Matbevisst

Å være bevisst på hva jeg spiser har vist seg å være lettere enn jeg trodde! Ja, jeg koste meg med snop og chips i helgen, men det er såklart lov å ha en “Skrotmat-dag” en gang i uken! Til middag i dag hadde vi faktisk egenjaktet hjortekjøtt til middag, som kollegaer av kjæresten har skutt selv. Vi skar ytrefileten til små biffbiter og spiste dem med pommes frites og frisk salat. Jeg tror ærlig talt jeg har krympet magesekken min. Det hørtes ekkelt ut da jeg leste det høyt for meg selv. Går det an? Å krympe magesekken? Det var faktisk Andreas som kommenterte det først; At jeg alltid har mat igjen på tallerken. Jeg klarer aldri å spise opp en tallerken med middag. Middagen på bildet er ikke så stor, men jeg klarte så vidt å spise halvparten! Men det var godt. Utrolig godt! Og vi har masse kjøtt igjen i fryseren.

Desserten min i kveld etter trening. Banan med musli og lemon yoghurt. 

5 kommentarer
    1. Det går an å “krympe” magesekken ved å spise mindre enn man har gjort før, og til slutt blir man vant til mindre mengder mat 😉

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg