NOKA uke

God morgen alle sammen! Yes, nå er det mandag igjen og det er klart for å planlegge dagene som kommer. Jeg vet allerede hva jeg skal spise til middag denne uken. Jeg skal ha noe jeg kaller NOKA-uke! Jeg har plukket ut de forskjellige middagene jeg har fra NOKA og skal dermed kun spise denne type middag i en uke fremover. Hvertfall frem til fredag, siden jeg har fem forskjellige middager. Men i tillegg tenkte jeg å lage en liten vri og komme med ideer til hvordan du kan gjøre bittelitt mer spennende! Så det tror jeg blir en kjekk utfordring. Så følg med om du bruker NOKA, så kanskje du får noen tips du kanskje ikke visste fra før. 

Jeg har ikke selve pakkene hvor dere kan se hvilke matretter jeg har, for det fikk jeg ikke med i den første pakken min. Men jeg kan fortelle dere at jeg har blant annet grønnsaksgryte, tacogryte, pasta carbonara, spaghetti bolognese og creamy chicken soup. 

 

3 kommentarer
    1. Tone V.: Neida, jeg bruker disse til middag, ellers drikker jeg shake til frokost som vanlig og tar meg noe å spise på kvelden 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg