MATGLEDE

Nå som jeg har nytt kjøkken, er gleden for matlaging tilbake! Tenk hvor mye en større benkeplass kan bety for noen. For meg er det alfa omega. Det er ikke noe kjekt å lage mat når oppvasken, høyere enn ett tårn, er en gaffel unna maten man lager. Slik var det i tidligere leiligheten. Da vi skulle handle kjøkken sa jeg til Andreas at det som er det aller viktigste, er at vi får stor benkeplass! Nå har jeg stor plass til å lage det jeg vil, og det er nettopp det jeg skal gjøre fremover. 

Frokost – Stekte baguetter med crispsalat, skinke, hvitost og agurk

Lunsj – 50% grovt 50% fint brød, friske reker og lett majones

Middag – Meksikanske pitabrød med kyllingfilet i biter, salat, rømme, salsasaus og agurk.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg