Havregrynsvaffler

Om man spiser mye ensformig mat, så blir man såklart lei av den samme maten etterhvert. Som brød for eksempel. Jeg er så lei av brød! Dessuten er det kun jeg som spiser brød hjemme, og jeg klarer ikke å spise ett helt brød alene. Og ikke frister det så mye når jeg vet at brødet er flere dager gammelt heller. Så hva gjør jeg? Jo, jeg kaster det. Nå har jeg prøvd å handle litt grove rundstykker som en erstatning, men heller ikke dette er godt hver eneste dag. Så i dag ville jeg prøve noe helt annet. Noe godt, og i tillegg ett sunt alternativ. Havregrynsvaffler! 

Denne oppskriften kom jeg helt tilfeldig over på nettet, og den er nå skrevet ned i min oppskriftsbok slik at jeg lett kan finne den frem når jeg føler for det. Jeg spiste kun 2 små vaffler til frokost i dag, og disse holdt meg stappmett i flere timer etterpå! Disse må du bare prøve!

Ingredienser 

 4 egg

♥ 7 dl kefir

 2 dl mel

 4 dl havregryn

 50 g smeltet smør

 2 ts bakepulver

♥ 2-3 ss sukker

♥ 1 klype salt

Denne oppskriften er bare super enkel! Rør alt sammen i en bolle og la svelle i 10 minutter. Stek dem i vaffeljern til dem er litt brune og gjennomstekte. Pass på å ikke ha for mye i jernet, da du vil risikere de bli deigete inni. Server med pålegg du selv ønsker. Og selvfølgelig ett glass iskald melk ved siden. Namm!

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg