Brune bananer

Nei! Er det mulig?

Jeg klarer aldri, aldri, å ta vare på bananer… uansett hvor jeg plasserer dem, i kjøleskapet eller i en kurv på bordet, så blir de brune med en gang! Hva gjør jeg galt? Eller rette sagt, hvordan skal man ta vare på bananer så de holder seg lengst mulig? Disse kjøpte jeg i går. I dag var de brune og seige. Ikke brukende til å ha på skiva med andre ord. Og det etter kun en natt. 

Tips tas imot med takk! 

6 kommentarer
    1. Har hørt de ikke skal i kjøleskapet, å heller ha de i et skap evt så ikke fluer å diverse kommer, men ikke lett, hehe 😉

    2. Ta plast rundt toppen av banana, da skal den holde seg bedre:) i tillegg holder dei seg bedre i klasar, enn ein og ein

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg