Like a pro

Jeg har endelig gått til innkjøp av kløv til Kira! Endelig! Jeg har snakket om det såå lenge, og da jeg og noen venninner snakket om langtur med hundene med telt og niste ble bare ønsket om det enda sterkere! En kløv er altså en ryggsekk for hunder, for de som ikke visste det. For meg var det viktig å finne en kløv som var vanntett, hadde god støtte, og ikke minst er behagelig for Kira å bære. Og selvfølgelig finne en stilig en! Hun må jo se proff ut! 

Jeg kjøpte en kløv fra merket Non-Stop. Den kom best ut av de vi prøvde og er av veldig god kvalitet. Vanntett, gir god støtte til hunden og ser robust nok ut til en god fjelltur. Så nervøs som Kira er trodde jeg det kom til å bli litt vrient å prøve den på henne i butikken, med ny plass, ukjente mennesker rundt henne og all verdens lukter å lukte på. Men hun var veldig flink og fikk mye skryt fra personalet! Hun virket nesten litt stolt der hun stod som en prøvedukke. Etter at vi prøvde den hjemme har hun begynt å stå helt i ro når jeg stiller den inn slik at den passer perfekt. Hun er så god, hunden min. 

I lang tid har jeg tenkt innerst inne at jeg vil pakke sekken en dag og reise bort, en helg, en uke, 5 dager? Hva som helst. Hvor som helst. Ha med telt, termos, sovepose. Sove ute i naturen, koke mat på stormkjøkken, drikke fjellvann. Leve litt utenfor internettverdenen vi lever i daglig. Komme meg litt vekk. Ta med min kjære trofaste venn på fire ben og dra langt til fjells, over vidda eller inn i skogen. Hadde ikke det vært deilig? Bare for en stund. Liksom. 

 

 

4 kommentarer
    1. Den så da flott ut! og ja, hundene blir stolte! De får en jobb..og det liker de.. 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg