytes til det fulle!

Helgen min startet med taco date i går sammen med Augusta. Jeg fikk til og med en stor, flott rosebukett av henne, som en trøst for alt jeg har gått igjennom den siste tiden, noe jeg setter stor pris på! Og hva er vel en date uten blomster?
Livet har sine opp og nedturer. Den siste uken har jeg vært gjennom en ganske tøff tid, og nå er det tid for å se fremover og fortsette å gå livets vei. Jeg skal prøve så godt jeg kan å komme inn i rutinene igjen når det kommer til bloggingen, så kjapt jeg kan. Men jeg må likevel ta meg tid til å sørge, tenke og bruke tid på meg selv og familien. Jeg begynner så smått med litt hverdagsinnlegg igjen og starter med å vise dere hvordan stuen ble etter at jeg fikk opp den nye skjenken og vitrineskapet vi kjøpte på IKEA for en tid tilbake. 

Jeg hadde ett dilemma da det kom til plasseringen av møblene. Jeg hadde planlagt å ha skjenken bak med spisebordet, og det hadde sikkert blitt veldig fint med speil og alt på plass. Men jeg syntes skjenken ble litt gjemt bak det store spisebordet, så vi endte opp med å sette skjenken ved den nakne veggen ved tv kroken og heller ha vitrineskapet ved spisebordet. Jeg er veldig fornøyd med hvordan alt ble seende ut til slutt! Stuen begynner virkelig å ta form. Det eneste vi mangler nå er litt bilder på veggene! Ja, og så vil jeg ha ett lite bord med en lampe i hjørnet ved vitrineskapet. Jeg elsker lamper! 
Å miste ett familiemedlem er tungt. For å si det sånn så er det helt fryktelig. Onsdag 28. februar sovnet min kjære morfar stille inn. Man prøver å forberede seg på hva som vil skje, men når det da er tid for å ta farvel kommer det likevel som ett stort sjokk. Skjer det nå? Er dette virkelig slutten? Er dette siste gang jeg får se ham igjen?

I går holdt vi en verdig begravelse for verdens snilleste morfar. Blomster, tente lys, solosanger, full sal med mennesker som ville følge ham til siste hvilested. Solosangeren sang "Gje Meg Handa Di Ven" og "Reis Meg Opp", noe som virkelig satte den triste stemningen i gang. Trist, men fint. 

Etter begravelsen samlet vi oss nærmeste familie og hadde pølse i brød og marsipankake til ære for morfar. Morfar var pølsemaker i mange år og var kjent som "Lars i røyken", fordi han røykte pølser og i pausene tok han seg ofte en røyk og to. Det er nettopp slikt vi må tenke fremover. På de morsomme høydepunktene som omhandler morfar sitt liv. Vi må fokusere på de gode og morsomme minnene vi har om ham og tenke at han har det godt nå. Han har ikke lenger vondt. For selv om han var en sprek mann som lærte meg å drive med hest i 60-årene eller kjøpte sine siste slalomski som 70-åring, så tok alderen ham igjen. Han er nå sammen med sin kone, min mormor, hvor de mest sannsynlig danser til evigheten. 

Hvil i fred morfar ♥
Den dagen kom fortere enn noen av oss hadde regnet med. Plutselig satt vi der rundt sengekanten din, alle sammen, og ventet. Ventet på det vi visste kom til å skje, eller ventet på ett mirakel. Vi holdt hendene dine, pratet om gode minner, sang til deg. Selv om du ikke kunne se oss, kunne du fortsatt høre. Du hadde alle rundt deg morfar, hele familien din. Vi som er så ufattelig glad i deg. 

De siste dagene har vært tøffe for meg. Jeg var ikke klar for å si farvel. En puslebit fra min barndom er nå plutselig borte. Ikke en hvilken som helst bit, men den biten man trenger for at bildet skal bli komplett. Ett tomrom, hvor alt som står igjen er minnene. Det var så mye jeg ville spørre deg om, vite om fra gamle dager, vite om fra din barndom.

Jeg ville høre om mormor og hvordan dere to møttes. Jeg ville høre om hvordan du var som barn. Jeg tipper du var en søt, liten ramp som gjorde mye lott og løye! Jeg ville høre mer fra levetiden din gjennom krigen. Jeg ville høre om hvordan dere bodde, om du bodde i ett stort eller lite hus. Jeg angrer på at jeg ikke spurte mer, morfar. Jeg angrer på at jeg ikke spurte deg oftere om livet ditt. Du var en så flotte mann. Jeg skulle ønske man kunne skru tiden tilbake slik at jeg kunne levd barndommen min om igjen. For den var du en stor del av. Du betydde masse for meg morfar.

Du var virkelig en mann som alle ble glad i. Du satte pris på alle du morfar. Hele nabolaget visste hvem du var. I min oppvekst ble jeg kjent som den lille jenta som hadde hest i hagen din. De fleste små jenter kan bare drømme om det å ha hest i hagen. Men for meg var det en realitet. 

Jeg fikk min lille shetlandsponni til min 2 årsdag av deg, og jeg var så stolt gjennom hele min barndom! Jeg er fortsatt stolt! Jeg tror nok det er på grunn av deg jeg er blitt den dyreglade personen jeg er i dag. Du var så glad i dyr! Hester, hunder, marsvin, geiter, høner, kaniner. Du hadde alle slags dyrearter! Selv om dere ikke bodde på gård. Det var alltid plass til en hest til. Eller en hund. Alle var velkomne hos deg morfar. 

Beste gaven jeg noengang har fått 

Morfar og mormor 

28. februar, kl.14:17 sovnet du stille inn. Du hadde alle dine nærmeste ved din side. Jeg holdt deg i hånda, strøk deg over håret, kysset pannen din. Jeg satt ved sengekanten din da du tok ditt siste åndedrag. Det var så tungt å se deg ligge der, men jeg visste at du da ikke lenger hadde smerter.

Du var lei av å ikke klare å gå lenger. Du var lei av å ikke kunne bo hjemme i huset ditt. Du var lei av å ha vondt. Jeg håpte at denne dagen aldri ville komme, da du nå skal reise til ett sted hvor jeg ikke kan følge med. Men nå har du fått fred. Mormor tok nok godt imot deg, jeg vet du har savnet henne. Det er en trøst for meg å vite at du nå er sammen med din kjære kone igjen. Da du lå der så fredfull er jeg sikker på at jeg kunne skimte ett lite smil i munnviken din. Og solen skinte sterkt denne dagen. Den skinte for deg, morfar.

Du var virkelig en engel morfar. Du hadde ikke ett eneste grått hår. Håret ditt var hvitt som snøen, Og solen skinte inn gjennom vinduet ditt. Og smilet i munnviken din fortalte oss at du nå har fått fred. Jeg holdt hånden din imens vi spilte av sangen "Gje Meg Handa Di Ven". Sangen din morfar. Den er til deg. 

Jeg savner deg så sårt morfar. Det er så tungt å ta farvel. Du vil alltid være i våre hjerter Vi elsker deg høyt, og vil savne deg dypt ♥ 

"Gje Meg Handa Di Ven" av Kurt Nilsen og Helene Bøksle


 
Yes, i går fikk jeg bildene fra siste photoshoot og jeg har sittet i hele dag og jobbet med dem. Jeg har fått spørsmål fra noen av dere om når disse bildene skulle komme, så her er de! Tro meg, jeg har ventet spent på disse og må si jeg er fornøyd med hvordan hele bildeserien endte opp! Jeg føler jeg kan si at disse bildene viser at det går faktisk an å være søt og uskyldig, men naken på samme tid. Kropp er fint 

Jeg tror bilde nr 1 er min favoritt. Håper dere vil like dem også! Det var litt flere bilder også, men  det var kun disse jeg rakk å vise nå. 

Obs Obs! Om du ikke tåler å se litt hud trenger du ikke skrolle nedover. Du er herved advart :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Photos: Knut Ivar Skogland

Redigert: Linda 

 
God morgen! Tenkte jeg ville starte helgen for fullt med å vise dere noen klesplagg jeg sikler over akkurat nå. Jeg kom over ett tips om en svensk nettbutikk, Dennis Maglic, og nå har jeg skummet over hele nettsiden og plukket meg ut noen plagg som står på ønskelisten min. Spennende å sjekke ut nye nettbutikker! Jeg synes noen av plaggene er litt dyre, men akkurat nå har de salg på en mengde varer! Så mulig jeg klikker hjem noen godsaker ♥ Jeg har lenge ønsket meg en slik rosa fluff jakke! Har du noen plagg fra denne nettsiden? 

1. HER // 2. HER // 3. HER

1. HER // 2. HER // 3. HER

1. HER // 2. HER // 3. HER

1. HER // 2. HER // 3. HER

1. HER // 2. HER // 3. HER
I dag har jeg hatt min første time med PT Sandra. Eller, det vil si vi har hatt vår første time. Jeg og venninnen min hadde en dobbel time i dag sammen med personlig treneren vår siden dette var vår første gang og hun måtte gå gjennom litt ulike øvelser med oss. Jeg fikk øynene opp for noen helt nye øvelser, samtidig som jeg fikk rettet opp teknikken på noen andre. En veldig god time hvor musklene fikk gjennomgå. Nå har jeg trent 4 dager denne uka, så i helgen blir det en liten pause før vi kjører på i neste uke igjen! 

Jeg sa nettopp til venninnen min at jeg ikke lenger tenker så mye over ermene mine. Om jeg skulle ut en kveld ville jeg alltid prøve å finne ett outfit med lange ermer for å skjule dem. Slik føler jeg det ikke nå lenger. Jeg føler jeg har strammet opp akkurat på dette området. Tidligere var de store og "dinglete", og flexet jeg muskel kunne man fortsatt kjenne mye fett på underarmen. Det er det blitt mindre av, så det er tydelig det skjer noe her!

Jeg har selvfølgelig klart å rote vekk minnebrikken til kamera, så det ble dessverre bare mobilbilder i dag. Vi skal ha en time i neste uke og da skal jeg ha en minnebrikke tilgjengelig slik at vi får noen ordentlige bilder! 
God morgen!

I dag har jeg lyst til å fortelle dere litt om barndommen min ved å vise dere ett knippe med bilder. Du vet, bli litt kjent og sånt. Legg gjerne igjen en liten kommentar om hva du synes om slike innlegg, det setter jeg stor pris på ♥

Da jeg var to år gammel fikk jeg min første ponni, Sala. Dette var starten på hestedilla! Jeg husker da jeg endelig fikk lov til å drive på med henne selv, ta henne med ut på ridetur og kjørte sulky (kjerre med to hjul). Vi hadde henne i hagen til morfar, så hun ble fort populær på byggefeltet. Vi ble kjent som "de med hest i hagen"

Morfar, Sala, meg, Lene, og tante med hunden Bruno.

Jeg var den ungen som virkelig levde i en fantasiverden.  I mitt hode hadde jeg dager hvor jeg ikke var ett menneske på to bein, jeg var en hund, en hest, kanskje en tiger. Jeg krøp på alle fire hele dagene. Jeg hadde alltid hull på knærne og mamma måtte stadig sy på lapper på buksene mine siden jeg slet dem ut hele tiden. Hos mormor krøp jeg rundt og tigget henne om godteri ved å legge "labbene" på fanget hennes. Og ja, selvfølgelig fikk jeg godteri! Jeg la meg ofte på gulvet for å sove også. La meg på puta med ett lite teppe over meg. Dyr sover jo ikke i ei seng! Mamma kunne ofte finne meg slik bak døra. 

Gud jeg savner det å kunne leve dag for dag uten en eneste bekymring! 

Barbiehuset som pappa lagde til meg. Jeg elsket barbie, og hadde en stor kolleksjon av både klær, dukker og møbler. Jeg husker det så godt da jeg og pappa stod nede i kjelleren og malte dette huset! Jeg har faktisk dette huset den dag i dag, og kommer nok aldri til å kvitte meg med det. Jeg har så mange gode minner fra dette. Jeg kunne sitte og leke med dette i timesvis, både alene og med venninner. Jeg hadde noen hunder og katter i Barbieserien, og jeg husker bestevenninnene mine Lisa og Tina kom alltid på besøk for å leke med disse. Spesielt Tina var veldig glad i denne leken. "Skal vi leke med hundene og kattene"? Vi listet oss på kjøkkenet for å lure til oss cornflakes slik at dyrene skulle ha noe å "spise". 

 Det hendte jeg klippet håret til Barbiene, noe jeg sluttet med ganske kjapt da mamma fortalte meg at håret deres ikke kom til å vokse ut igjen. 

Da jeg gikk i 1.klasse husker jeg vi ofte fikk lov til å leke med lego. Jeg syntes det å leke med lego var kjempegøy, og jeg bygget alltid store hus og alt skulle plasseres riktig. Doen skulle selvfølgelig ikke stå på soverommet! Jenta ved siden av meg er klassekameraten min May-Linn. Og hvis du ser dette May-Linn, så må du ta kontakt! Jeg har ikke sett deg siden barneskolen, det hadde vært så kult å møtt deg igjen :)

Litt diva? 

Fra venstre; Silje, Veronika, Ingunn Marie, meg, Jannicke, Hilde og Kristine. 

Jeg har aldri likt fyrverkeri eller raketter. Ikke stjerneras en gang! Det kan man kanskje se på dette bildet, hvor jeg holder stjerneraset så langt vekk som bare mulig! 

Meg og mine fine brødre

Fint blinkskudd ja, takk fotografen...

Jeg vet nå hvorfor jeg sover så urolig. Dette har tydeligvis preget meg hele livet. Meg og mine fine sovestillinger! Liker spesielt bilde nr 2, hvor jeg har trødd en strømpebukse over hodet og bamsekaninen min ligger ved siden av meg. Lurer på hvilket dyr jeg var den dagen!? Hihi! 

Hva synes du om slike innlegg? Vil dere ha flere slike historier fra barndommen? Jeg synes det er kjempegøy å dele dette med dere! Det får meg til å mimre tilbake og smile. Jeg savner å være barn! Det er både fint og trist, for dette er noe jeg aldri vil få tilbake. Nå har jeg kun minnene igjen 
I dag tok jeg ny måling av kroppen for å vite hvordan jeg ligger an. Jeg hadde ett mål i dag, og det var at om målingen viste 78 kg blank var jeg storfornøyd! Det har vært litt opp og ned med både vekta og sunnheten når det kommer til mat i det siste, så jeg turte ikke ha for høye forventninger. Ting har liksom stått litt på stedet hvil. Men gjett hva! Den viste 78 blank! Og det er ikke bare vekta som er gått ned siden sist. 

Jeg har ikke fått kostholdsplan av PT'en min enda, men hun jobber med saken så det er nok ikke lenge til. Derfor har jeg jo måtte styre på selv når det kommer til mat. Siden forrige måling har jeg gått ned 0.8 kilo. Det er bra for jeg har ligget stabilt på rundt 78.5 kilo nå en god stund etter jeg tok sist måling, og jeg føler nå at jeg endelig er over den kneika nå som jeg er kommet meg ned på 78.0 kilo. Neste mål er å komme ned på 77 tallet i løpet av denne uken. Jeg har vært litt opphengt i det å komme meg ned på dette tallet, fordi nå har jeg nemlig bare 13 kilo igjen til jeg har gått ned 20 kilo!

Jeg er snart halvveis, og det føles utrolig godt. 3 kilo til så er jeg halvveis til målet mitt. Som sagt har det gått litt opp og ned og ofte har det ikke vært noen forandringer på vekta, men ett sunt mål for meg er å gå ned 0.5 kilo i uken. Og det er det jeg skal fokusere på i ukene fremover. 

Denne uken skal jeg også fokusere mer på å spise lite men ofte, slik at vekta forhåpentligvis beveger seg litt raskere nedover fremover. Akkurat i dag blir det veldig lite mat, men jeg drikker mye vann. Jeg fastet fra i går kveld til i dag kl.12.30, siden vi ikke kan spise eller drikke rett før denne testen. Derfor hadde jeg meg en grov baguett med kokt egg til frokost/sen lunsj, og har også det samme med meg på jobb. Og det er alt jeg kommer til å spise i dag. 

Jeg vet jeg er veldig opphengt i vekta, men skal vi se på de andre punktene på dette skjema, viser det seg også at jeg har mindre fettprosent og fettmasse nå enn forrige gang. BMI'en er også gått ned 0.3 siden sist gang. Så det er jo bra! Nå er det bare bånn gass fremover, sommeren er rett rundt hjørnet! 4 måneder går fort, vi er tross alt allerede halvveis inn i februar. Jeg som føler det nettopp var jul! 

På torsdag skal jeg ha min første PT time. Det blir spennende å se hva hun har tenkt ut for meg. 
Jeg er helt elendig på å spise grønnsaker. Jeg får så og si ingenting av grønnsaker i meg, bortsett fra blomkål. Og blomkål har jeg kun når det står kjøttkaker på menyen. Og så kan jeg finne på å knaske på rå gulrøtter. Men that's it! 

Venninnen min derimot er helt motsatt av meg! Hun er flink til å spise grønnsaker og lager mye forskjellig slik at kostholdet blir variert. I dag snakket vi mye om mat og kosthold og det motiverte meg til å prøve noe nytt. Wok, for eksempel? Grønnsaker står jo sentralt i en wok, så derfor fikk jeg litt hjelp av Augusta til å handle inn grønnsaker og alt jeg trengte til middagen. Jeg valgte å ha kylling til og en sweet&sour saus. 

På en skala fra 1 til 10? Tja, 7 kanskje. Uvant, men det smakte helt greit. Jeg ble ihvertfall veldig fort mett og klarte ikke spise opp en tallerken en gang. Det er nok fordelen med å spise sunt. Man stopper å spise når man faktisk er mett. Man spiser ikke bare for å spise, bare fordi det smaker sånn altfor godt, som med pizza for eksempel. Frem til nå, om jeg skal tro på Lifesum, så ligger jeg 1292 kcal under i dag enn hva jeg egentlig skal ha i løpet av en dag. Altså jeg har 1292 kcal igjen som jeg kan spise i dag. Jeg har fortsatt kveldsmat igjen, så litt mer kcal skal jeg ha. Men føler likevel jeg har spist mat i hele dag! Hatt ett knekkebrød med leverpostei til frokost før trening. Uten smør! Deretter en salat etter trening. Så gikk vi tur og med oss hadde vi banan og Propud Shake. Nå har jeg spist wok, og er stappmett. Fin start på uka! I morgen skal jeg måle meg igjen, krysser fingrene for at det har skjedd noe siden sist!

Hva med deg? Er du glad i wok?
God fredagskveld til dere! Jeg sitter alene akkurat nå og koser meg med taco og Norske Talenter på tv. Har vært på jobb i dag tidlig og tilbragt ettermiddagen med min bestevenninne Tina. Jeg trengte litt diverse sminke og en tur på vinmonopolet, så det ble litt shopping på oss før vi dro videre hjem til meg for å se film. Nå har jeg forhåpentligvis husket på å handle inn alt jeg trenger for morgendagen. Da skal vi feire venninnen min som endelig fyller 23 år. Det betyr endelig inngang til favoritt nattklubben min i Haugesund City! Så om dere skal ut og slå ut håret i morgen, så finner dere oss på Burlesque! 

Ja, forresten. Jeg er jo ikke alene i kveld jeg. Mamma trengte barnepass for hunden, så Tiko er på besøk hos oss i helgen. Dermed har jeg ikke bare en som tigger og ber om oppmerksomhet, men to! Nå skal vi kose oss videre, for pausen til Norske Talenter er over og showet er i gang igjen! Kos dere masse i kveld 
I dag har min gode venninne Augusta bursdag! Hun blir endelig 23 år, en dag jeg vet hun har ventet lenge på. Og man kan ikke henge så mye med en bloggegal venninne uten å bli nevnt på bloggen når man har bursdag! 

Jeg og Augusta ble kjent på en helt random fest. Tilfeldigheter gjorde at hun dukket opp på denne festen jeg var på, og kjemien mellom oss kunne nesten vært som om vi hadde kjent hverandre i en evighet. Vi hadde mange felles interesser og humoren må vi bare si er identisk med hverandre. Slike venner må man bare trykke til oss når sjansen kommer! Siden den gang har vi opplevd så mye at man nesten ikke kan tro at vi kun har kjent hverandre i ett års tid. Gleder meg til tiden fremover hvor vi skal reise på både Gatebil og sydentur og vi skal nå treningsmålene våre sammen. 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Du liker meg for akkurat den jeg er, og jeg liker deg for akkurat den du er. Det er ingenting ved deg jeg ville forandret på. Det er utrolig hvor like vi er i væremåte. Du er ei ekte venninne som vil andre godt, og det er så godt å kjenne at når jeg hører om noe hyggelig som skjer med deg så gleder jeg meg på dine vegne. På samme måte som når det skjer noe negativt med deg og jeg blir nesten mer sint og tenker mer på det enn du gjør selv. Da vet du at jeg bryr meg om deg! Jeg er glad i deg og håper du har hatt en super duper bursdag! Gjør ikke annet enn å glede meg til lørdag. Da skal vi ta dansegulvet på Burlesque med storm! Gratulerer med dagen søta!!! ❤ ❤ ❤
Frem til nå har jeg vært ute av huset en gang, og det var kun fordi jeg måtte. Jeg trengte ingredienser til lunsjen jeg skulle lage i dag. Ellers har det vært rene innedagen, og slik kommer det nok til å være resten av kvelden. Jeg har ikke tenkt meg noen plass! 

Lunsj ja. I dag fikk jeg lyst til å lage baguetter med fyll, de som mamma lærte meg å lage for lenge siden. Jeg har nok delt oppskriften her før, men tenkte nå jeg kunne oppdatere litt likevel. Først av alt trenger du baguetter, fine eller grove. Så koker du 5 egg til de er hardkokte. Bland en pakke lett majones sammen med en boks lett rømme. Skjær eggene i terninger og ha dem i blandingen. Gjør det samme med en boks bog skinke. Om du vil kan du ha litt purre og paprika oppi også. Stek dem i ovnen på 200 grader i ca.15 min. Bon Apetit! Disse er så gode! Perfekt for lunsj, niste, til og med middag. 
Selvfølgelig glemte jeg helt å ta bilder i går da han kom hjem. Jeg skulle jo vise dere Valentine's overraskelsen min til min kjære. Det er ikke snakk om en Big Surprise da, men han satte veldig stor pris på det. Jeg hadde ryddet hele stuen og og kjøkkenet, og kjøpt nye lamper og annet interiør til huset. Jeg hadde tent lys i hele stuen. Det var så stemningsfullt her, dere aner ikke. Og så glemte jeg å ta bilder...

- Fra i dag tidlig -

Jeg hadde ærlig talt ikke trodd at han ville bli så glad for å se ett ryddig hjem. Men det første han sa da han kom inn var "så lyst det var her, deilig!" Vi har tross alt levd lenge her nå med kun en lampe ved tv-kroken og to i vinduene. Så det har blitt veldig mørkt her på kveldene. Jeg hadde også bakt brownies og kjøpt tricolour is med sjokoladesaus. Og hadde en episode av Breaking Bad stående klar.

Det er så greit med disse gutta, de blir glade for de enkleste ting! Og jeg vet at min setter mer pris på mat enn roser i en vase. Så hvorfor ikke gjøre det enkelt og gi det man vet de liker best? Som i mitt tilfelle ble, kake! 

 
Happy Valentine's Day ♥

Jeg håper dere har gjort noe søtt og hyggelig for kjæresten om du har noen, eller om du er singel håper jeg du har kost deg minst like mye. Jeg for min del har brukt dagen på å shoppe. Kjæresten min jobber kveldsvakt, så det er ikke mye jeg har sett til ham i dag. Men jeg fikk noen skjønne blomster av ham før han stakk på jobb!

Akkurat nå har jeg spist en god middag, og skal til å rydde og forberede noe jeg har tenkt for kvelden. Jeg har jo selvfølgelig en liten overraskelse til samboeren min når han kommer hjem fra jobb! Det er jo tross alt Valentine's Day. Så nå er det bare å forberede alt slik at vi kan kose oss senere på kvelden. Jeg rekker ikke kikke innom her mer i kveld, men dere skal få se hva overraskelsen min er i morgen  Kos dere videre på denne skjønne dagen! 
Hei dere! 

Kjenner formen er mye bedre i dag, men tenker jeg tar det helt med ro slik at jeg kan være 100% frisk i morgen. Siden jeg har så mye fri denne uken, går jeg rundt her med en skikkelig feriefølelse. Det er faktisk ganske deilig! Jeg skal kun jobbe en dag denne uken og det er fredag dagtid. Herlig. Det er slike uker som passer utmerket til å bruke hjemme om man har ting å gjøre. Slik som det jeg har nå. I dag har vi skrudd opp vitrineskapet og nå har vi faktisk bestemt oss for hvor ting skal stå. Jeg vil bare gjøre alt ferdig og pynte først så skal dere få se hvor fint alt ble! Nå tror jeg at jeg kan si at stuen nå er akkurat slik jeg vil ha den! 

Siden jeg går rundt med denne feriefølelsen fikk jeg så lyst til å lage en fin frokost i dag. Sola skinner inn vinduene her, og følelsen av vår er bare til å ta og føle på! Og da måtte det selvfølgelig gjenspeiles i frokosten også. Baguetter med stekte egg og tropisk juice, namm! Jeg elsker slike dager. Dager hvor du faktisk kan late som at du lever ett helt perfekt liv! Perfekt måltid, perfekt solskinn, godt humør, ingen bekymringer. Perfekt. 
Hei dere! 

Jeg sitter her og jobber litt mens jeg snufser og nyser hvert sekund. Kjenner nesten at jeg begynner å bli syk. Får jammen ikke håpe det, nå som jeg har nesten en hel uke med fri! Jeg startet friperioden min med en tur til Stavanger på Ikea. Jeg har snakket så mye om denne skjenken og vitrineskapet at nå måtte det skje ting her! Så da bar det avgårde tidlig på morgenen for å kjøpe dette greiene. Jeg elsker Ikea, men i dag var det nesten mer ett ork enn en fornøyelse. Jeg har vært så tett i nesen og øynene har vært så tunge. Jeg kunne sovnet stående over handlekurven om jeg bare hadde latt meg gjøre det! Så det ble ikke så mye handling av småting i dag. Men skjenk og skap fikk jeg! Og det er jo kjempegøy å montere dette her... 

Nå har vi drevet på med å montere dette greiene siden vi kom hjem. Skjenken er endelig på plass, men vi måtte ha en pause før vi begynte med vitrineskapet. En pause og en middag. Bilder skal dere selvfølgelig få se når alt er på plass! Jeg tror det blir veldig fint til slutt. Det ser nå bare litt stusselig ut akkurat nå siden det er ett stort tomrom og masse rot. 

Planen har vært å ha skjenken ved spisebordet, og ha ett stort speil hengende over. Og så vil vi ha vitrineskapet ved den tomme veggen det er bilde av nedenfor. Men nå er jeg usikker igjen. Vi har satt skjenken på plass, men syntes liksom den forsvinner litt bak det store spisebordet. Kanskje det hadde vært bedre med ett høyt vitrineskap der istedenfor og heller ha skjenken og speilet ved den tomme veggen? Jeg skal straks sette i gang med å montere vitrineskapet. Må bare lade opp litt arbeidslyst. 

Hjelp meg. Hva tenker dere? Hvor ville dere satt hva?
Gratulerer til alle flotte mødre der ute! Ett litt forsinket innlegg coming your way. Jeg har vært på farten i hele dag, bokstavelig talt. 

Hurra for morsdag! Jeg er glad denne dagen finnes, for den hjelper meg til å minne meg på å sende noen fine ord til verdens beste mamma som egentlig fortjener å høre at jeg er glad i henne hver eneste dag. I en travel hverdag glemmer man fort å gjøre de små ting, eller si de enkleste ord, til dem man er glad i og betyr mest i livene våre. Så derfor er jeg glad for at slike dager finnes. Da gjelder det å sette pris på den som har bragt oss inn i denne verden. Tenk det, du og dine søsken er de eneste som har hørt hjertet til mammaen din slå fra innsiden ♥

I dag har jeg bakt boller med vaniljekrem som jeg hadde med til både mamma og svigermor. Men siden det både er morsdag og fastelavn så hadde selvfølgelig begge to bakt boller de også. Så det ble mye boller i dag! I tillegg besøkte vi morfar på sykehjemmet, hvor også tante hadde med seg boller. Jeg har aldri spist så mange boller i hele mitt liv! Oppskrift på bollene mine kommer i morgen ♥
Det er lørdag, og da er det lov å snope litt. Det er tross alt helg! Vel, nå skal ikke jeg snope så veldig mye, men kikker, det gjør jeg. Jeg har akkurat kikket på litt klær som jeg vil unne meg når jeg har nådd vektmålet mitt! OhPolly heter butikken, du har kanskje hørt om den? Kanskje du også har shoppet noe derfra? I såfall er du hjertelig velkommen til å legge igjen en kommentar om du vil anbefale butikken - eller ikke. Jeg har fulgt OhPolly på instagram en god stund nå, og de har så mye fint! Jeg elsker å kle meg sexy, spesielt i klær som får frem formene mine. Jeg elsker former og gjør alt for å fremheve dem! Jeg tenker jeg slår til på noen av disse antrekkene når vekta mi sier 65 blank!
For over en ukes tid siden kjøpte jeg meg noen nydelige blomster som jeg satt sammen til en bukett. Jeg kjøpte meg en nydelig vase fra Jysk, så derfor trengte jeg også blomster til å friske opp hjemme. Blomster gjør virkelig noe med hjemmet!

Jeg er ikke så flink med blomster generelt, men jeg er blitt bedre! Etter at jeg fikk meg eget hus har det blitt en del blomster og grønne planter. Jeg har mange grønne planter som er lettstelte og ikke krever så mye. Men så har man vaseblomstene som trenger tilsyn sånn en gang til dagen! Denne buketten er nok den som har stått lengst hos meg siden jeg fikk sansen for ekte blomster. Jeg fulgte noen enkle råd for å holde på dem lengst mulig, og tenkte jeg skulle dele dem med dere! 

1. Snitt stilken med en snittekniv eller tapetkniv. Aldri bruk saks eller brødkniv! Dette fordi snittet skal være så rent som mulig, og da er en snittekniv eller tapetkniv best å bruke. Bruker du for eksempel saks til å snitte stilken vil du klemme stilken mer enn du snitter dem. Da kan oppsugingsevnen bli redusert og det er ikke sikkert de klarer å suge til seg vannet. Hold deg helst under centimeteren når du snitter.

2. Det er forskjell på løkblomster og andre blomster som for eksempel roser. Løkblomster skal kuttes rett over, mens eks. roser kan du skråkutte. Det er fordi løkblomster har tykke stilker som lett suger opp vann, derfor kan de kuttes tvers over. Rosestilkene har vanskeligere for å ta opp vann, og da skråsnittes de slik at de får en større overflate til å suge opp mer vann. Jeg kuttet mine tvers over, for jeg tror ganske sikkert mine er løkblomster. De har ihvertfall en ganske tykk stilk. Ikke enkelt når man ikke vet! Men hva er det man ikke kan bruke internett til?

3. Ren vase er viktig! Bakterier kan oppstå når vannet er skittent, så vannet bør skiftes innimellom. Fjern blader som ligger i vannet, og fjern også blader helt nederst på stilkene. 

4. Varmt eller kaldt vann? Som regel holder det med vanlig kaldt vann fra springen. Tidligere var det slik at spesielt roser skulle ha varmt vann, men med varmt vann oppstår det bakterier mye lettere, så nå er det kaldt vann som gjelder. 

5. Hold fruktkurven unna blomstervasen! Frukt, og da spesielt epler, utsondrer etylen som forringer holdbarheten av blomstene. 

6. Hvis rosene begynner å henge med hodet, kan det være et tegn på at de ikke får i seg nok vann. Snitt de på nytt og fyll på med nytt, kaldt vann. Da kvikner de nok til igjen! Gjerne fyll opp vasken med vann og snitt stilkene under vann.

7.Denne buketten har jeg hatt nå i litt over en uke. Jeg utnytter hver plante så lenge jeg kan! Når stilken er ganske dø snitter jeg av alle bladene slik at blomsten kun fokuserer på å holde liv i blomsterhodet. Eller hørtes det ganske rart ut? Hehe! Når blomsten ikke har lenge igjen snitter jeg ofte av hele stilken slik at jeg kan legge kun blomsten oppi en liten vase eller ett lite fat med vann. 
Okei, dette ble nå ett lite hasteinnlegg sånn fort fort! For jeg fikk en ganske så ekkel magefølelse da jeg nå var ferdig på trening og det kom opp på facebook feeden min at flere bloggere nå går ut for å advare mot denne appen jeg nettopp anbefalte dere! VPN appen som skal hjelpe dere å få tilbake den gamle versjonen av snapchat. Nå står det så og si overalt at man kan bli hacket og faktisk bli kastet ut av snapchat om man bruker den? Akkurat det at man kan bli hacket tror jeg på, for uansett hvor du oppholder deg på internett er det alltid en sjanse for det uansett. Det er tross alt internett. Men at man kan bli kastet ut fra snapchat? Fordi? Man ønsker en eldre vare? Kan man bli kastet ut av en butikk om man står ved salgsstativet fremfor nyhetene i vinduet?

Når det kommer til internett så er det vanskelig å vite hva man skal tro på. Alle i hele verden, hvem som vil, kan sette seg ned og skrive hva enn man vil! Og folk vil tro på det. Og rykter vil spre seg. Og jeg ønsker ikke å være grunnen til om dere blir hacket eller kastet ut fra snapchat, så jeg valgte nå å slette mitt forrige innlegg. Jeg har også slettet appen fra min telefon, men snapchat er foreløpig akkurat slik som jeg vil ha den, til tross for at appen er vekke. Jeg sørget for å trykke "disconnect" appen før jeg slettet den, så håper jeg har gjort alt etter boka! Men som sagt, snapchat er som før, men mulig det bare er ett spørsmål om tid før den oppdaterer seg igjen. Men jeg vil heller ha snapchat enn å bli hacket, så da får vi heller leve med denne oppdateringen. Det er ikke akkurat verdens undergang!
Hei hei! Da har jeg endelig satt meg ned etter en dag med mye jobbing (hjemmefra), en kald luftetur med hunden og en herlig middag bestående av kyllingfilet stekt i taco krydder. Yummy! Her hjemme har det jammen begynt å snø igjen, og før var det gjerne sjokkerende for oss på vestlandet å se snø og vi ble så glade av begeistring, men nå trekker vi bare på skuldrene og skulle ønske den forsvant like fort som den kom. 

Nå skal jeg bare slappe helt av resten av kvelden. Dette er siste dag med fri før jeg går inn for en liten jobbhelg. Lite oppdatering fra meg i dag med andre ord, men måtte selvfølgelig innom for å si hei! Planlegger litt mer spennende innlegg fremover. Forhåpentligvis får jeg snart resten av bildene fra shooten jeg hadde for litt siden også, om det er noen som er interessert i å se dem :) 


Ditt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mars 2018 · Februar 2018 · Januar 2018 · Desember 2017 · November 2017 · Oktober 2017 · September 2017 · August 2017 · Juli 2017 · Juni 2017 · Mai 2017 · April 2017 · Mars 2017 · Februar 2017 · Januar 2017 · Desember 2016 · November 2016 · Oktober 2016 · September 2016 · August 2016 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015Kategorier


· BloggSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.