Om man spiser mye ensformig mat, så blir man såklart lei av den samme maten etterhvert. Som brød for eksempel. Jeg er så lei av brød! Dessuten er det kun jeg som spiser brød hjemme, og jeg klarer ikke å spise ett helt brød alene. Og ikke frister det så mye når jeg vet at brødet er flere dager gammelt heller. Så hva gjør jeg? Jo, jeg kaster det. Nå har jeg prøvd å handle litt grove rundstykker som en erstatning, men heller ikke dette er godt hver eneste dag. Så i dag ville jeg prøve noe helt annet. Noe godt, og i tillegg ett sunt alternativ. Havregrynsvaffler!
Denne oppskriften kom jeg helt tilfeldig over på nettet, og den er nå skrevet ned i min oppskriftsbok slik at jeg lett kan finne den frem når jeg føler for det. Jeg spiste kun 2 små vaffler til frokost i dag, og disse holdt meg stappmett i flere timer etterpå! Disse må du bare prøve!
Ingredienser
♥ 4 egg
♥ 7 dl kefir
♥ 2 dl mel
♥ 4 dl havregryn
♥ 50 g smeltet smør
♥ 2 ts bakepulver
♥ 2-3 ss sukker
♥ 1 klype salt
Denne oppskriften er bare super enkel! Rør alt sammen i en bolle og la svelle i 10 minutter. Stek dem i vaffeljern til dem er litt brune og gjennomstekte. Pass på å ikke ha for mye i jernet, da du vil risikere de bli deigete inni. Server med pålegg du selv ønsker. Og selvfølgelig ett glass iskald melk ved siden. Namm!
Ser kjempe gode ut! 😀
Dette så veldig godt ut! Tusen takk for at du delte oppskriften, må prøve ut dette en dag!
Ønsker deg en veldig fin dag videre 🙂
Nam, så kjempe godt ut 😀
Åå så gode dem så ut 🙂